تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/12/18 - 18:19
کد خبر: 160512

عکس پروفایل تان، نشانه چیست؟

خبرنامه دانشجویان ایران: تصاویر با ما حرف می‌زنند. کافی است به آنها با دقت نگاه کنیم تا به رمز و رازشان پی ببریم.

به گزارش مجله زندگی ایده آل؛ با کمی دقت می‌فهمید که در شبکه‌های مجازی برای پی بردن به اسرار درونی افراد سرنخ‌هایی وجود دارد. یکی از این سرنخ‌ها عکس پروفایل در شبکه‌های اجتماعی است. تصاویری که یک فرد خودش را با آنها به دوستان مجازی‌اش معرفی می‌کند از واقعیت درونی او خبر می‌دهد. دکتر پرویز رزاقی، روانشناس و استاد دانشگاه به شما می‌گوید چه رازی پشت تصاویر شخصی افراد نهفته و چطور می‌توانید به ابعاد شخصیتی دوستان مجازی‌تان پی ببرید.

خجالتی‌ها کمتر عکس می‌گذارند

شاید افراد کمرو و خجالتی این ویژگی‌شان را در شبکه‌های اجتماعی هم بروز می‌دهند. این افراد معمولا از عکس واقعی خودشان کمتر استفاده می‌کنند یا تصاویرشان کاملا واضح نیست. علاوه بر این ممکن است ترجیح دهند به جای عکس واقعی خودشان تصاویری از زیبایی‌های طبیعی را داشته باشند. کمروها عکس‌های سنتی را هم می‌پسندند و دوست ندارند در فضای مجازی جلب‌ توجه کنند.

پرخاشگرها عکس غیرواقعی دارند

وقتی فردی در فضای مجازی قصد پرخاشگری یا به‌کار بردن الفاظ ناشایست را دارد ممکن است کمتر از نام و تصویر واقعی خودش استفاده می‌کند. افراد بی‌ادب و پرخاشگر هویت واقعی‌شان را کمتر فاش می‌کنند و به همین دلیل با نام و تصویر غیرواقعی در شبکه‌های اجتماعی ظاهر می‌شوند تا قابل شناسایی نباشند بنابراین اگر فردی با هویت نامعلوم و بدون داشتن تصویر قصد دوستی با شما را داشت در پذیرش این دوستی محتاط باشید و این دوستی‌ها را به سادگی قبول نکنید.

مهرطلب‌ها زیاد لایک می‌خواهند

شخصیت مهرطلب در هر شرایطی به دنبال کسب مهر و محبت است و حتی در فضای مجازی هم این میل درونی‌اش را جست‌وجو می‌کند. چنین فردی از هر فرصتی برای جلب محبت دیگران بهره‌مند می‌شود و چه بهتر است که چنین نیازی را از تصاویر واقعی خودش دریافت کند. وقتی عکس پروفایل فرد مهرطلب را لایک می‌کنید به خواسته‌اش می‌رسد. احتمالا مهرطلب‌ها به دنبال عکس‌هایی از خودشان هستند که منجر به ارتباط و تعامل بیشتر با افراد شود.

به همین دلیل ممکن است عکس‌های متفاوت و خاصی را در پروفایل‌شان ببینید حتی ممکن است در عکس‌های‌شان ابهام هم دیده شود. دیدن نظراتی از این دست که کجا بودی؟ چطور رفتی اونجا؟ و. . . هم برای مهرطلب‌ها جذاب است. در مجموع هر عکسی که تصور کنند اظهارنظرهای خوبی از آن دریافت می‌کنند، در صفحه اجتماعی‌شان دیده می‌شود. شاید این موضوع به تامین نشدن نیازهای درونی آنها در زندگی مربوط باشد که باید مورد بررسی قرار گیرد.

تنوع‌طلب‌ها راضی نمی‌شوند

حتما دیده‌اید که بعضی از افراد در شبکه‌های اجتماعی مرتب عکس‌شان را تغییر می‌دهند و هر روز با عکس تازه‌ای ظاهر می‌شوند. شاید یکی از دلایل این موضوع به تنوع‌طلبی فرد مربوط شود. تنوع‌طلب‌ها خیلی زود از یکنواختی خسته می‌شوند و دل‌شان می‌خواهد تصاویرشان را در قالب‌های مختلف به دوستان‌شان نشان دهند. شاید هم عکس‌ها برای‌شان رضایت‌بخش نیست و می‌خواهند با تعویض مدام عکس‌ها به رضایت برسند.

