تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/09/26 - 13:52
کد خبر: 151072

سردار جزایری: نباید امید زیادی به سرانجام مطلوب مذاکرات داشته باشیم

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون ستاد کل نیروهای مسلح در امور بسیج و فرهنگ دفاعی گفت: نباید امید زیادی به سرانجام مطلوب مذاکرات داشته باشیم. چرا که کسانی در برابر ما قرار گرفته‌اند که مایل نیستند امورات ما براساس عدالت و حقوق قانونی و بین‌المللی حل شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سردار جزایری معاون ستاد کل نیروهای مسلح در امور بسیج و فرهنگ دفاعی در حاشیه کنگره شهدای دانشجویی استان تهران در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آینده مذاکرات هسته‌ای چیست، گفت: این که انتظار آثار مثبت و قابل توجهی از مذاکرات داشته باشیم با ابهام مواجه است. 

وی با تاکید براینکه باید تلاش کنیم تا بهترین مذاکره را در چارچوب مصالح نظام داشته باشیم، گفت: نباید امید زیادی به سرانجام مطلوب نسبت به مذاکرات داشته و کسانی که در برابر ما قرار گرفته‌اند مایل نیستند که امورات ما براساس عدالت و حقوق قانونی و بین‌المللی که ما از آن برخورداریم حل شود. 

معاون ستاد کل نیروهای مسلح در امور بسیج و فرهنگ دفاعی اظهار داشت: آنان تلاش می‌کنند که در مقابل منابع قدرت ما از جمله مسائل اقتصادی ایستاده و آن را با مانع مواجه کنند. 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اقدامات خصمانه علیه نظام خاطر نشان کرد: تلاش گسترده‌ای برای مقابله با نظام صورت گرفته که یک سر آن در خارج با حمایت آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی و سر دیگر آن در دست کسانی است که مستقیم و غیرمستقیم در فتنه 88 دست داشته و این پیوند مجددا برقرار و تلاش می‌کنند به این وسیله نظام را با چالش مواجه کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترامپ پیشنهاد ایران برای باز شدن تنگه هرمز را رد کرد!
ظفرقندی: ایران با چالش‌های زیادی در حوزه بهداشت محیط مواجه است
تایلند دوباره جایگاه ششمی را از ایران گرفت
مربی روس: ایران به ما کمک می‌کند قدرت واقعی روسیه را بشناسیم
نقره تاریخی زهرا زارعی در ۴۰۰ متر
مشکلات خانواده‌های شهدا باید ریشه‌ای حل شود
زمان بازی ایران و روسیه تغییر کرد
اطلاعیه شعام درباره اخبار خلاف واقع در موضوع حمل و نقل هوایی
آزمایشگاه مرجع تخصصی امنیت سایبری راه‌اندازی می‌شود
بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
پزشکیان: آماده گفتگو درباره تنگه هرمز هستیم اما قلدری را نمی‌پذیریم
تکرار ادعای ترامپ علیه برنامه هسته‌ای ایران
فشار آمریکا بر کشورها برای همراه کردن آنها با تحریم‌های ایران
اردوغان: جای جنایتکار جنگی در دادگاه است نه پشت تریبون سازمان ملل
نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
استقبال از رئیس جمهور در بازگشت از نیویورک +عکس
مجلس اعلای اسلامی عراق: بغداد نباید در محاصره هوایی ایران مشارکت کند
وقتی اراده زن ایرانی حریف غول‌ها می‌شود
اورسجی: دختران و پسران ایران قدرتمند ظاهر شدند
بغداد: در حال مذاکره با آمریکا برای از سرگیری پروازهای ایران هستیم
کاهش محسوس دمای تهران تا دوشنبه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top