تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/11/28 - 14:51
کد خبر: 158351

آیت الله موحدی کرمانی در نشست «فرزندان بصیر امام» بسیج دانشجویی؛

تا زمانی که سایه حضرت امام خامنه‌ای بالای سرمان است هیچ خطری انقلاب را تهدید نمی‌کند

تا زمانی که سایه حضرت امام خامنه‌ای بالای سرمان است هیچ خطری انقلاب را تهدید نمی‌کند

دانشگاه به این علوم توجه ندارد ولی شما توجه کنید شما مغز‌هایتان را از علوم و معارف اخلاقی و اسلامی پرکنید جامعه ما اگر خدا را خوب شناخته بود نماز چون عسل شیرین بود، دشمن سعی می‌کرد کوچک‌ترین تحرکات ما را زیر نظر داشته باشد. مشاهده کنید که چه چیزی شما را از صراط مستقیم و دین خارج می‌کند این‌ها را بشناسید این‌ها علم ارزشمندی است.

خبرنامه دانشجویان ایران: آیت الله موحدی کرمانی در نشست سه هزار نفری بسیج دانشجویی که در مصلی تهران در حال برگزاری است، گفت: ما حامل این امانتی هستیم که از سال‌های جنگ و سختی انقلاب به ما رسیده است، باید مواظب باشیم به وظیفه نگهداری این امانت عمل کنیم؛ چرا که در وقت عبور از پل صراط پیوسته در دو مورد از ما سئوال می‌شود یکی امانت و دیگری رخم و خویشاوندی.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ وی افزود: چیزی که در زمان شاه وجود نداشته، اسلام بود و ذلت و خضوع در برابر بیگانه و تسلیم شدن در برابر آمریکا بود، آمریکا با تمام وجود ضد اسلام بود و تمام برنامه‌ها را در ایران ضد اسلام پیاده می‌کرد. فرهنگ و دانشگاه‌ها، اقتصاد، روابط ما، دبستان و دبیرستان‌ها همه ضد اسلام بودند شاید شما بهتر از من این مسائل را می‌دانید تاریخ خود نشان دهنده آن است.

امام جمعه موقت تهران به فرمایش امام خمینی (ره) اشاره کرد و افزود: آگاه باشید حفظ پیروزی و عزت به عهده ماست و این به عهده دو گروه است یکی مسئولین و دیگری مردم. سهم مردم یک دهم است ولی سهم مسئولین نه دهم.طبق فرمایش پیامبرگرامی اسلام (ص) دو سوم از امت هستند که اگر این‌ها خوب باشند جامعه مطلوب است یکی امرا و دیگری علما و دانشمندان جامعه.

وی در ادامه بیان داشت: برای مسئولین، برای حفظ دین و امانت بیانات مختلفی وجود دارد باید توجه کرد که ولایت یکی از پایه‌های حکومت است و در حکومت اسلامی ولایت و عدالت و ارتباط با خدا و توجه به نیازمندان و امر به معروف و نهی از منکر نباید ضعیف شود.

آیت الله موحدی کرمانی در ادامه به مسئولیت مسئولین اشاره کرد و افزود: چهار بار به دوش مسئولین است اول اینکه سعی کنند زیرمجموعه خود را با خدا ارتباط قوی دهند، نماد ارتباط با خدا نماز است، وظیفه دوم اینکه مسئولین حکومتی توجه به فقراء داشته باشند و مسئله اقتصاد را دقت کنند.

وی به بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری این سال را سال فرهنگ و اقتصاد نامگذاری کردند که این حساب شده است، اقتصاد باید اسلامی باشد و اسلامی بودن اقتصاد را باید از رهبر یادبگیریم که‌‌ همان اقتصاد مقاومتی است.

وی به تشریح اصول دیگر مسئولین پرداخت و گفت: دو وظیفه سنگین دیگر مسئولین امر به معروف و نهی از منکر است این‌ها وظیفه‌های مسئولین هستند اما مردم هم مسئولیت‌هایی دارند، مردم هم در حفظ انقلاب وظیفه دارند که البته وظایف آن‌ها بیش از یک دهم نیست، مردم باید مطیع رهبر باشند و ولایت را محکم بگیرند و در برهان چشمشان به دهان رهبر باشد.مردم در بحث انتخاب مسئول نیز باید حواس خود را جمع کنند و دقت کنند، مسئولین به دست مردم مسئول می‌شوند و رأی می‌آورند حتی رهبری با آنکه مقامی الهی و ربانی دارد در عین حال مردم را هم در انتخاب مسئول شرکت می‌دهند بعد از امام (ره) خبرگان را مردم انتخاب کردند و آن‌ها هم شایسته‌ترین، پاک‌ترین و عادل‌ترین فرد را یعنی حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای را برای رهبری برگزیدند.

