تاریخ انتشار: شنبه 1393/10/06 - 19:51
کد خبر: 152081

عکس:: «اعتماد» اصلاح طلبان به دروغ وایبری!

خبرنامه دانشجویان ایران: جدیدترین پروژه امنیتی – رسانه‎ای حامیان دولت برای مشغول کردن فضای سیاسی کشور به موضوع بازگشت یا عدم بازگشت سیاسی رئیس جمهور سابق، با انتشار خبر دروغ دیدار محمود احمدی نژاد با نمایندگان خیالی جبهه پایداری، در صفحه نخست رسانه‎های حامی دولت، رنگ و بوی متفاوتی به خود گرفته است.

به گزارش رجانیوز، در حالی که طی یک سال و نیمی که از آغاز به کار دولت یازدهم می گذرد، محمود احمدی نژاد تلاش کرده است از هرگونه اظهار نظر رسانه ای اجتناب کرده و با وجود دیدارهای گاه و بیگاه خود با برخی حامیانش سیاست سکوت رسانه‎ای را در این باره در پیش بگیرد، روزنامه اعتماد با اختصاص تیتر نخست خود به خبر دروغ دیدار احمدی‎نژاد و نمایندگان خیالی جبهه پایداری، تلاش کرد این سکوت را شکسته و به زور هم که شده این رقیب خیالی را وارد میدان کند تا پروژه رقیب هراسی برای باقی ماندن در قدرت به سرانجام مقصود خود رسیده باشد.

این در حالی است که در هفته‎های اخیر یک محفل «آشنای» امنیتی – رسانه‎ای و نزدیک به دولت با انتشار گسترده اخباری جعلی در شبکه‎های اجتماعی موبایلی، تلاش کرده است اینگونه القاء کند که احمدی‎نژاد از مشایی عبور کرده و اینک احمدی‎نژاد با وجود ندامت از گذشته به جمع جریان انقلابی بازگشته است. در همین حال این جریان در آخرین تلاش خود روز گذشته خبری از یک دیدار موهوم را به صورت گسترده منتشر کرده است که ادعا می‎شود دیدار احمدی‎نژاد با نمایندگان خیالی جبهه پایداری است و در آن به تحلیل انتخابات، شرایط روز و احتمال حضور مجدد در صحنه سیاسی کشور سخن گفته است.

اما نکته قابل توجه آنجاست که منشاء این خبرسازی‎ها یک سایت تازه تاسیس و درجه چندم است که چند روزی بیشتر از عمر فعالیت آن نمی‎گذرد و نکته جالب تر آنجاست که خبر تایید نشده این سایت بی‎نام و نشان، به فاصله چند روز از تاسیس به تیتر اول روزنامه اعتماد مبدل شده است.

اما نکته مهم آنجاست که نه تنها جبهه پایداری از احتمال پیگیری حقوقی انتشار این گزارش دروغ خبر داده، بلکه این خبرسازی ناشیانه صدای احمدی‎نژاد و یارانش را نیز درآورده است به نحوی که به فاصله چند ساعت بعد از انتشار این خبر، سایت «مهر مردم» که به طور رسمی اخبار و مواضع دفتر رئیس‎جمهور سابق را منتشر می کند، با انتشار تکذیبیه ای نوشت:

«نظر به اینکه طی روزهای اخیر برخی سایت های خبری ، اقدام به انتشار مطالب سیاسی منسوب به دکتر احمدی نژاد رئیس دولتهای نهم و دهم کرده اند، بار دیگر تاکید می شود که اینگونه مطالب، فارغ از محتوای آنها ، اساسا خلاف واقع است و ایشان هیچگونه ملاقات یا اظهارنظر سیاسی نداشته اند.

