به همین منظور دستگاهها و نهادهای مسئول در آستانه فرارسیدن مناسبتهایی نظیر شب یلدا و عید نوروز برنامههایی را به منظور بازرسی از اماکن و واحدهای عرضه مواد خوراکی ترتیب میدهند.
کارشناس بیماریهای رفتاری مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین امشب نشست آموزشی برای تعدادی از مدیران و متصدیان شیرینی و آجیلپزیهای این شهرستان که در محل این مرکز برگزار شد، در این خصوص با اشاره به افزایش خرید شیرینی و آجیل به وسیله شهروندان در آستانه شب یلدا اظهار کرد: واحد بهداشت محیط این مرکز، طرحی ضربتی را از ابتدای آذرماه با همکاری کارشناسان مراکز بهداشتی ـ درمانی آغاز کرده و ضمن تشدید بازدیدهای اماکن مرتبط، به آموزش متصدیان این مکانها نیز توجه ویژه دارد.
بهزاد نجفپور افزود: این بازدیدها در ساعات اداری و خارج از آن در حال اجراست و در این نشست آموزشی نیز موارد لازم به مدیران و متصدیان شیرینی و آجیلپزیهای شهرستان ارائه میشود.
کارشناس بیماریهای رفتاری مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین آثار منفی و زیانبار استفاده از رنگهای مصنوعی در مواد خوراکی را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: وجود رنگ مصنوعی در غذای کودکان افزایش پرخاشگری، کاهش تمرکز، عصبانی شدن و بیشفعالی در آنان را به دنبال میآورد.
نجفپور با تأکید بر لزوم خودداری از بهکارگیری این رنگها در آجیل، شیرینی و دیگر مواد غذایی و خوراکی عنوان کرد: افت تحصیلی و اختلالات اجتماعی با حذف رنگ مصنوعی از غذای کودکان، کاهش قابل توجهی پیدا میکند.
در پایان این نشست نیز با حضور مسئولان و متصدیان پخت آجیل و شیرینی شهرستان قزوین مقرر شد با متصدیانی که در خصوص مقررات بهداشتی و رفع نواقص پیگیری و همکاری نکنند، بنا به قوانین موجود رفتار شود.