تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/12/24 - 23:43
کد خبر: 161179

واکنش ولایتی به اظهارات جنجالی یونسی

خبرنامه دانشجویان ایران: دبیرکل مجمع بیداری اسلامی در اطلاعیه‌ای با اشاره به مواضع غیر مسئولانه برخی افراد در خصوص کشورهای منطقه با تصریح بر حفظ تمامیت ارضی تمامی کشورها بر حفظ وحدت و مبارزه با هرگونه افراط گرایی و تروریسم به عنوان موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران که از سوی مقامات رسمی بیان می‌شود تاکید کرد.

به گزارش فارس علی‌اکبر ولایتی دبیرکل مجمع بیداری اسلامی در اطلاعیه‌ای با اشاره به مواضع غیر مسئولانه برخی افراد در خصوص کشورهای منطقه با تصریح بر حفظ تمامیت ارضی تمامی کشورها بر حفظ وحدت و مبارزه با هرگونه افراط گرایی و تروریسم به عنوان موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران که از سوی مقامات رسمی بیان می شود، تاکید کرد.

مشاور مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بخشی از این اطلاعیه گفت: نگاه انقلاب اسلامی در سیاست خارجی نه تنها نگاه قومی، قبیله‌ای و ترویج اندیشه‌های ناسیونالیستی نیست، بلکه جغرافیا و مرزهای سرزمینی در اندیشه انقلاب اسلامی هیچ‌گونه جایگاهی ندارد، نگاه انقلاب اسلامی کل جهان اسلام را به عنوان یک پیکر تحت عنوان امت اسلامی به رسمیت می شناسد و تمامی مسلمانان با یکدیگر برادرند و دراین برادری هیچ تفاوتی نژادی بین سیاه و سفید، عجم، عرب، ترک، تاجیک و ... وجود ندارد،  همه از حقوق یکسان و برابر برخوردارند.

وی با تاکید بر اینکه این نگاه اعتقادی به معنای دخالت در امور کشورهای دیگر یا به رسمیت نشناختن تمامیت ارضی کشورها خصوصا کشورهای دوست و برادر نیست، افزود:  سخنان غیرمسئولانه‌ای که اخیراً در جهت خلاف این اعتقاد مبنائی از سوی بعضی از افراد بیان شده است، باعث بهره‌­برداری سوء رسانه­‌ای توسط بعضی از شبکه­‌های خاص گردیده است که تمامی زحمات، کمک‌ها و مساعدت‌های جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم و ارائه خدمات مستشاری را با اهداف و نیات سوء تفسیر و تاویل کنند.

دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی در ادامه تاکید کرد: بدیهی است مواضع اصولی و رسمی توسط مقامات رسمی ارائه می‌گردد و پرداختن رسانه‌ها به سخنان غیرمسئولانه جای تامل دارد،  مجمع جهانی بیداری اسلامی ضمن تاکید بر هوشیاری و مرَاقبت امت اسلامی، دولت‌ها، جریان‌های اسلامی و انقلابی در این برهه حساس، تلاش‌ها و نقشه‌های شوم مبنی بر اختلاف‌افکنی بین عجم و عرب، شیعه و سنی و ترویج اندیشه‌های قومی و قبیله‌ای را در استمرار فتنه مذهبی در منطقه محکوم می­‌نماید.

ولایتی در بخشی دیگری از این اطلاعیه اشاره کرد: انقلاب اسلامی همیشه منادی وحدت و انسجام امت اسلامی است و ضمن حفظ احترام به تمامیت اراضی کشورها تمامی مساعی خویش را برای جلوگیری از تجزیه عراق، سوریه، یمن، لیبی و سایر بلاد اسلامی به کار می‌گیرد و از تمامی مسلمانان و آزادیخواهان استدعا دارد که توطئه جدید دشمن در تفرقه و جداسازی ملت‌ها و دولت‌های مسلمان از یکدیگر را با تبلیغ عملیات رسانه‌ای صهیونیزم بین‌الملل، استکبار جهانی و ارتجاع منطقه را ناکام گذارند.

به گزارش فارس، علی یونسی دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی هفته گذشته در همایش «ایران: نام، مردم، سرزمین» از سلسله همایش‌های بحث درباره هویت ایرانی گفته بود که « در حال حاضر عراق نه فقط حوزه تمدنی نفوذ ماست بلکه هویت، فرهنگ، مرکز و پایتخت ماست و این مسئله هم برای امروز است و هم برای گذشته چرا که جغرافیای ایران و عراق غیرقابل تجزیه و فرهنگ ما غیرقابل تفکیک است پس ما باید با هم بجنگیم و یا باید یکی شویم.

صحبت‌های علی یونسی واکنش‌های متعددی را به دنبال داشته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
محبی
1393/12/25 - 06:33

ایشان فقط مامور است که لاپوشانی کند و ماست مالی!! با این سبقه سیاسی و دیپلماسی نتوانست به تیم مذاکره کننده بفهماند نمی شود به امریکا اعنماد کرد و مواظب حیله آنها باش!! خدا انشاا... طول عمر بدهد به مقام معظم رهبری تا ظهور حضرت حجت(عج) انشاا...
معرفی کسب و کارها
امتیازهای حداقلی بدهید و سریع از میز مذاکره کنار بکشید / توافق یا تله؟
برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم در مساجد دانشگاه‌ها +جزئیات
جزئیات تعطیلات تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
وام نهضت ملی مسکن به ۸۵۰ میلیون تومان برای ۱۶۰ هزار واحد افزایش یافت
فیلم | پزشکیان: اگر دانشگاهیان به میدان بیایند، از بحران‌ها عبور می‌کنیم
استفاده از اکانت رئیس‌جمهور برای انتشار مواضع ضد مردمی/ رویکرد غیرحرفه‌ای رسانه دولت
ریزش همزمان طلا، سکه و دلار
جزئیات جدید از متن تفاهم آمریکا درباره تنگه هرمز
امکان ارتقای اساتید از طریق آموزش ممکن شد
در لبنان می‌مانیم و به حملات ادامه می‌دهیم!
ایران مانع اعطای دستاورد نمادین به ترامپ شد
هیچ وقت نباید خسته شویم
کنایه طارمی به خبرنگاران!
فیلم | خلاصه بازی ساحل عاج ۱ - اکوادور ۰
توافق ایران و آمریکا حاکمیت لبنان را حفظ می‌کند
نبویان: طرح تنگه هرمز منتفی شده است
خطر ایجاد موج جدید مالباختگان ملکی در اثر اختلال کانون سردفتران در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی
فیلم | خلاصه بازی سوئد ۵ - تونس ۱
ایرانی‌ها از سختی‌ها فرصت درست می‌کنند/ فقط به فوتبال فکر می‌کنیم
فیلم | علامه مصباح یزدی: «نابودی اسرائیل حتمی است»
جنگ و عملیات نظامی در تمامی جبهه ها از جمله لبنان از امشب به صورت فوری و دائمی پایان یافت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top