تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/10/09 - 01:42
کد خبر: 152438

حاشیه‌ای از همایش «پتک جمهوریت بر سر اشرافیت»

خبرنامه دانشجویان ایران: مراسمی به بهانه زنده نگه داشتن حماسه مردمی نهم دی ماه هزار و سیصد و هشتاد و هشت به همت انجمن روزنامه نگاران مسلمان در سالن بصیرت لانه جاسوسی برگزار شد که شرح مختصری از این مراسم را در ذیل اشاره می کنیم.

* برنامه با تلاوت قرآن توسط قاری بین اللملی کشورمان کریم منصوری شروع شد و سپس سرود ملی کشورمان طنین انداز شد.

* سپس سیدنظام الدین موسوی دبیرکل انجمن روزنامه نگاران مسلمان جهت خیر مقدم به جایگاه آمد و نکاتی چند را برشمرد.

وی دلیل برپایی چنین مجالسی را درس عبرت از جریان فتنه دانست و با اشاره به این نکته که برخی این شبه را مطرح می کنند که " بعد گذشت 5 سال دیگر نیازی نیست به جریان فتنه پرداخت و حالا یک اتفاقی افتاده و گذشته و می بایست گذشت کرد و نیازی نیست به بررسی ابعاد آن بپردازیم" را به انتقاد گرفت و افزود که ما در شیعه یاد گرفته ایم که از هر مسئله‌ای به خصوص مسائل فتنه‌گون باید عبرت بگیریم، مگر از عاشورا یا صفین می‌توان گذشت؟ اتفاقاً از جنگ‌های رودررو شاید بتوان گذشت ولی از فتنه‌ها هرگز نمی‌توان گذشت کرد.

دبیرکل انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان فتنه88 را نیز از جنس فتنه‌های درونی رخ داده در اسلام برشمرد و گفت:‌ ما فتنه 88 را فراموش نمی‌کنیم و معنای عدم فراموشی نیز انتقام‌گیری نیست، ماجرا به رودررویی عده‌ای با نظام اسلامی و بسترسازی برای سوءاستفاده دشمن برمی‌گردد، اینکه عده‌ای که البته در سطوح بالای نظام نیز بوده‌اند، کاری می‌کنند که دشمن سوءاستفاده کند قابل تکرار است و ما بارها از این جریان آسیب دیده‌ایم.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان یار دیرین انقلاب به عنوان اولین سخنران این همایش با استناد به آیات قران کریم با اشاره به جنگ هشت ماهه سال هشتاد و هشت فرمودند که نمود بیرونی حزب الله و حزب شیطان به روشنی مشاهده شد.

* تولیت مسجد مقدس جمکران همچنین به ایراد خاطره ای پرداختند از این قرار: بنده پس از ماجرای 16 آذر در دانشگاه تهران سخنرانی داشتم و آیه‌ای را برای مردم قرائت کردم که قبل از ترجمه آن، مردم حکم خود را مبنی بر اعدام سران فتنه صادر کردند. وی افزود پس از این اتفاق آقای میرحسین موسوی توسط یکی از دوستان مشترک به بنده پیام داد که من توقع نداشتم حکم اعدام من را صادر کنید. من نیز به او گفتم به او پیام دهند من حکم اعدام صادر نکرده‌ام بلکه تنها آیه‌ای از قرآن را برای مردم خواندم و آنها خودشان تطبیق دادند.

* این همایش میهمانان ویژه ای داشت، خانواده شهیدانی که در 8 ماه جنگ نرم که به سان 8 سال دفاع مقدس بود مظلومانه به شهادت رسیدند و در این مراسم پدران و خانواده هایشان از طرف‌شان حضور داشتند. شهیدانی چون حسین غلام‌کبیری، امیرحسام ذوالعلی و شهید‌رجب‌پور

از دیگر برنامه های این مراسم شعر خوانی مصطفی صابر خراسانی شاعر آیینی کشورمان بود.

دومین میهمانی که به روی جایگاه برای ایراد سخنرانی دعوت شد دکتر حدادعادل بودکه از طلایه داران روشنگری در سال 88 بود و در این مدت از راه خود عقب نشست و در جهت زنده نگه داشتن حماسه 9 دی تمام تلاش خود را انجام داد.

* نماینده مردم تهران در مجلس به این نکته اشاره داشت که 9 دی بر اقتدار جمهوری اسلامی افزود و روز تجلی بصیرت مردم ایران بودکه نباید آن را فراموش کرد.

سومین سخنران همایش پتک جمهوریت بر سر اشرافیت، محمدحسین صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بود که در بخشی از سخنان خود به این نکته اشاره داشت که : اینان به خیلی از میتینگ‌های ما برچسب پیک‌نیک می‌زدند. به کوری چشم آنان 22 بهمن ما پیک‌نیک ملت ماست. اما 9 دی از جنس پیک‌نیک‌های خیابانی ما نبود. وی ادامه داد: 9 دی یک جمعیت فشرده‌ای بود که مصمم به خیابان‌ها آمد تا داستانی را خاتمه دهد و آن داستان فتنه بود که این کار را هم کرد

* حجت‌الاسلام محمدحسن رحیمیان تولیت آستان مقدس مسجد جمکران، غلامعلی حدادعادل نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی،‌ محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، سعید قاسمی، سید نظام‌الدین موسوی دبیرکل انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان و برخی از نمایندگان مجلس در این مراسم حضور داشتند.

* و در پایان حامد زمانی خواننده انقلابی و متعهد کشورمان از جدید ترین قطعه خود که به مناسبت نهم دی ماه آماده کرده بود، رو نمایی کرد که شعر آن از حجت الاسلام محمد جواد محمدزمانی است و با تقدیم قطعه "مرگ بر آمریکا" به حضار، این همایش پایان پذیرفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکره با آمریکا راه‌حل نیست / پزشکیان نباید با ترامپ دیدار کند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از جمعه
۱۶۸ نیمکت خالی در مهر میناب
استیضاح فوری عراقچی؛ دیدار نیویورک، قبح‌شکنی بی‌دستاورد
رئیس روس‌ اتم: وضعیت در نیروگاه اتمی بوشهر ایران آرام است
سرلشکر صفوی: چین و روسیه کمک‌های غیر سیاسی هم به ایران می‌کنند
دیدار ترامپ با سران کشورهای عربی و منطقه در نیویورک با محوریت ایران
حمله موشکی عربستان سعودی به شمال یمن
آمادگی وزارت علوم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌
هشدار جدی سخنگوی سپاه به آمریکا: در میدان عمل پاسخ خواهیم داد
حضور خانواده دانش‌آموزان مینابی بر سر مزار شهدای مدرسه شجره طیبه در آستانه شروع سال تحصیلی +عکس
صداوسیما: با اصرار آمریکا دیدار عراقچی و ویتکاف در نیویورک برگزار شد
پرونده کاروان ورزش ایران بسته شد/ ایران در جایگاه یازدهم جدول توزیع مدال‌ها
پیام سرلشکر رضایی در پی ارتحال آیت الله شبیری زنجانی
داسیلوا: آسیب روانی ناشی از نسل‌کشی نتانیاهو در غزه تا سال‌ها باقی است
ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد!
مدارس سراسر کشور به ساحت امام رضا (ع) عرض ادب می‌کنند
عراقچی با وزیر امور خارجه قطر در نیویورک دیدار کرد
شاه اردن: قطعنامه‌ها درباره اسرائیل صرفا جوهری بر روی کاغذ هستند
ولایتی: سکوت در برابر جنایات جنگی عادی شده است
دستخط رهبر انقلاب خطاب به سردار موسوی منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top