تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/02/06 - 13:57
کد خبر: 164848

هاشمی: مشکل ما سگ نیست، موش‌ است

خبرنامه دانشجویان ایران: وزیر بهداشت درباره معضل سگ‌ها گفت: سگ‌ها مشکل ما نیستند، ما امروز گرفتار موش‌ها و بیماری سالک هستیم.

به گزارش تسنیم، سیدحسن هاشمی در حاشیه همایش هفته سلامت با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و وزرای تعاون و آموزش و پرورش، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره مسئله سگ‌ها اظهار داشت: مسئله سگ‌‌ها مربوط به شهرداری و محیط زیست است. ما امروز گرفتار موش‌ها و بیماری سالک هستیم که باید نهادهایی مانند شهرداری، دامپزشکی و محیط‌ زیست به آن بپردازند زیرا هنوز نخاله‌های شهری بی‌سروسامان مانده است و از طرفی دیگر بیماری سالک در افغانستان و پاکستان شیوع پیدا کرده است.

وی درباره کارشکنی عربستان درباره ارسال کمک‌های ایران به یمن گفت: مایه تأسف است عربستان همچون رژیم صهیونیستی رفتار می‌کند، در حالی که باید کسانی که مسئول حرمین شریفین هستند رئوف‌تر و مظهر مهربانی باشند.

وزیر بهداشت ادامه داد: متأسفانه از ۲۰ روز گذشته به‌دلیل کارشکنی‌های عربستان هواپیمای حامل کمک‌های دارویی هلال احمر ایران به‌همراه وزارت بهداشت و نهادهای دیگر ایران نتوانسته است این کمک‌ها را به مردم یمن برساند. از طرف دیگر بیمارستان‌هایی را آماده کرده بودیم تا ۱۲۰ مجروح یمنی را پذیرش کنیم. بنابراین از سازمان‌های بین‌المللی که در برخی مواقع حرف‌های دهان‌پرکن می‌‌زنند در این‌باره هرچه سریع‌تر اقدام کنند.

توضیح وزیر بهداشت درباره گرانی دارو و در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره اینکه دارو در سال آینده گران می‌شود یا خیر، گفت: نباید رفتاری غیر از سال گذشته در حوزه دارو داشته باشیم، امسال هم وزارت بهداشت مناقصاتی را گذاشت تا هزینه‌های دارو کاهش یابد.

وزیر بهداشت در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره ادامه طرح تحول و همچنین اولویت‌های وزارت بهداشت در سال جاری برای این طرح عنوان کرد: دولت تمهیداتی را برای منابع مالی طرح تحول سلامت لحاظ کرده است تا این طرح دچار آسیب نشود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شانس یک مدال طلا برای ایران/ ۳ فرنگی‌کار حذف شدند
دانش‌آموزان بازمانده مدرسه میناب بورسیه شدند
عارف: توسعه علم و فناوری، راهبرد اصلی دولت در دوران پساجنگ است
مسکو: ایران از توانمندی‌های لازم برای دفاع از خود برخوردار است
اسامی اپلیکیشن‌های دوراپزشکی غیرمجاز منتشر شد
بازداشت هسته‌های وابسته به اوکراین و عامل حمله به تأسیسات عراق
ضدانقلاب به قربانی جنایت زلنسکی «جاویدنام» نمی‌گوید؟
پهپادهای ما با موفقیت به اهداف خود در عربستان اصابت کردند
تغییر چراغ خاموش آمار تلفات نظامیان آمریکا در جنگ علیه ایران
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت
برخی متخصصان از بیان صریح «سرطان پستان» پرهیز می‌کنند
سواد سلامت و مراجعه به موقع موجب تشخیص و درمان سرطان پستان می شود
منتظر اعلام زمان صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان از سوی پلیس هستیم
آمارسازی نهاد تروریستی سنتکام علیه ایران
در حال مذاکره با ایران هستیم!
اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس
ضربه ۳.۸ هزار میلیارد تومانی مدیران دولتی به بازنشستگان
 از سرنوشت آمریکا عبرت بگیرید!
فیلم | خضریان: عمان به لحاظ حقوقی نمی‌تواند بدون هماهنگی با ایران تنگه هرمز را باز کند
حل مسائل کشور معیار اصلی ارتقای اعضای هیئت علمی می شود
سی‌ان‌ان: جنگ اوکراین به دریای خزر کشیده شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top