تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/09/17 - 23:28
کد خبر: 150133

اصغرزاده: خواستند ما را نجس کنند اصلاح‌طلبان اهل اعتراض خیابانی نیستند

خبرنامه دانشجویان ایران: دبیرکل سابق حزب همبستگی می‌گوید جنبش سبز از اصلاح‌طلبان تا طرفداران گروهک‌های خارج کشور و برانداز را شامل می‌شود و اصلاح‌طلبان باید این مسئله را حل کنند.
ابراهیم اصغرزاده در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: اصلاح‌طلبان باید مسئله جنبش سبز را در درون خود حل کنند. اصلاح‌طلبان برای سامان یافتن نمی‌توانند چهار طیف باشند و در این میان هم افرادی فریاد بزنند که ما پست دولتی می‌خواهیم.
عضو شورای شهر اول (منحله) تهران مدعی شد: تمام تلاش خاتمی این بود که این افراد به خصوص جوانان جنبش سبزی به سمت خروج از حاکمیت نروند چرا که این مسئله خواست جریان تمامیت‌خواهی است که در تمامی این سال‌ها به دنبال تشریح گفتمان اصلاح‌طلبی بوده است. جنبش سبز طیف گسترده‌ای است از طرفداران آقای خاتمی، موسوی و کروبی در داخل تا طرفداران گروهک‌های خارج و کسانی که توسط نیروهای برانداز در خارج هدایت می‌شدند. البته این طیف از جنبش سبز بسیار کم جمعیت است اما متاسفانه جریان راست تندرو آمد و این طیف از جنبش سبز را بزرگنمایی کرد و برای اینکه اصلاح‌طلبان را منفور کند در تریبون‌های خود مدام این مسئله را سر داد که آخر اصلاح‌طلبی براندازی است. این جریان برای زدن تیر خلاص بر پیکره اصلاح‌طلبان مدام از تریبون‌های خود فریاد زدند که همه اصلاح‌طلبی همین طیف اندک جنبش سبز خارج‌نشین برانداز است و از سوی دیگر به اصلاح‌طلبان هم اجازه مرزبندی ندادند تا مشخص شود که اصلاح‌طلبان همچون اصولگرایان از طیف‌ها و گروه‌ها و مطالبات مختلفی تشکیل شده است. البته آنها می‌دانستند که نباید به اصلاح‌طلبان اجازه این مرزبندی را ندهند که اگر می‌دادند دیگر فرصتی برای نجس کردن اصلاح‌طلبان برای‌شان پیش نمی‌آمد.
وی برخلاف واقعیت‌های موجود مدعی شد: اگر همین الان از اکثریت اصلاح‌طلبان و حتی آقایان موسوی و کروبی سوال کنید، بی‌درنگ قانون اساسی را هنوز مفید می‌دانند. اگر هم معتقد باشند که بخشی از قانون‌اساسی باید تغییر کند معتقد نیستند که از طریق خیابان یا جنبش‌های اعتراضی باید این تغییر انجام شود.
برخلاف این ادعا افراطیون مدعی اصلاحات که اتفاقا مرکزیت این طیف را در حزب مشارکت، سازمان مجاهدین انقلاب، مجمع روحانیون و... داشتند، آشوب خیابانی راه انداختند و مقابل جمهوریت و رای مردم که رکن قانون اساسی است ایستادند و به مکانیزم‌های قانون اساسی تن ندادند. آنها با وجود مشاهده میدان‌داری گروهک‌های ضد انقلاب - از نهضت آزادی تا منافقین و سلطنت‌طلب‌ها و... - در طول 8 ماهه فتنه و آشوب، نه تنها حاضر به مرزبندی با جریان برانداز نشدند بلکه خود در ایجاد فضا برای آشوب‌افکنی پیشقدم شدند و گروهک‌ها پشت سر آنها به میدان آمدند. جریان نفاق جدید مرزبندی نکرد چون در جلسات و قرار و مدارهای مختلف به ائتلاف کامل با گروهک‌های ضد انقلاب رسیده بود که جلسات مشترک با گروهک نهضت آزادی و ملی - مذهبی در داخل و مشابه آن با گروهک‌های دیگر در خارج کشور توسط عناصری نظیر امیر ارجمند، مزروعی، موسوی خوئینی، سازگارا، کدیور، سروش، حقیقت‌جو، محمدعلی توفیقی و... سندی بر این ادعاست. بدتر و رسواتر از همه این که خاتمی در جلسات محفلی و داخلی اعتراف کرده باور ندارد در انتخابات سال 88 تقلب صورت گرفته باشد و بر این اساس، موجودیت اصلاح طلبان و ادعای اصلاح‌طلبان با رفتار خیانت‌آمیزی که مرکزیت آنها در فتنه 88 مرتکب شد، زیر علامت سوال است. این گروه با جماعت بی سروپایی هم سفره شدند که صراحتا روی جمهوری اسلامی خط کشیده بودند و علیه ولایت‌فقیه و جمهوری اسلامی فحاشی می‌کردند. بنابراین سوال این است که آیا می‌شود نان جمهوری اسلامی را خورد و مدعی طرفداری از نظام بود اما با دشمنان خونی آن در یک جبهه ایستاد؟! چرا آنها حاضر -بلکه قادر - نیستند با ضد انقلاب مرزبندی کنند؟ جز این است که فاقد اختیار خود و گروگان هستند؟!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دستور پزشکیان درباره طلب ۴ میلیارد یورویی تامین‌کنندگان کالاهای اساسی
رویترز: فوتبال ایران با قلعه نویی به جام ملت‌های آسیا می‌رود
نیکزاد: خونخواهی رهبر شهید انقلاب در دستورکار ماست
اژه‌ای: هیچ‌کس بخشیده نمی‌شود
شنیده شدن صدای انفجارهایی در حوالی بندرعباس و قشم
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام ملت‌ها
مراکز رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ اعلام شد
تجاوز به ایران، بزرگترین فاجعه‌ اقتصاد بین الملل از زمان جنگ جهانی دوم
تمهیدات ترافیکی مراسم گرامیداشت رهبر شهید ایران در مصلی
گفتگوها با عمان در سطوح فنی ادامه خواهد یافت
پزشک خانواده بدون مشارکت بخش خصوصی موفق نخواهد شد
بررسی تمدید رایگان بودن خدمات مترو و اتوبوس در جلسه فردای شورا
برگزاری آیین بزرگداشت هفته عفاف و حجاب در بنیاد شهید و امور ایثارگران
شهریاری: حوزه سلامت بزرگ‌ترین حامی خود را از دست داد
رقابت دانشجویان و دانش آموزان در ۲۱ لیگ رباتیک و هوش مصنوعی در فیراکاپ
حملات جدید رژیم صهیونیستی به لبنان
ظرفیت‌های عملی زیادی برای انتقام از عاملان شهادت رهبر شهید وجود دارد
قیمت نفت ۴ درصد افزایش یافت
بررسی احتمالات بقا و صعود والیبال ایران در هفته سرنوشت‌ساز
فرارهای بی‌صدا، گل‌های پرسروصدا
داور السالوادوری قاضی بازی اسپانیا و فرانسه شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
ضرورت کاهش ضوابط دست‌وپاگیر و تقویت آزادی عمل پژوهشگران
آغاز ثبت نام دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی
امتحانات دانشجویان طبق برنامه قبلی برگزار می‌شود؛ کنکور اواخر مرداد
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top