خودشیفته‌ها ژست می‌گیرند

به‌نظر می‌رسد افرادی که برای عکس پروفایل شان لباس‌های شیک و گرانقیمت می‌پوشند، ژست خاص می‌گیرند یا به آتلیه می‌روند در دسته افراد خودشیفته قرار دارند. این افراد از دیدن تصاویر خودشان لذت می‌برند و دل‌شان می‌خواهد چنین تصاویری در معرض دید عموم قرار گیرد بنابراین هر وقت متوجه شدید که یکی از دوستان مجازی شما مشتاق است مدام عکس‌هایی از این سبک را در شبکه‌های اجتماعی قرار دهد، نسبت به خودشیفته بودن او مشکوک شوید.

از دیگر ویژگی‌های افراد خودشیفته این است که خیلی دوست دارند مدیریت و رهبری گروه‌های شبکه‌های اجتماعی را برعهده بگیرند که این موضوع از یک نیاز روانی خبر می‌دهد و این پیام را منتقل می‌کند که از این راه به دنبال کسب هویت هستند.

وسواسی‌ها به دنبال عکس ایده‌آل هستند

شخصیت‌های وسواسی بیشتر به دنبال عکس‌هایی هستند که از هر لحاظ ایده‌آل باشد. به‌نظر می رسد این افراد بر اساس ساختار روانی‌شان خواهان جلب‌توجه و درخشش هستند و برای رسیدن به این هدف از همه عوامل استفاده می‌کنند. عکسی که قرار است در صفحه شخصی و پروفایل‌شان قرار گیرد باید از هر نظر بی‌عیب و نقص باشد. از این رو برای انتخاب و عکاسی دقت زیادی به خرج می‌دهند حتی ممکن است برای داشتن عکس بی‌عیب و نقص هزینه زیادی در نظر بگیرند و برای داشتن چنین عکسی وقت می‌گذارند.

اگر به عکس مطلوب دست پیدا کرده و نظرات مثبتی دریافت کنند، میلی به تغییر عکس‌شان ندارند. شاید دیده یا شنیده باشید که افراد وسواسی ممکن است چندین بار در روز و به‌طور افراطی دست‌های‌شان را بشویند ولی در مورد عکس‌های شخصی این ساختار روانی در این افراد دیده نمی‌شود. به هر حال نظم و دقت افراطی در انتخاب عکس‌ها موضوعی است که وسواسی‌ها از آن رنج می‌برند.

افسرده‌ها حسی ندارند

افراد غمگین و افسرده هم کمتر از عکس‌های شخصی خوششان می‌آید. این افراد عکس خودشان را در شبکه‌های اجتماعی به نمایش نمی‌گذارند و اگر هم عکسی قرار دهند، کمتر مایل به تغییر آن هستند. افسرده‌ها نسبت به خودشان احساس قشنگی ندارند و از چهره‌شان لذت نمی‌برند. از تغییر، تنوع و تحول گریزان هستند. شاید هم عکس‌هایی را انتخاب کنند که دورنما و پشت زمینه باز دارند و این تصاویر را به جای چهره خودشان قرار دهند. استفاده از تصاویر تیره و تاریک هم در میان افسرده‌ها رایج است.

قدرت‌طلب‌ها قیافه می‌گیرند

افراد مغرور و قدرت‌طلب به‌طور معمول عکس‌های‌شان را با ژست و قیافه‌های خاص نمایش می‌دهند و دل‌شان می‌خواهد نماد‌های قدرت بیرونی را در معرض دید عموم قرار دهند. اگر با شغل‌شان به قدرت می‌رسند ممکن است پشت میز مدیریت عکس بگیرند. شاید هم به مکان‌هایی بروند که به آنها افتخار می‌کنند و کنار اتومبیل گران‌قیمت یا ویلای شخصی‌شان بایستند حتی طرز نشستن آنها هم از این ویژگی‌شان حکایت می‌کند. وقتی با غرور روی صندلی لم می‌دهند این پیام را به مخاطب منتقل می‌کنند که «من قدرتمند هستم!»

