تاریخ انتشار: جمعه 1393/11/17 - 18:55
کد خبر: 157154

مذاکرات مارکوپولویی هسته‌ای اینبار در مونیخ

خبرنامه دانشجویان ایران: وزیر امور خارجه کشورمان پیش از عزیت به سمت مونیخ گفت که بلافاصله پس از رسیدن مذاکرات هسته‌ای را با دیپلمات‌های ارشد حاضر در آلمان آغاز خواهد کرد.

به گزارش تسنیم، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان، پیش از پیش از سفر به آلمان گفت: "قرار است در اجلاس مونیخ با همه طرف‌ها به صورت دوجانبه مذاکرات مفصل داشته باشم."

وزیر امور خارجه پنج‌شنبه شب پس از بازگشت ازسفر دوره‌ای به شرق آفریقا به خبرنگاران گفت: "گفت وگوها جمعه بعد از ظهر در بدو ورودم به مونیخ آغاز می‌شود که در حال برنامه‌ریزی برای آن هستیم و ساعت دقیقش معلوم نیست‌."

وی افزود: "چینی‌‌ها دراین اجلاس در سطح وزیرخارجه حضور ندارند و روسیه هم هنوز مطمئن نیست که در چه سطحی شرکت می‌کند." وزیر امور خارجه ادامه داد‌: "اما بقیه طرف های ۱+۵ در سطح وزیر خارجه شرکت می‌کنند."

وی با بیان اینکه نشست‌ها در حاشیه اجلاس امنیتی مونیخ برگزار می‌شود‌، تصریح کرد: "در حاشیه این اجلاس مذاکرات دوجانبه دیگری هم با طرف‌هایی که درخواست داده‌اند، انجام می‌دهیم‌."

ظریف در پاسخ به این سؤال که آیا توافق هسته‌ای در این نشست انجام می‌شود‌؛ گفت‌: "معلوم نیست چون همه نیستند که بتوانیم توافق هسته‌ای انجام دهیم اما می‌توانیم یک مقداری کار را به پیش ببریم."

رییس دستگاه دیپلماسی کشور پس از سفر دوره‌ای به چهار کشور آفریقایی کنیا, اوگاندا، بروندی و تانزانیا برای شرکت در اجلاس مونیخ عازم آلمان شد.

دیپلمات‌های ارشد ایرانی نیز راهی مونیخ شدند
تیم مذاکره کننده هسته ای ایران نیز ساعتی پیش تهران را به مقصد دوبی ترک کرد تا در آنجا به ظریف بپیوندد.

سید عباس عراقچی، مجید تخت روانچی، حمید بعیدی نژاد، داوود محمد نیا، محمد امیری و پژمان رحیمیان اعضای تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران هستند. قرار است مذاکره کنندگان ایرانی همراه با وزیر امور خارجه، دوبی را به مقصد مونیخ ترک کنند.

کنفرانس امنیتی مونیخ امسال قرار است در روزهای ۱۷، ۱۸ و ۱۹ بهمن در «باواریا» در آلمان برگزار شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان: برای دفاع از عزت و سربلندی مردم به سازمان ملل رفتیم
عراقچی: خط اصلی تمام دیدارها در نیویورک بیان شروط مابرای باز شدن تنگه هرمز بود
دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه نیکاراگوئه
دیدار عراقچی با معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشر دوستانه
دیدار وزرای امور خارجه ایران و مالزی
رئیس جمهور به کشور بازگشت
نتایج آزمون جذب قضات سازمان قضایی نیروهای مسلح اعلام شد
چرا سید حسن نصرالله جان خود را فدای غزه و فلسطین کرد؟
قانون رتبه بندی معلمان به صورت شایسته اجرا نشد
اطلاعیه شعام درباره برخی اخبار خلاف واقع در موضوع حمل و نقل هوایی
نخستین عرضه «خانه‌ریز» در مهرماه با قیمت‌های جدید آغاز می‌شود
تفاوت برج تقطیر و دستگاه تقطیر چیست؟ بررسی کاربرد، انواع و نحوه عملکرد
نقره تاریخی زهرا زارعی در ۴۰۰ متر
هشدار کارشناسان دکوراسیون؛ ۵ نشانه تخت خواب بی کیفیت که خریداران متوجه آن نمیشوند
نتایج نهایی آزمون ارتقاء دستیاران تخصصی دندانپزشکی اعلام شد
قیمت واکسن آنفلوانزا کاهش یافت
بیانیه فرهنگستان علوم پزشکی درباره وضعیت بحرانی باروری
اتحادیه اروپا درباره بحران قیمت انرژی در پی جنگ علیه ایران هشدار داد
دشمن می‌خواهد فضا را برای دانشجویان غیرایرانی ناامن جلوه دهد
نقشه راه اخذ پذیرش و ویزا؛ اهمیت دقت در ترجمه رسمی به آلمانی، ایتالیایی و ترکی استانبولی
بی‌نظمی و عدم حضور اساتید غیر قابل اغماض است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top