تاریخ انتشار: شنبه 1393/11/18 - 10:52
کد خبر: 157202

حسین شهبازی زاده

حالا که سی و شش ساله شده‌ایم

حالا که سی و شش ساله شده‌ایم

مبارزه به لحاظ محتوا و انگیزه همان است فقط شیوه تغییر یافته و مبارزه پیچیده تر گشته و شناخت دشمن دیگر به آرم و لباس نیست. همان هایی که با اقتدا به امام(ره) با آمریکا و صدام جنگیدند با همان انگیزه ها امروز همزمان با مبارزه با دولت آمریکا هستند، در جنگ با آمریکا کوچولوهای made in iran نیز هستند.

خبرنامه دانشجویان ایران: حسین شهبازی زاده*// برخی مناسبت ها و بزرگداشت ها فقط برای پایکوبی و شادی نیستند؛ المان هایی هستند تا با گریز تاریخی به اصل شکل گیری یک واقعه اذهان را معطوف به معانی اساسی موضوع کنند.

سی و هفت سال پیش مرز دگردیسی های بزرگی در کشور بود که امروز باید به دقت بررسی شوند تا با سنجه انصاف و رجوع به اصل مطالبات پنجاه و هفتی میزان توفیقمان را اندازه گیری کنیم.

مساله بسیار مهمی که باید به آن توجه کنیم این است که همه اتفاقات خوب پس از انقلاب و بعد از پیروزی اولیه به حساب انقلاب واریز نمیشوند. بسیاری از اتفاقات خوب و موفقیت های بزرگ مشروطند به پیگیری مستمر و مجاهدت های مداوم انقلابیون.

نگاه نوستالژیک به آرمان ها...

زمانی که از آرمان ها قاب بسازیم و کنار دیگر قاب ها روی دیوار نصب کنیم و گاهی نگاهی به آن ها بیندازیم و به یاد گذشته آهی بکشیم و بگذریم ، بزرگترین ستم به انقلاب است.

مجموعه شعار ها و آرمان ها سنجه صحت پیشروی انقلابند و هر روز باید به دقت و وسواس به آن ها کردارمان و رفتار حاکمیت را بررسی کنیم تا مبادا از آن ها زاویه بگیریم و بیراهه برویم.

پس از آن که جنگ برون مرزی و شرافتمندانه هشت ساله به پایان رسید ، حضرت روح الله از جنگ اصیلی پرده برداشتند که مبنای مبارزه هشت ساله مان را مشخص میساخت و عرصه جهاد پیش رو را روشن مینمود.

امام روح ا...  فرمود: امروز جنگ حق و باطل، جنگ فقر و غنا، جنگ استضعاف و استکبار، و جنگ پابرهنه‌ها و مرفهین بی‌درد شروع شده است. و من دست و بازوی همه عزیزانی که در سراسر جهان کوله بار مبارزه را بر دوش گرفته‌اند و عزم جهاد در راه خدا و اعتلای عزت مسلمین را نموده‌اند می‌بوسم؛ و سلام و درودهای خالصانه خود را به همه غنچه‌های آزادی و کمال نثار می‌کنم.

خمینی(ره)، صحیفه در دست، کماکان امامِ مبارزان و نیروهای جهادی جهان است و جماران مرکز ثقل آماده سازی نیروها برای حضور در خط مقدم نبرد.

مبارزه به لحاظ محتوا و انگیزه همان است فقط شیوه تغییر یافته و مبارزه پیچیده تر گشته و شناخت دشمن دیگر به آرم و لباس نیست...

همان هایی که با اقتدا به امام(ره) با آمریکا و صدام جنگیدند با همان انگیزه ها امروز همزمان با مبارزه با دولت آمریکا هستند، در جنگ با آمریکا کوچولوهای made in iran نیز هستند.

اگر آژیر قرمز و زنگ اخطار  برای مبارزان جهاد هشت ساله با یورش عراق به صدا در می آمد امروز با هر اختلاس و جور و ستم به مظلوم برای مبارزان سال سی و چندم انقلاب به صدا در می آید.

ورژن جدید مبارزه با رجوع به کلام رهبری عزیز این است : امروز هم هر که میخواهد با دشمنان این ملت مبارزه علمی ِ کار آمد کند ،با فساد مبارزه کند.ابزارهای دشمن در درون کشور و نظام ما عبارت است از فساد،تبعیض و فاصله طبقاتی.(14 خرداد 1382)

به استنادِ کلام امام و رهبری آنان که در بیست و دوم بهمن ها فریاد مرگ بر آمریکا سر میدهند اگر در قولشان صادقند و در تشخیص هایشان دقیقند امروز باید در مبارزه با فساد نیز خط بشکنند.

رهبری در جای دیگری میفرمایند : بهترین راه مبارزه با آمریکا خدمت به مردم است.

یعنی با همان مبنا که به مبارزه با آمریکا برمیخیزیم باید در خدمت به مردم بکوشیم. نه این که کسی خاطرات مبارزات سابقش را (یا مبارزه قهرمانانه برادرش را یا مبارزه دوستانش را یا...) نمیتواند و نباید واسطه طفره رفتن از خدمت به مردم کند.

امیر _علیه السلام_ فرمود فرزند زمان خویش باش...

مومن، بنابه فرمایش ایشان(ع) باید روزآمد شود، به زبان آوردن،  و تکرار شعارهای قدیمی بدون معرفی مصادیق جدید برای آن ها ، شعارها را از چشم خواهد انداخت و در خوشبینانه ترین حالت ،از آن ها وجه نوستالژیکی به جای خواهد گذاشت که فقط برای مرور گذشته خوب است.

*دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top