تاریخ انتشار: پنجشنبه 1393/09/13 - 15:08
کد خبر: 149639

سرگردنه گیری از زائرین اربعین حسینی

خبرنامه دانشجویان ایران: البته اگر مسئولان مربوطه در جمهوری اسلامی ایران اندکی همت به خرج دهند، به راحتی می توانند جلوی بسیاری از این معایب و مشکلات را بگیرند و راه را برای تسهیل سفر زیارتی زائران ایرانی فراهم کنند.
به گزارش شیعه آنلاین، بررسی اجمالی وضعیت و آمار شهروندان ایرانی که قصد سفر به کشور عراق برای ادای زیارت أربعین حسینی علیه السلام را دارند، نشان می دهد که تعداد زائران به مراتب بیشتر از سال های گذشته خواهد بود.

جدای از مزایایی که این مسأله می تواند در پی داشته باشد و باعث زیباتر شدن و با شکوه تر برگزار تر شدن مراسم عزاداری أربعین حسینی امسال می شود، اما معایب و مشکلاتی را نیز به همراه دارد.

البته اگر مسئولان مربوطه در جمهوری اسلامی ایران اندکی همت به خرج دهند، به راحتی می توانند جلوی بسیاری از این معایب و مشکلات را بگیرند و راه را برای تسهیل سفر زیارتی زائران ایرانی فراهم کنند.

یکی از اصلی ترین این مشکلات، بالا رفتن شدید قیمت بلیط اتوبوس و کرایه تاکسی هایی است که زائران را از شهرهای مختلف به مرزها منتقل می کنند.

بررسی های انجام شده توسط خبرنگار شیعه آنلاین نشان می دهد که در برخی از شهرها قیمت بلیط اتوبوس و یا کرایه تاکسی از آن شهر تا مرز افزایش 30 یا 40 و حتی گاهی 50 درصدی داشته است.

برای نمونه در شهر مقدس قم تا چندی پیش کرایه بلیط اتوبوس تا مرز مهران برای هر نفر حدود 25 هزار تومان بود در حالی که عصر روز گذشته برخی اتوبوس ها از هر نفر 50 هزار تومان کرایه درخواست می کردند.

چنین وضعیتی جو حاکم بر ترمینال مخصوص حمل زائران تا مرز را بیشتر به سر گردنه شبیه کرده بود که در آنجا اتوبوس ها با مطرح کردن و درخواست چنین کرایه هایی، جیب زائران را می زدند!

بدون شک با اندکی نظارت توسط مسئولان و دستگاه های مربوطه و یا حداقل افزایش تعداد اتوبوس ها، می توان جلوی چنین بازار سیاهی را گرفت و سفر زائران امام حسین علیه السلام را تسهیل بخشید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | پرفسور گلشنی: برخی از عوامل غرب، وزیر و رئیس دانشگاه می‌شوند!
فیلم | وقتی قائم پناه، مساحت یک شهرستان را دو برابر مساحت کشور اعلام می‌کند!
فیلم | واکنش پزشکیان به موضع ترامپ درباره سلاح هسته‌ای ایران
فیلم | جی‌دی ونس: ایران به دنبال احیای ساخت سلاح هسته‌ای است!
آمر‌یکا بر لبه باتلاق
افتتاح پارک علم و فناوری شهری +عکس
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
تاکید بر رعایت حاکمیت ملی کشورها در دیدار لاریجانی و وزیردفاع ارمنستان
عراقچی:می‌دانیم چگونه ازخود دفاع کنیم
انتشار جزئیات نامه شکایت تراکتور از فدراسیون به فیفا
حزب‌الله: هرگونه تعدی به ایران، به معنای تعدی به ماست
شوراهای صنفی دانشجویی از ورود به عرصه‌های غیرمرتبط خودداری کنند
رئیس جمهور: وفاق و همدلی کلید عبور کشور از بحران‌های اقتصادی است
آیین اختتامیه پانزدهمین دوره جایزه سینمایی قفنوس +عکس
اردوغان: برادران ایمانی ما در غزه، الگوی همه مسلمانان هستند
اژه‌ای: بر قضازدایی تمرکز کرده ایم
کلاس‌های دانشگاه آزاد خوزستان تا پایان سال مجازی شد
شرکت هواپیمایی هلند پروازهای خود به سرزمین های اشغالی را متوقف کرد
اوزجان بیزاتی مربی مدنظر استقلال، وارد ایران شد
سفیر جدید ایران در لبنان با عراقچی دیدار کرد
رهبر انصارالله: عادی سازی با دشمن جنایتکار صهیونیستی توجیهی ندارد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top