مطالب مربوط به رئیس جمهور سابق ، زمانی قابل استناد خواهد بود که صرفا در پایگاه اطلاع رسانی مهر مردم به عنوان تنها مرجع رسمی دفتر رئیس دولتهای نهم و دهم منتشر شود . از رسانه های ارتباط جمعی درخواست می شود در نشر اخبار و مطالب مربوط به دکتر احمدی نژاد دقت لازم را مبذول کنند و از بازنشر مطالب غیرمعتبر که موجب خدشه به اعتماد عمومی می شود، اجتناب نمایند.»

این واکنش  از سوی پایگاه اطلاع رسانی دفتر رییس جمهور سابق در حالی صورت می‎گیرد که بر خلاف خبرسازی‎های اخیر، آخرین موضع رسمی و تایید شده محمود احمدی نژاد در این باره، تاکید چندباره وی مبنی بر یکی بودن او و اسفندیار رحیم مشایی است که در اردیبهشت سال 92 در وزارت کشور در برابر دوربین های خبری و خبرنگاران مختلف انجام گرفت و بعد از آن نیز هیچ گاه احمدی نژاد کوچکترین جمله ای مبنی بر رد آن ادعا بیان نکرده است.

با این اوصاف، پروژه امنیتی- رسانه ای برخی مقامات نزدیک به دولت یازدهم مبنی بر القای این دروغ که احمدی نژاد قصد عبور از مشایی را دارد در حالی آغاز شده که به وسیله این دروغ رسانه ای، خطر بازگشت محمود احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری را در افکار عمومی برای حامیان دولت روحانی زنده نگه دارند تا در پس این مساله، بسیاری از ناکارآمدی های دولت یازدهم و عملی نشدن وعده های آقای روحانی به مردم، تحت تاثیر «لولوی یک رقیب خطرناک!» قرار گیرد.

به نظر می‎رسد این پروژه رسانه‎ای- امنیتی آنقدر برای حامیان دولت حیاتی و مهم بوده است که حاضر شده‎اند تیتر نخست یکی از روزنامه‎های اصلی خود را به انتشار این خبر دروغ و تبلیغ آن اختصاص دهند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیشنهاد ۱۴بندی را با دقت بخوانید / مهم‌ترین دارایی ایران بدون هیچ مذاکره‌ای از دست می‌رود
آغاز ثبت نام نوبت هشتادوپنجم آزمون زبان MHLE از فردا
بیانیه ارتش متجاوز آمریکا درباره درگیری‌های جدید در جنوب ایران
شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است
خبر خوش وزیر نفت در مورد بازسازی تاسیسات آسیب دیده
اقلام کالابرگ مشمول تخفیف می‌شود
بیانیه اتحادیه اروپا مثال آشکار نفاق و رویکرد دوگانه است
ترامپ به بن‌بست رسیده است
خسارت جنگ به ۶۰ شرکت فناوری شریف
پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه فرهنگیان آغاز شد
امر بر زمین مانده
امروز آخرین فرصت ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد
عصبانیت ترامپ از منتقدان جنگ علیه ایران
۴ سناریوی احتمالی برای آینده نرخ طلای ۱۸ عیار
حکم قصاص قاتل «ایلیا» کودک ۹ ساله رشتی اجرا شد
راز خواب رفتن دست‌ها در بارداری
ترامپ سی‌ان‌ان را به «جعل اخبار» درباره توافق با ایران متهم کرد
حمله پلیس هلند به همسر باردار مرد فلسطینی، نقض فاحش حقوق بشر است
شکاف بر سر جنگ علیه ایران / ونس حذف می‌شود؟
از هیچ خط قرمزی عقب‌نشینی نمی‌کنیم
حکم اعدام دو لیدر کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴ در تهران اجرا شد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تکلیف امتحانات دانشگاه شهید بهشتی مشخص شد
امتحانات پایان ترم دانشگاه شهیدبهشتی حضوری شد
ایران در میان ۲۰ قدرت علمی جهان، صدرنشین بهره وری پژوهشی
آمار ثبت نام در کنکور ۱۴۰۵ به حدود یک میلیون نفر رسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top