تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/12/03 - 16:03
کد خبر: 158869

دانشجویان ناآشنا با ریتالین

خبرنامه دانشجویان ایران: موضوع ریتالین و استفاده نابجای برخی از دانشجویان در شب امتحان به عنوان موضوعی نگران کننده از سوی دکتر علیرضا جزینی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر بود که زمان گفتن نام قرص ریتالین دانشجویان دانشکده خبر از وجود چنین قرصی و حتی تلفظ نام آن اظهار بی اطلاعی کردند.

به گزارش ایرنا، برخی از دانشجویان این دانشکده که اظهار می کردند حتی نام ریتالین را تاکنون نشنیده بودند، خواستار تکرار این نام از سوی سخنران بودند که همه مسوولان حاضر در این نشست از اینکه دانشجویان با این نام آشنا نیستند بسیار ابراز خوشحالی کردند.

این در حالی است که براساس آمار قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر میزان مصرف قرص ریتالین در بین دانشجویان در شب های امتحان تا 50 درصد افزایش می یابد که اغلب به صورت غیرمجاز خریداری می شود.

دکتر علیرضا جزینی افزود: در صورتی که پزشک قرص ریتالین را برای بیمار تجویز کند، میزان مصرف، دز مصرفی و مدت مصرف و دستور پزشک مشخص است اما دانشجویانی که از این داور استفاده می کنند، استفاده نابجا و ناآگاهانه ای دارند.

وی خطاب به دانشجویان گفت: مصرف قرص ریتالین در شب امتحان اعتیاد روانی می آورد و قرص هایی دیگر نظیر ترامادول و قرص های لاغری که دارای آمفتامین است بسیار خطرناک است.

جزینی افزود: براساس آمار در سه هفته پیش 14 میلیون قرص ترامادول در استان فارس و چهار میلیون دیگر از این نوع قرص در استان تهران کشف شده است.

وی با بیان اینکه این نوع قرص در کشور تولید نمی شود و دیگر پزشکان نیز این قرص را تجویز نمی کنند، ادامه داد: در مجموع 70 میلیون قرص ترامادول و آمپول در کشور در 11 ماه سال جاری کشف شده است.

دکتر مریم نیکخواه به عنوان پزشک مشاور دانشکده خبر نیز گفت: برآوردی از سلامت دانشجویان دانشکده خبر صورت گرفته مشخص شده که تعداد افرادی که در این دانشکده به سوی موادمخدر روی می آورند، بسیار کم هستند.

وی ادامه داد: به طوری کلی در جامعه دانشجویان چند نوع مواد مخدر متداول تر است که شیشه یکی از این مواد است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار و گفتگوی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر
نخست‌ وزیر چین: آماده تقویت همکاری با ایران هستیم
عراقچی: روابط ایران و روسیه راهبردی است؛مسائل منطقه راه‌حل نظامی ندارد
العربی الجدید ادعا کرد؛ گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا
باشگاه تراکتور: شعار هوادارانمان قومیتی و تحریک‌آمیز نبود
مسکو: گسترش همکاری تجاری و اقتصادی با ایران را در اولویت قرار می‌دهیم
روایت وزارت خارجه روسیه از دیدار لاوروف با پزشکیان
سه مدال طلا و ۵ نقره و برنز برای روز نخست بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا
پزشکیان: هیچی کشوری نمی‌تواند به زور خواسته‌هایش را بر ما تحمیل کند
رئیس کمیته کنگره ملی چین: از پیشرفت روابط با ایران استقبال می‌کنیم
یحیی سریع: با ۶ موشک بالستیک تجمع مزدوران را هدف قرار دادیم
پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم
والیبال ایران در کنار ۳۲ تیم جام جهانی
لزوم بازآرایی و بازیابی توان دفاعی و تقویت بازدارندگی
یمن: ریاض ناامن است؛ تاسیسات نفتی در تیررس موشک‌های ما هستند
سیدمهدی رحمتی: نمی‌دانم چرا روی فیفادی‌ها اصرار دارند!
دیدار وزیر امور خارجه روسیه با رئیس جمهور
تشویق کنایه‌آمیز خداداد عزیزی زمان ورود بازیکن سابق پرسپولیس به زمین!
یحیی سریع: ۶ عملیات موفق موشکی و پهپادی در عمق عربستان انجام دادیم
اوزجان بیزاتی: می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم
معترضان فرانسوی باز هم توسط نخست وزیرشان تهدید شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top