تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/12/18 - 14:00
کد خبر: 160493

افتتاح مزار شهدای گمنام فقط با حضور مسئولین!

خبرنامه دانشجویان ایران: دانشجویان دانشگاه آزادقزوین از نحوه رونمایی مزار شهدای گمنان توسط مسئولین دانشگاه انتقاد کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متن شکوائیه دانشجویان از مسئولین دانشگاه را در زیر می خوانید:

بسم الله القاصم الجبارین

وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

بدانید : امروز زنده نگاه داشتن یاد شهداء کمتر از کار شهدا نیست.

قلب های پاک و دل های خسته از روزگار هزاران دانشجو ، منتظر آن بود تا میعادگاه یاران گمنامشان در دانشگاه چنانی افتتاح گردد که در شان یک صاحب خانه ی مقدس است .

هیچ نمی دانیم ، برخی از مسئولین از چه می ترسند که شان صاحبان اصلی انقلاب و این یاوران مهدی (عج) را عزیزو پاک دارند و دل های دانشجویان را همراه و همفکر آنان گرداند .

هیچ نمی دانیم ، مسئولین چرا نمی دیدند که برخی دانشجویان هر هفته خود مراسم غبار روبی از منزل این عزیزان داشتند و این خود تلنگری بود برای آنان تا بدانند دانشجویانی با تمام وجود و کمال عشق و صفا چشم انتظار افتتاحی در شان ایشانند .

و صد گلایه از دیروز !!!

افتتاحی که در آن هیچ تبلیغی نبود ، دانشجوئی نبود ، سخنرانی نبود ، مدیحه سرائی نبود ، تا چشم کار میکرد رئیس بود و مسئول .

همچنان که گمنام رفتند ، گمنام هم مانده اند .

ما برای این عزیزان در خاک ترس و دلهره ای نداریم ، چرا که صاحبخانه اند و ما همه میهمان آنها ، ترسمان برای از یاد بردنشان است ، از این که حرمت صاحبخانه را حفظ نکنیم .

هیچ نمی دانیم چرا برخی مسئولین در اصلی و فرعی کردن رویداد ها ، دچار گمراهی و اشتباهی آشکارند .

آیا رونمائی از بارگاه شهدای گمنام شایسته ی برنامه ای مستقل و وزین تر از آنچه نظاره گر بودیم ، نبود ؟؟؟ !!!

آیا مسئولین و اساتید عالی کشوری ، خود آگاهی از این موضوع نداشتند ؟؟؟ !!!

کجای عالم رسمش بر این است ، محفلی از سر اجبار تشکیل گردد و در آن بی حضور دانشجویان که بر اثر دفعتی و بی تبلیغی این برنامه بوده است ، افتتاح بارگاه شهدای گمنام صورت پذیرد.

مسئولین بدانند و خوب آگاه باشند ، ما دانشجویان فعال در تشکل های ارزشی دانشجوئی از وقوع این دست اتفاقات به شدت گلایه مند و عارض درگاه خدای تبارک هستیم و این گمنام نگهداشتن صاحبان انقلاب را به شدت محکوم می کنیم و در صورت ادامه ی این روند و عدم وجود عذری موجه از سوی مسئولین شکایات و کم کاری ها را به طریق دیگری پیگیری می کنیم ، طریقی که در آن باید در مقام پاسخگوئی سنگینی قرار گیرند .

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ریحانه کریمی: مدالم تقدیم به آقا امام رضا(ع)/ خدا را شکر شرمنده نشدم
چای استخوان زنان را قوی‌تر می‌کند
حردانی: از شکست مقابل ازبکستان درس می‌گیریم
با همسر لجبازم چگونه برخورد کنم؟
جشنواره ملی سرباز ایرانی +عکس
رئیس دانشگاه تهران: در جنگ اخیر ۲ استاد و ۵ دانشجو را از دست دادیم
سقف حمایتی طرح‌های بنیاد نخبگان افزایش یافت
مراسم روز پرچم در دانشگاه تهران +عکس
پس از تحقیق درباره تروریستی بودن حادثه «فرفورد» اعلام نظر می‌شود
قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکایی‌ها است
شهید موسوی الگوی نسل امروز و آینده نیروهای مسلح است
نخستین جشنواره ملی سرباز ایرانی برگزار شد
خشم رسانه صهیونیستی از فعالیت‌های دیپلماتیک ایران در نیویورک
تیم ملی واترپلو مقابل چین باخت
کاظمی: معلمی فقط انتقال علم نیست/ شخصیت معلم دانش‌آموز را می‌سازد
نعمتی: بازی با ازبکستان غافلگیر شدیم/ با آرامش آماده جام ملت‌ها می شویم
انصارالله: خون شهید نصرالله مسیر پیروزی را تقویت می‌کند
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس
مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top