تاریخ انتشار: پنجشنبه 1393/12/28 - 14:52
کد خبر: 161617

مداحی میثم مطیعی و امیر عباسی در نجف

خبرنامه دانشجویان ایران: بعثه‌ مقام معظم رهبری اعلام کرد با همکاری ستاد بازسازی عتبات عالیات، جهت بهره‌مندی هر چه بیشتر زایران ایرانی در فاطمیه دوم، ویژه برنامه سخنرانی و عزادری با حضور خطبای حجج‌الاسلام والمسلمین حائری زادری و اوسطی و نیز با مداحی حاج امیر عباسی در صحن حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله علیها) در نجف برگزار می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نجفی روحانی، نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق، روز گذشته از محل برگزاری هیئت بزرگ ستاد فرهنگی اربعین و مناسبت‌های ویژه بعثه مقام معظم رهبری در نجف اشرف بازدید کرد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از برگزاری خیمه عزای دخت نبی مکرم اسلام در نجف اشرف، اظهار داشت: همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا (سلام‌الله علیها) آمار اعزام زایران ایرانی به عتبات افزایش یافته است و این جای بسی خوشحال است که زایران کشورمان در این اماکن مقدس به عزاداری و سوگواری می‌پردازند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نجفی روحانی، برپایی خیمه عزا به مناسب دهه دوم فاطمیه را در نجف اشرف بسیار شایسته دانست و برپایی با عظمت این مراسم تقدیر و تشکر کرد.

شایان ذکر است، بعثه مقام معظم رهبری اعلام کرد با همکاری ستاد بازسازی عتبات عالیات، جهت بهره‌مندی هر چه بیشتر زایران ایرانی در ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله علیها) در فاطمیه دوم، ویژه برنامه سخنرانی و عزادری با حضور خطبای حجج‌الاسلام والمسلمین حائری زادری و اوسطی و نیز با مداحی حاج میثم مطیعی و حاج امیر عباسی در صحن حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله علیها) در نجف برگزار می‌کند.

برگزاری نمایشگاه یاس نبوی و نیز نمایشگاه عفاف و حجاب به همراه پوسترهای مفهومی و گرافیکی از دیگر برنامه‌های است که ستاد فرهنگی اربعین و مناسبت‌های ویژه بعثه مقام معظم رهبری تدارک دیده است.

همچنین غرفه کودک و نوجوان در حاشیه این نمایشگاه برای زایران ایرانی برگزار می‌شود که تا این عزیزان نیز بتوانند از این فضای معنوی استفاده بهتری ببرند.

این برنامه‌ها از امشب ۲۸ اسفند ۹۳ به مدت ۱۰ شب تا ۸ فروردین ماه ۹۴ در صحن حضرت فاطمه الزهرا (سلام‌الله علیها) برگزار خواهد شد.

افزون بر این برنامه‌ها صبح‌ها هر روز پس از نماز و شب‌ها نیز پس از نماز مغرب و عشاء ویژه برنامه‌های را برای زایران عزیز تدارک دیده‌ایم.

منبع:حج

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top