تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/11/06 - 13:58
کد خبر: 155840

رییس «فیفا» بعد از بازنشستگی کجا می‌رود؟

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس فدراسیون جهانی فوتبال می‌گوید پس از پایان کارش در فیفا قصد دارد در رادیو برنامه اجرا کند چون این آرزوی دوران کودکی او بوده است.

به گزارش تسنیم، سپ بلاتر، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال که قصد دارد برای پنجمین دوره متوالی این سازمان را اداره کند و جهت کاندیداتوری در دوره بعدی انتخابات ریاست فیفا اعلام آمادگی کرده است، می‌گوید پس از تمام شدن کارش در دنیای فوتبال قصد دارد در رادیو فعالیت داشته باشد.

بلاتر که اخیراً تأکید کرده است برای ادامه فعالیتش در فیفا و اتمام مأموریت نیمه تمام خود در این سازمان انگیزه فراوانی دارد، گفت: روزی که بازنشسته شوم اولین کاری که انجام خواهد داد، فعالیت در رادیو خواهد بود. من همیشه گفته‌ام که دوست دارم در رادیو کار کنم، چون رادیو حتی از تلویزیون هم محبوب‌تر است، در واقع محبوب‌تر از همه وسایل الکترونیکی. پیش از این گفته بودم که آرزوی دوران کودکی‌ام این بوده است که یک روز گزارشگر رادیو باشم.

با وجود علاقه‌ای که به کار در رادیو دارد، بلاتر می‌گوید که هنوز کارش در فیفا تمام نشده است و بدون اینکه شانس خود را در دوره بعدی انتخابات ریاست فیفا امتحان نکند، این سازمان را ترک نخواهد کرد.

وی ادامه داد: من هنوز مأموریتم را تمام نکرده‌ام، چون یکسری کارها در فوتبال هست که باید انجام شود. ما پنج سال پیش پروژه‌ای را برای انجام یکسری اصلاحات در فوتبال آغاز کردیم که این پروژه هنوز تمام نشده است.

بلاتر در پاسخ به این سؤال که آیا به خاطر انتخابات دوره بعدی ریاست فیفا مضطرب است، عنوان کرد: خیر، خیر مطلقاً. من می‌دانم که راضی نگه داشتن همه امکانپذیر نیست. اینکه من فقط کنفرانس‌های خبری مثبتی داشته باشم، خوب نیست. من انتقاد را هم دوست دارم البته تا زمانی که این انتقادات عادلانه باشد.

رئیس فیفا سپس ادعای جالبی درباره هجمه‌ای که علیه او برای کاندیداتوری مجددش در فیفا به راه افتاده انجام داد و گفت همه مخالفت‌هایی که با ریاست مجدد او می‌شود زیر سر اتحادیو فوتبال اروپا، یوفاست. او تصریح کرد: چند فدراسیون‌ خواسته‌اند که برای انتخابات بعدی دوباره کاندیدا شوم، چون رقیب قدرتمندی برای این انتخابات نامزد نشده است. من هم به همین دلیل نامزد شده‌ام. همه آنهایی که می‌خواهند از شر من خلاص شوند، بهتر است خودشان دست به کار شوند. با عرض تأسف باید بگویم تمام مخالفت‌هایی که با من صورت می‌گیرد از نیون و از سمت یوفاست. آنها (مدیران یوفا) شهامت این را که خودشان رقابت کنند، ندارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خودروی سردار آزمون در کرمان توقیف شد
استقبال پاپ از تفاهم میان ایران و آمریکا برای پایان‌دادن به جنگ
نشست مشترک اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با وزیر امور خارجه
آغاز پرداخت حقوق خردادماه بازنشستگان از فردا/ صدور احکام جدید و اعمال افزایش حقوق‌ها
تأکید عراقچی و البوسعیدی بر لزوم عبور ایمن از تنگه هرمز
هریس: ما در نهایت به برجام برمی‌گردیم
پاسخ رضاییان به خبرنگار: مسائل داخلی ایران به تو ربطی ندارد
جزئیاتی از تفاهم ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا
سوئیس: توافق‌نامه ایران و آمریکا در «بورگن‌اشتوک» امضا خواهد شد
دانفوس؛ از یک شیر انبساط ساده تا یکی از غول‌های صنعتی اروپا
سیستم وی‌آراف مدیا
چیلر، وی آر اف و فن کویل میدیا
یادگیری انگلیسی، آلمانی یا عربی؛ کدام زبان برای شما مناسب‌تر است؟
نمایندگی موتور برق لانسین
نمایندگی موتور برق راتو
تامین سرما و گرما با شوفاژ رضا
نحوه شکایت از کارفرما آپدیت سال ۱۴۰۵ | کاملترین راهنما
نقاهت بعد از عمل بینی | راهنمای کامل دوران بهبودی و مراقبت ها
استایل دانشجویی شیک با بودجه محدود؛ چطور حرفه‌ای لباس بپوشیم؟ راهنمای مه پوش
جام جهانی تریدرهای ایکس چیف: مسابقه ترید با ۱۵۰۰۰ دلار جایزه نقدی
اژه‌ای: اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top