تاریخ انتشار: جمعه 1393/11/24 - 21:23
کد خبر: 157862

تصاویر:: اعتراض به کشتار وحشیانه سه دانشجوی مسلمان در آمریکا

تصاویر:: اعتراض به کشتار وحشیانه سه دانشجوی مسلمان در آمریکا

دو روز پیش بود که خانواده‌ای متشکل از سه جوان مسلمان فلسطینی تبار (شادی برکات، دختر 23 ساله، برادر 23 ساله وی،‌محمد ابوصالحه، و همسر 21 ساله‌اش، رزان محمد ابوصالحه) در خانه‌شان در کارولینای شمالی به قتل رسیده‌اند.

خبرنامه دانشجویان ایران: پنجشنبه شب بیش از 400 نفر از ساکنان واشنگتن با در دست داشتن شمع برای سه مسلمان کشته شده در ایالت کارولینای شمالی مراسم یادبود برگزار و در آن قتل‌عام این سه نفر را محکوم و به‌صورت خاموش اعتراض کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این اعتراض در حالی برگزار می‌شود که دولت آمریکا به کشته شدن وحشیانه این سه مسلمان در کارولینای شمالی واکنشی نشان نداده است.

دو روز پیش بود که خانواده‌ای متشکل از سه جوان مسلمان فلسطینی تبار (شادی برکات، دختر 23 ساله، برادر 23 ساله وی،‌ محمد ابوصالحه، و همسر 21 ساله‌اش، رزان محمد ابوصالحه) در خانه‌شان در کارولینای شمالی به قتل رسیده‌اند.

قتل سه دانشجوی جوان مسلمان در حالی بود که رسانه‌های غربی و آمریکایی بدون هیچگونه واکنش قابل توجهی از کنار این جنایت عبور کردند.

البته این جنایت و نحوه واکنش رسانه‌های غربی با انتقاد شدیدی در میان افکار عمومی جهان مواجه شد و در شبکه اجتماعی توئیتر هشتگ "ChapelHillShooting" که مربوط به این جنایت بوده در صدر قرار گرفت.

یکی از تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی به طور گسترده‌ای منتشر شد، تصویر فوق است.

در توضیح این عکس نوشته شده است که تصویر سمت چپ متعلق به "سعید کواشی" است و در حادثه حمله به مجله شارلی ابدو در پاریس مشارکت داشته است. وی حدود دو هفته در اخبار و رسانه‌ها حضور داشت و برخی از روزنامه نگاران و افراد دین وی را مورد حمله قرار دادند و هم اکنون از وی به عنوان یک "تروریست وحشی" یاد می‌شود.
اما تصویر سمت چپ متعلق به "کریگ هیکز" بوده که مسلمان نیست و عامل جنایت کشتار سه مسلمان جوان است. هیچ کسی به دلیل کشتاری که انجام داده بود از مذهب وی انتقادی نکرد و حتی یک خبر از این جنایت منتشر نشد و هیچ شبکه خبری به پوشش این خبر نپرداخت و هرگز از وی به عنوان یک "تروریست" یاد نشد.

دیشب نیز تجمعی در این باره صورت گرفته است:

در این تجمع اعتراضی خاموش مردم دست‌نوشته‌هایی به‌همراه داشتند که روی آن نوشته شده بود: "اسلام دشمن نیست" و "علیه توهین به اسلام بایستید" و "قلب ما برای شما شکست، روح شما شاد باشد" و "من تقاضا دارم که تمام سفیدپوستان این عمل تروریستی را محکوم کنند".

 شرکت کنندگان در این تجمع برای این سه قربانی تعصب و نفرت برای یک دقیق سکوت کردند و همچنین برای شادی روح آنها دعا کردند.

یکی از برگزارکنندگان این تجمع در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفت: امشب ما اینجا جمع شدیم که با خانواده این سه مسلمان ابراز همدردی کنیم.

وی افزود: متأسفانه هیچ اقدامی از طرف دولت آمریکا تا به این ساعت صورت نگرفته و دولت آمریکا از محکوم کردن این ترور ــ که اقدامی حداقلی است ــ نیز طفره می‌رود.

شرکت کنندگان در این تجمع اعتراضی بر این باورند با توجه به آنکه گلوله‌های شلیک شده مستقیماً به سر سه مسلمان ساکن کارولینای شمالی شلیک شده اقدامی تروریستی صورت گرفته است.

یکی دیگر از شرکت کنندگان در این مراسم نیز گفت: اگر این اقدام تروریستی توسط فردی که فقط نام یک مسلمان را داشت صورت گرفته بود تمام رسانه‌های آمریکا مردم این کشور را از دین اسلام و مسلمانان می‌ترساندند.

تصاویری که در ذیل می آید نیز مربوط به مراسم خاکسپاری این سه دانشجوی مسلمان است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
عراقچی: حتی اگر کار به جنگ آخرالزمانی کشیده شود، استوار خواهیم ایستاد
سفر نتانیاهو به امارات و دیدار با «بن زاید»
دیدار و گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حمله به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی یمن
امنیت پایدار کشتیرانی در هرمز خارج از چارچوب تهران ممکن نیست
تنگه هرمز نه‌تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
ترامپ باز هم مدعی پیروزی در جنگ با ایران شد
امکان تحصیل بدون آزمون مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا فراهم شد
جدول توزیع مدال‌ها در پایان روز هشتم/ کاروان ایران هشتم شد
روایت دختر شهیدنصیرزاده از واکنش پدرش به احترام زارع به پرچم ایران
هواشناسی تهران هشدار زرد افزایش وزش باد صادر کرد
دستور وزیر نیرو برای استفاده مدیران آب و برق از خودروهای برقی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top