تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/11/13 - 09:24
کد خبر: 156639

نیوزویک: ایران با نفوذترین کشور در عراق است

خبرنامه دانشجویان ایران: کیهان نوشت: هفته‌نامه نیوزویک در گزارشی اعلام کرد ایران با نفوذترین کشور در عراق است.

نیوزویک نوشت: ایران به خصوص سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کمک به نیروهای عراقی در نبرد با داعش به‌ویژه در منطقه «دیاله» نقش عمده‌ای دارد. ایران اکنون با نفوذترین بازیگر خارجی در عراق است.

نیوزویک افزود: «قاسم سلیمانی» نه تنها به ارتش و شبه‌نظامیان عراق مشاوره می‌دهد بلکه از خطوط مقدم نیز بازدید می‌کند و اجازه می‌دهند که از آنها در نزدیکی مناطق جنگی عکس گرفته شود. ایران نمی‌خواهد داعش یا گروه‌های افراطی برعراق مسلط شوند.

نیوزویک می‌نویسد: تمامیت ارضی عراق و امنیت اماکن مقدس شیعه در شهرهای نجف،‌ کربلا و سامرا برای ایران بسیار مهم است «اندکی بعد از تصرف بخش‌های مهمی از شمال عراق از سوی داعش، «حسن روحانی» رئیس‌جمهوری ایران، به «حیدر العبادی» نخست‌وزیر عراق، اطمینان داد که ایران، امنیت و ثبات عراق را امنیت و ثبات خود می‌داند.» قدرت گرفتن داعش به ایران فرصت داده است تا به عراقی‌ها، جهان عرب و آمریکا نشان دهد که قدرت مهم خاورمیانه است و باید با این جایگاه به رسمیت شناخته شود و متناسب آن با تهران رفتار شود.

تحلیلگر نیوزویک درباره تفاوت نقش کنونی ایران در عراق با سال 1382 شمسی (2003 میلادی) که آمریکا به این کشور حمله کرد، نوشت: «بعد از سال 2003، ایران نقش عمده‌ای در عراق ایفا کرد اما اکثرا پشت پرده حضور داشت و به آموزش گروه‌های متعددی از شبه‌نظامیان شیعه و برخی گروه‌های سنی مشغول بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۳ طلا برای عملکرد تاریخی زنان
فرشتگان میناب پیام‌آور شادی برای ایران
چهارمین قهرمانی تکراری کره جنوبی در فوتبال بازی های آسیایی
دنیامالی: پیشرفت ورزش ایران در بازی‌های آسیایی مشهود بود
واکنش شدیداللحن یمن به حملات سعودی علیه صنعا
وزیر خزانه‌داری آمریکا: مردم آمریکا زیر چرخ‌های سنگین تورم له شده‌اند
رتبه ۷ کنکور انسانی: استمرار و نظم در مطالعه مهم‌تر از استعداد است
صالحی‌امیری: تهران باید به‌عنوان یک قطب تمدنی و فرهنگی معرفی شود
ماجرای محکومیت الناز شاکردوست؛ مرثیه‌سرایی یا کذب‌گویی؟
اذعان گروسی به ناتوانی سازمان ملل در حل‌ مشکلات جهان
امکانات ما متناسب با همه نیازهای سالمندان نیست
رتبه ۴ علوم انسانی: کتاب‌های درسی محور اصلی مطالعه‌ام بود
پیاتزا پس از کسب مدال طلای ناگویا: برای مردم ایران خوشحالم
آرایش جدید اقتصادی دولت برای مدیریت شرایط ویژه کشور
حماس: اشغالگران بر نسل‌کشی در غزه اصرار دارند
گرامیداشت روز جهانی گردشگری و هفته تهران +عکس
حتی در روزهای سخت هم درس خواندن را متوقف نکردم
از تجربه ناگویا تا بازنگری در نظام ورزش قهرمانی ایران
شیرودی: پروازهای ایران و عراق از فردا از سر گرفته می‌شود
«قدرت یعنی حق انتخاب» محور تازه مسیر دانش‌بنیان ایران
وقتی هدف در روزهای سخت انگیزه می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top