تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/09/17 - 00:50
کد خبر: 150017

پزشکان در مناطق دور افتاده تامین نمی‌شوند

خبرنامه دانشجویان ایران: دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: متاسفانه پزشکان در مناطق محروم و دور افتاده اصلا تامین نمی‌شوند و با مشکلات مادی زیادی مواجه هستند.
علی اکبری مرادی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: هر فردی در حرفه و شغل خود حقوق تعریف شده‌ای دارد که این حقوق اگر به درستی تامین نشود، مشکلات زیادی برای خود فرد و حتی جامعه به وجود می‌آید.

وی گفت: پزشک نیز حقوقی دارد که برآورده نشدن آن، می‌تواند عوارض و اثرات به مراتب بیشتری نسبت به سایر مشاغل داشته باشد.

مرادی با اشاره به اینکه هنوز بسیاری از پزشکان در تامین مخارج زندگی خود دچار مشکل هستند، تاکید کرد: متاسفانه پزشکان در مناطق محروم و دور افتاده اصلا تامین نمی‌شوند و با مشکلات مادی زیادی مواجه هستند.

وی افزود: برخی از بررسی‌ها و شواهد نشان می‌دهند که در موارد قابل ملاحظه‌ای بین پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص در مناطق مختلف کشور از نظر درآمدی فاصله‌های بسیاری زیادی وجود دارد که این فاصله‌ها به هیچ عنوان عادلانه نیست.

مرادی خاطر نشان کرد: به دلیل نبود امکانات کافی و نبود انگیزه‌های مادی و انسانی در مناطق محروم و دور افتاده، بسیاری از پزشکان و متخصصان به دلیل جذابیت‌های مالی به سمت شهرهای بزرگ نظیر تهران سرازیر می‌شوند و در این میان مناطق کمتر برخوردار دچار مشکلات زیادی می‌شوند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
احتمال غیبت مدافع پرسپولیس مقابل خیبر
پزشکیان: اگر خودتحریمی نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را به زانو درآورد
امتیاز ویژه برای طلایی‌های آسیایی کشتی در انتخابی
نتانیاهو حمله به فرودگاه ریاض را محکوم کرد
رضایی: ترامپ با استخدام اشرار به قاچاق روی آورده است
حمله جدید موشکی به ریاض؛ ترمینال ۴ فرودگاه «ملک خالد» در آتش سوخت
نکونام: فردا میهمان هستیم نه میزبان؛ خبری از رقابت برابر نیست
رقابت ۵ فرنگی‌کار ایرانی در روز اول مسابقات امیدهای جهان
مخبر: ایران قطعا فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه می‌زند
یزد دوشنبه عزای عمومی اعلام شد
۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان
کشمکش وزارت ورزش و شرکت توسعه بر سر تعطیلی باشگاه انقلاب
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه
خدمت به خانواده شهدا نباید در حد وظیفه اداری باقی بماند
ایران جزو ۱۲ کشور برتر دنیا در صنعت فضایی است
هزینه ۵ خارجی پرسپولیس در ازبکستان خبرساز شد
۱۳ میلیون ایرانی پزشک خانواده دارند
فدراسیون پاسخ خداداد عزیزی را داد؛ پیگیر بودیم و هستیم
همتی: فروپاشی اقتصادی با بیانیه سیاسی تحقق نمیابد
وقوع حادثه برای یک نفتکش در سواحل عمان
ارّه خاویر میلی بر ریشه ۳۳ هزار کسب‌وکار آرژانتینی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top