تاریخ انتشار: پنجشنبه 1393/10/04 - 17:45
کد خبر: 151855

مراسم چهلم مرتضی پاشایی برگزار شد

خبرنامه دانشجویان ایران: مراسم یادبود چهلمین روز درگذشت مرتضی پاشایی خواننده موسیقی پاپ کشورمان بعدازظهر پنجشنبه چهارم دی ماه با حضور جمعی از مردم در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) برگزار شد.

به گزارش مهر، منصور پاشایی عموی زنده یاد مرتضی پاشایی در ابتدای این مراسم که با قرائت فاتحه و صلوات همراه بود ضمن قدردانی از حضور پر تعداد مردم دراین برنامه یادبود گفت: شما مردمی بسیار بزرگوار و هنردوستی هستید که در این مدت همراه خانواده پاشایی با آنها همدردی کردید و لازم است همین جا از طرف خانواده مرتضی از این حضور پرشور تشکر کنم.

چرا مرتضی پاشایی محبوب شد

وی افزود: طی مدتی که گذشت شاهد حضور جوانانی بودم که با روحی پاک در برنامه های مختلف یادبود مرتضی حضور پیدا کردند، حضوری که واقعا توصیف آن سخت است. به همین جهت لازم است به این نکته اشاره کنم که قدر خودتان را بدانید و بر این باور باشید که مردم کشور ایران مردمانی والا و بی نظیر هستند. به هر ترتیب برای تشکر چیزی نداریم که بگوییم. فقط آمدیم که به شما بگوییم جانمان تقدیم شما چرا که شما مردم دوست داشتنی سرزمین ما ایران لیاقت بالاترین خدمات را دارید و به درستی که شما مردمی نیکو صفت هستید.

منصور پاشایی با اشاره دلایل محبوبیت مرتضی پاشایی گفت: مرتضی دارای ویژگی های متعددی بود. او قبل از هر چیز هنرمندی مردمی بود که همواره برای مردم و نه چیز دیگری می خواند. البته اغلب خوانندگان نیز این چنین به فعالیت مشغول هستند. از سوی دیگر مرتضی هنرمندی بسیار متواضع بود که تحت هیچ شرایطی خود را از مردم جدا نمی دانست و همه ما می دانیم که نغمه ها و کارهای او الهی بود. من خوب یادم می آید که مرتضی همیشه می گفت« من نغمه درون انسان ها را کشف می کنم» پس می بینید که اگر مرتضی عاشقانه می خواند منشایی جز نزدیکی به خداوند نداشت.

پرواز به آسمان طلایی زیباتر از ماندن در زمین

مریم حیدرزاده شاعر وترانه سرا نیز بعد از قرائت قطعه ای ادبی در وصف زنده یاد مرتضی پاشایی گفت: مرتضی پاشایی همواره از اعماق وجود خود می خواند. حال با اینکه پاییز امسال تلخ و بسیار غم انگیز برای ما سپری شد اما می دانیم که او همیشه هست و صدایش. زینت دهنده دل های ماست. من برای مرتضی پاشایی آرزویی جز آرامش ندارم و تصور می کنم پرواز او به آسمان طلایی بسیار زیباتر از حضور در زمین است.

وی ضمن ابراز همدردی با خانواده مرحوم پاشایی بیان کرد: به معنا و مفهوم واقعی کلمه برای خانواده پاشایی صبر آرزوم می کنم زیرا ما فقط با صدای این خواننده زندگی می کردیم اما خانواده با خود او زندگی می کردند. اما همین که انسانی در اوج پرواز کند و مردم اینچنین آثارش را زمزمه کنند خود به تنهایی افتخاری است که باید قدردان باشیم.

مدیحه سرایی برای اهل بیت (ع) توسط یکی از مداحان، خواندن آهنگ های مرحوم پاشایی به صورت گروهی، حضور تعداد زیادی از دستفروشان برای فروش سی دی های مرتضی پاشایی و همچنین فروش پوستر و عکس این خواننده از جمله حاشیه های مراسم بزرگداشت چهلمین روز درگذشت مرتضی پاشایی بود، ضمن اینکه سید علی ضیا اجرای مراسم را به عهده داشت.

مرتضی پاشایی خواننده موسیقی پاپ کشورمان که از سال گذشته با بیماری سرطان معده مبارزه می کرد جمعه ۲۳ آبان ماه امسال در بیمارستان بهمن تهران دار فانی را وداع گفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آموزش جان‌فدایان +عکس
وزیر نفت استعفا داد
سردار فدوی: مردم ایران به‌اندازه سر سوزنی از آمریکا هراسی ندارند
فیلم استعفای معلمان کذب است
فراهم شدن فرصت دوباره برای بازماندگان آزمون گواهینامه تخصصی پزشکی ۱۴۰۵
پیام تبریک وزیر آموزش و پرورش به تیم المپیاد نجوم
فرمول رتبه‌های تک‌رقمی کنکور چیست؟
آیین‌نامه حمایت از بازگشت نخبگان خارج از کشور تصویب شد
درهم کوبیدن آرامکو با موشک و پهپاد؛ ضربات دردناک در راه است
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری تمدید شد
قیمت کالاهای اساسی افزایش پیدا نکرده است
فیدان در نشست کمیته راهبردی توافق مکه شرکت می‌کند
ایران با تکیه بر سرمایه انسانی متعهد مسیر پیشرفت را ادامه می‌دهد
استقلال متعلق به مردم است
راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ و آزمون دانشجو-معلم منتشر شد
انتشار گزارش عفونت‌های حاد تنفسی در کشور
شرط التزام به ولایت فقیه از آیین‌نامه جذب اساتید حذف شد!
«خاطرات سفیر»؛ روایت یک دانشجو از آن سوی دانشگاه
پایتخت در انتظار بارش‌های ناگهانی
از سرگیری پروازهای نجف از فرودگاه مشهد
نابرابری چگونه به کلاس درس می‌رسد؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top