وی افزود: مردم در امر انتخابات نمایندگان باید بیدار باشند و آن‌ها که بیدار هستند خفتگان را بیدار کنند.

موحدی کرمانی پیرامون وظایف مسئولین نیز گفت: مسئولان سعی کنند به موضوع اقتصاد توجه کنند. رهبری حساب‌شده امسال را سال فرهنگ و اقتصاد نامگذاری کرده‌اند. ما باید اقتصادی بودن حکومت را از رهبری یاد بگیریم.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز پیرامون مجلس خبرگان رهبری نیز گفت: هیچ آدمی نمی‌تواند در خبرگان بیاید و یک غلط یا توهین در مورد رهبری انجام دهد، چرا که رسوا می‌شود. مجلس خبرگان وظیفه مهمی در خصوص انتخاب رهبری دارد به همین خاطر باید روی این مجلس دقت کرد.

وی با اشاره به انتخابات سال آینده مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی گفت: باید روی هر دو انتخابات کار کنیم تا مجالس خوبی داشته باشیم که این وظیفه مردم است.

امام جمعه موقت تهران در ادامه بیان داشت: تا زمانی که سایه حضرت امام خامنه‌ای بالای سرمان است هیچ خطری انقلاب و رهبر عزیزمان را تهدید نمی‌کند اما بعد از اینکه خدای نکرده اگر روزی اتفاقی افتاد که امیدواریم البته حیات ایشان به ظهور امام زمان (عج الله) متصل شود در زمینه انتخاب رهبر بعد این مجلس خبرگان است که نقش اساسی را ایفا می‌کند.

موحدی کرمانی به طرح ولایت اشاره کرد و افزود: طرح ولایت که با همت برادر بزرگوارانمان آیت الله مصباح یزدی اداره می‌شود، طرح خوبی است که در این طرح جوان‌های پرشور و پرهیجان دستاوردهای خوبی را ارائه کرده‌اند. شما جوانان بدانید که رهبر حامی شماست و وظیفه سنگینی دارید،

وی نظارت بر مسئولین را وظیفه مردم دانست و افزود: یکی از اصول مسئله نظارت همگانی است، پدر بر پسر، پسر بر پدر، استاد به شاگرد، شاگرد به استاد، حکومت به مردم و مردم به حکومت باید نظارت داشته باشند وظیفه امر به معروف و نهی از منکر برعهده حکومت و مردم است، مردم به صورت ارشاد و دلسوزی تذکر می‌دهند و دولت هم از موضع قدرت باید در این امر فعالیت داشته باشد.

امام جمعه موقت تهران محصول دانشگاه را مسئولین آینده جامعه دانست و تاکید کرد: شما عزیزان در بسیج دانشجویی می‌توانید نقش مؤثری داشته باشید یکی از مسائل که مقام معظم رهبری فرمودند مسئله اسلامی شدن دانشگاه هاست که متاسفانه نمی‌دانم تا چه مقدار عمل شده است هر چه است رضایت رهبر عزیزمان به دست نیامده است و به سفارش رهبر گرانقدر عمل نشده است و محتوا‌ها آن طور که باید اسلامی نشده است.دانشگاه به این علوم توجه ندارد ولی شما توجه کنید شما مغز‌هایتان را از علوم و معارف اخلاقی و اسلامی پرکنید جامعه ما اگر خدا را خوب شناخته بود نماز چون عسل شیرین بود، دشمن سعی می‌کرد کوچک‌ترین تحرکات ما را زیر نظر داشته باشد. مشاهده کنید که چه چیزی شما را از صراط مستقیم و دین خارج می‌کند این‌ها را بشناسید این‌ها علم ارزشمندی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر دانشگاه‌ها آنطور که رهبری می‌خواهد اسلامی نیست شما دنبال جهاد علم باشید حال آنکه متوجه شدید انقلاب و حکومت امانت است و بار سنگین آن را احساس کردید بیایید از خدا کمک بخواهید تا ما را در جهت رسیدن به آن هدف یاری کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top