تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/11/21 - 13:47
کد خبر: 157651

انتقاد از برخی اظهارنظرها درباره گشت ارشاد

خبرنامه دانشجویان ایران: حجت‌الاسلام سالک با بیان اینکه برخی اظهارنظرها درباره گشت ارشاد گنده‌گویی و فرار از مسئولیت است گفت: برخی‌ها عنوان می‌کنند این شیوه برخورد و روش امر به معروف و نهی از منکر، اثر بخش نیست؛ اگر نیست پس چرا شیوه موثری را ارائه نمی‌دهند.

احمد سالک کاشانی در گفت‌وگو با تسنیم، با حمایت از حضور گشت ارشاد در حاشیه برگزاری جشنواره فیلم فجر در کاخ این جشنواره در برج میلاد اظهار داشت: پیش از هرچیز باید به این موضوع توجه داشت که انقلاب ما یک انقلاب ارزشی، فرهنگی و دینی است و طبق قانون اساسی کشورمان اجرای اصول و فرامین شرعی و همچنین حفظ رعایت حدود ادیان الهی، به عنوان یک اصل مطرح است از این رو اجرای حدود الهی و رعایت احکام آن وظیفه حاکمیت و مردم است. لذا هنرمندان، کسبه، دانشجویان و مرد و زن، مکلف به رعایت اصول دینی و ارزشی هستند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دستگاه‌های ذی‌ربط و مسئول، مکلف به اجرای قانون در حفظ و رعایت شئونات دینی در جامعه هستند، افزود: با توجه به تکلیف قانونی در نظر گرفته شده برای پلیس، پیش از هر موضوعی، نیروی انتظامی مکلف به اجرای وظایف خود در حوزه عفاف و حجاب است و طبق قانون پلیس و گشت‌های امنیت اخلاقی و ارشاد، موظف هستند تا در راستای اجرای وظیفه خود، به متخطیان تذکر دهند.

وی با تاکید بر اینکه هیچ قشری در جامعه نمی‌تواند در مقابل قانون مصونیت داشته باشد، گفت: دستگاه‌های ذی‌ربط باید به تکلیف خود در اجرایی کردن قانون عمل کنند و نه تنها هنرمندان، بلکه هیچ قشری از جامعه نمی تواند خود را در مقابل قانون مصون بداند. از این رو ما به هیچ وجه بی بند و باری در محیط‌های فرهنگی را تاب نمی‌آوریم و همانگونه که با فیلم‌های هنجار شکنی همچون «خانه پدری و عصبانی نیستم» برخورد شد، با افرادی هم که به عنوان هنرمند، درصدد زیرپا گذاشتن ارزش‌های اسلامی هستند نیز برخورد خواهیم کرد.

سالک کاشانی ادامه داد: اینکه هنرمند یا هنرمندانی بخواهند خود را تافته جدایی از جامعه و مردم بدانند، به هیچ وجه پذیرفتنی نیست و خوشبختانه باید عنوان کرد که در مقابل برخی هنرمندان اینچنینی، هنرمندان ارزشی نیز در جامعه هنری ما کم نیستند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «آقایان وزارت ارشاد در برگزاری جشنواره‌ای که به نام فجر نام‌گذاری شده،‌ موظف به حفظ ارزش‌های اسلامی و معرفی فیلم‌های فاخر و همسو با اصول فرهنگی کشور هستند»، در پاسخ به اثربخش بودن حضور گشت ارشاد در حاشیه جشنواره فیلم فجر، خاطرنشان کرد:‌ متاسفانه برخی‌ها عنوان می‌کنند که این شیوه برخورد و این روش امر به معروف و نهی از منکر، اثر بخش نیست؛ اگر نیست پس چرا شیوه موثری را ارائه نمی‌دهند؛ این افراد می‌گویند که در زمینه عفاف و حجاب باید فرهنکسازی کرد، پس چرا نمی‌گویند چه کسی متولی فرهنگسازی است؟! از این رو به نظر می‌رسد این عبارات و حرف‌ها، تنها گنده‌گویی و فرار از مسئولیت است.

وی در پایان با اشاره به تاثیرگذار بودن گشت ارشاد در جامعه خاطرنشان کرد: متاسفانه در زمان آقای احمدی نژاد، ایشان مساله‌ای را مطرح کردند که باعث حذف نقش گشت ارشاد در جامعه شد؛ این در حالی است که امروز آقایان نیز به دنبال همین موضوع هستند. اما تذکر لسانی بانوان گشت ارشاد قطعاً تاثیر گذار است و می‌تواند به سمت روشن کردن افکار جوانان و نوجوانانی حرکت کند که شاید اطلاعات درستی در خصوص حجاب و عفاف نداشته باشند؛ از این رو با توجه به این مظمون قرانی که عنوان می‌کند نجات یک نفر، نجات کل جامعه است، ما حضور گشت ارشاد را موثر می‌دانیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
محمد علی
1393/11/21 - 16:38

گشت ارشاد نتوانسته به نتیجه مطلوب برسد . راه مبارزه با این معضل نصب پلاکارد و پارچه نوشته و پوستر و ...... در نقاط شهری می باشد که در آن دلایل اینکه یک خانم بدحجابی می کند چیست. از جمله بی غیرتی شوهر و دیگر خود نمایی جنسی و عقده نشان دادن خود به دیگران و استفاده از جاذبه جنسی در محاورات و در جامعه و اینگونه نوشته ها هر چند تند می باشد اما واقعیت همین است و تنها راهیست که برخورد مستقیم نیست اما موثر است.
معرفی کسب و کارها
واگذاری ۱۰ هزار دلار به هر کارت ملی؛ ایجاد رانت ارزی در شرایط جنگی/نمی‌توان با انکار دلار بازار آزاد، بازار ارز را مدیریت کرد/گرانی سه‌برابری دارو فراتر از آثار مستقیم جنگ است
پاتوق رتبه‌های زیر ۱۰۰ کنکور؛ شریف یا تهران؟
ماجرای ردپای دهک‌های مرفه در قله کنکور
جهش ۴۶ درصدی کاروان ورزش ایران در شرایطی جنگی
ایران با چه فرمولی به «قدرت اول جهان» تبدیل شد؟
مجوز بهشتی‌ها به طرح معیشت
تشریح حمایت های بیمه ای تامین اجتماعی از مادران باردار
اجرای طرح «مادرانه» برای افزایش تاب‌آوری خانواده‌ها
نسخه دستجردی برای عبور از بحران جمعیتی
فشار اقتصادی نباید خانواده ها را از فرزندآوری دور کند
چرا با وجود گرانی، غذای زیادی دور ریخته می‌شود؟
چه کسی کتاب درسی ایران را ترجمه می‌کند؟
گاز اروپا در بحران؛ زمستان سخت دیگری در راه است؟
حملات عربستان علیه بیش از ۵۴۰ مرکز درمانی در یمن
از عرضه ارز ۱۰ هزار دلاری تعجب کردم
دروغ بزرگ در تنگه هرمز / وقتی آمارهای کاخ سفید با واقعیت بازار نفت نمی‌خواند
جلسات علنی مجلس از هفته آینده با سازوکار جدید برگزار می‌شود
آمریکایی‌ها میزبان شایسته‌ای برای سازمان ملل نیستند
وضعیت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین‌اجتماعی
افشای فایل صوتی درباره تنش میان جمهوری‌خواهان و ترامپ
مصرف ۲۰ میلیارد لیتر بنزین در سال توسط ۱۴ میلیون وسیله
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top