تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/09/12 - 21:30
کد خبر: 149564

همکاری ارتش و سپاه در رزمایش محمد رسول الله(ص)

خبرنامه دانشجویان ایران: یگان هایی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در رزمایش محمدرسول الله(ص) با نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران همکاری خواهند کرد.
به گزارش ایرنا، رزمایش محمد رسول الله(ص) نیروی زمینی ارتش نیمه اول دی ماه در جنوب شرقی کشور برگزار می شود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: در رزمایش بزرگ محمد رسول الله(ص) تعدادی از یگان های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج نیروهای مردمی شرکت دارند.

امیر سرتیپ «احمدرضا پوردستان» افزود: علاوه بر این، نیروهای بسیجی که از سربازان ترخیص شده تشکیل داده ایم، برای حضور در رزمایش فراخوان شده اند.

وی ادامه داد: رزمایش بزرگ محمد رسول الله(ص) نیروی زمینی ارتش در منطقه ای به وسعت 250 هزار کیومتر مربع اجرا می شود.

** حمایت نیروی هوایی و قرارگاه خاتم الانبیا(ص) از رزمایش

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران کار پشتیبانی و قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) کار حمایت رزمایش را برعهده دارند.

امیر پوردستان با تاکید بر اینکه حوزه گسترده ای را با ترکیب سه نیرو به اجرا می گذاریم، افزود: فرض تاکتیکی ما در رزمایش این است که دشمن به صورت دریاپایه عملیات خود را آغاز می کند و نخستین وظیفه ما دفاع از سواحل مکران محسوب می شود.

سواحل مکران ایران حد فاصل رأس الکوه در غرب جاسک تا مرز پاکستان را شمال می شوند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در رابطه با تهدیدات در فضای جدید و جنگ های نیابتی نیز برنامه هایی در نظر گرفته شده و تاکتیک هایی طراحی کرده ایم.

فرماندهان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران پیشتر اعلام کرده بودند که اجرای این رزمایش به شکل تمرین صحرایی است و گلوله های رزمی در آن به کار گرفته می شود؛ همچنین حضور پهپادهای فیلمبرداری و انتحاری از دیگر بخش های این رزمایش است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top