شلخته‌ها بی‌تفاوت هستند

ویژگی افراد شلخته این است که بی‌نظمی در خانه و زندگی‌شان موج می‌زند اما در فضای مجازی از کجا بفهمید که شخصی شلخته است؟ آیا باید صفحه شخصی شلوغ و پر از تصاویر مختلف داشته باشد؟ این‌طور نیست! برخلاف تصور خیلی از ما ویژگی شلخته‌ها در فضای مجازی این است که کمتر به عکس‌های‌شان دست می‌زنند. آنها هیجان‌پذیر نیستند وشاید همان‌طور که نسبت به نامرتب بودن اتاق‌شان بی‌تفاوت هستند، در مورد عکس‌ها هم نظری ندارد و خوب یا بد بودن این عکس‌ها برای‌شان مهم نیست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
مهدی جمشیدی: در مجلس، چند «مرد» می‌شناسم
جیرفت آلوده ترین نقطه کشور شد
فرجام سرسپردگی/ آمریکا اوکراین را فروخت!
شعار عجیب تجمع؛ خدای هر ایرانی کینگ رضا پهلوی! +ویدئو
افشاگری رسانه‌های قطری از هدف سفر امیر قطر به تهران
خبر مهم پزشکیان درباره تصمیمات اقتصادی/ دفاع تمام قد از همتی
دستگیری اعضای باند کلاهبرداری با غصب عناوین اطلاعاتی +جزئیات
ایران و عربستان/ ادراک مذاکراتی، تاکتیک یا راهبرد
نرخ جریمه‌های رانندگی افزایش می یابد
رشد ۱۲ هزار واحدی بورس/ رکورد زنی صندوق های طلا در بورس کالا
تجاوز صهیونیست‌ها به مرکز ارتش لبنان/ شهادت یک شهروند
ممانعت صهیونیست‌ها از ورود تجهیزات آواربرداری به غزه
استقلال انرژی از چین و آمریکا در دستورکار اتحادیه اروپا
کرملین: دیدار پوتین و ترامپ تا پایان فوریه ممکن است
پرسپولیس هم صعود می‌کرد اگر پیروانی کمتر درباره بقیه تیم‌ها حرف می‌زد/ استقلال مثل یک بچه مریض است
تلاش انگلیس برای جلب توجه آمریکا در رقابت با شرکا
طغیانی: باید با بانک‌های متخلف برخورد شود
جوانان امروز در مقابل تهدیدات نرم‌افزاری به صورت هوشمندانه عمل کرده و از انفعال و ترس دوری می‌کنند
ساعات کاری بانک تجارت به روال پیشین بازگشت
نارضایتی زلنسکی از مذاکرات ریاض
هاآرتص: یک تریلیون برای ارتش روانی اسرائیل هزینه می‌کنیم
جوانان امروز در مقابل تهدیدات نرم‌افزاری به صورت هوشمندانه عمل کرده و از انفعال و ترس دوری می‌کنند
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد
جزییات برگزاری اولین مرحله دومین دوره مسابقه (ATC) اعلام شد
با حکم وزیر علوم، سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان منصوب شد
جان‌باختن یک دانشجو و جای خالی یک تشکل مهم در دانشگاهها
لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان بیمه می‌شود
بازدید سرزده وزیرعلوم از خوابگاه دختران دانشگاه علامه
آتش‌سوزی در خوابگاه دخترانه مشهد
ثبت نام پذیرفته شدگان بدون آزمون کارشناسی پیام نور از امروز آغاز شد
آمار دریافت کارت داوطلبان آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴
آموزش زبان آلمانی و راهکارهای سریع یادگیری آن
اولین مرکز آموزش علمی کاربردی پتروشیمی کشور افتتاح شد
نامه وزیرعلوم به روسای دانشگاه‌ها برای تامین امنیت فضای اطراف دانشگاه
قتل در تاریکی؛ روایت جدید دانشگاه تهران
دیدار سرلشکر سلامی با جمعی از نخبگان علمی کشور
رتبه علمی ایران در ۳ رشته داروسازی، دندانپزشکی و پرستاری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top