تاریخ انتشار: شنبه 1394/02/05 - 10:21
کد خبر: 164699

باد شدید و بروز پدیده گرد و خاک در تهران

خبرنامه دانشجویان ایران: کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه آسمان تهران در ۱۲ ساعت آینده نیمه ابری است، گفت: امروز تهران شاهد وزش باد نسبتا شدید خواهد بود که برای شهرهای جنوبی استان تهران موجب بروز گردوخاک می‌شود.

فریبا گودرزی در گفت‌وگو با فارس، در تشریح آخرین وضعیت آب و هوای کشور گفت: با عبور سامانه بارشی از نیمه شمالی کشور امروز در بخش‌هایی از شمال غرب، سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور بارش پراکنده و وزش باد خواهیم داشت و تا ظهر فردا این سامانه در شمال شرق فعال است و به تدریج از کشور خارج می‌شود.

وی افزود: روز دوشنبه اکثر استان‌های کشور آسمانی صاف دارند ولی از دوشنبه شب در شمال غرب کشور و دامنه‌های مرکزی و جنوبی زاگرس بارش‌های پراکنده و وزش باد آغاز می‌شود.

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه آب‌های خلیج فارس امروز مواج است، گفت: در 12 ساعت آینده در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، جنوب شرق کشور و سواحل خلیج فارس باد نسبتا شدید و در بعضی از نقاط گرد و خاک به وقوع می‌پیوندد.

گودرزی تصریح کرد: امروز در نوار شمالی و نیمه غربی کاهش محسوس دما را شاهد خواهیم بود.

وی در تشریح آب و هوای استان تهران گفت: آسمان تهران امروز نیمه ابری است و در پاره‌ای از نقاط وزش باد نسبتا شدید که برای شهرهای جنوبی کشور موجب بروز گردوخاک می‌شود را شاهد هستیم.

این کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه ریزگردها از تهران خارج شده‌اند، افزود: وزش باد امروز در تهران محلی است.

گودرزی اسدآباد همدان را با دمای منفی 6 درجه سانتیگراد سردترین و زاهدان را با دمای 37 درجه سانتیگراد گرمترین نقاط کشور خواند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۰ پرواز فضایی برتر که در سال ۲۰۲۵ رقم خوردند
عصائب اهل الحق: سلاح را تحویل نمی دهیم و از مقاومت عقب نشینی نمی کنیم
انفجار شدید در شرق سوریه؛ البوکمال لرزید
جنگ روانی اسرائیل، تجربه شکست خورده
سدهای کشور چقدر آب دارند؟
تلویزیون اینترنتی جهاد دانشگاهی برای دانشجویان کلید می‌خورد
۲ تا ۵ بار در هفته از ته دل بخندید
رویترز: الشرع زندان‌ها را نبست، پُر کرد!
رییس جمهوری آمریکا برای توجیه الحاق گرینلند به کشورش مدعی شد که آمریکا برای امنیت ملی کشورش به این منطقه نیاز دارد.
دندان‌ها باید حفظ و ترمیم شوند، نه کشیده!
رئیس مجلس ونزوئلا: با سناریوی دزدی دریاییِ دوران استعمار روبه رو هستیم
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top