تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/02/15 - 16:59
کد خبر: 165630

حضور «شجریان» در ارکستر ملی تایید شد!

خبرنامه دانشجویان ایران: محمدرضا شجریان در اظهار نظری خبر حضورش در «ارکستر سمفونیک ملی ایران» را تایید کرد. از طرفی بنیاد رودکی با رد این خبر اعلام کرد که تاکنون دعوتی از هیچ هنرمندی صورت نگرفته است.

به گزارش فارس، روز گذشته خبرگزای فارس در گزارشی بر اساس شواهد موجود و رفت و آمدهای اخیر محمدرضا شجریان در پشت صحنه ارکستر سمفونیک ملی ایران و صحبت‌های صورت گرفته  او با مدیران معاونت هنری،‌ برای همکاری این خبر را منتشر کرد.

در پی انتشار این خبر محمدرضا شجریان که در مراسم همایش بین‌المللی حافظ حضور یافته بود، در گفتگویی با باشگاه خبرنگاران جوان خبر حضورش در «ارکستر سمفونیک ملی ایران» را تایید کرد و گفت: «حضور من در ارکستر سمفونیک در صورتی که فعالیتم ممنوعیتی نداشته باشد، از نظر خودم قطعی است.»

شجریان در ارتباط با این موضوع در سخنرانی‌اش در همایش بین‌المللی حافظ عنوان کرده است: «زیاده‌گویی نمی‌خواهم بکنم؛ چند سالی است که من می‌خوانم و آنچه باید را تا به حال خوانده‌ام و از این به بعد هرچه بخوانم زیاده‌گویی است. البته چند سالی هست که اجازه ندارم برای مردم خودم بخوانم.»

پیشتر حسین نوش‌آبادی سخنگوی وزارت ارشاد در خصوص وضعیت محمد رضا شجریان گفته بود: «آقای شجریان چهره شناخته‌شده هنری است که خدمات خوبی به هنر ایرانی داشته و منعی برای فعالیت ایشان نبوده است. شجریان دهه اول انقلاب حضور و برنامه‌های خوبی داشت، اما نوع رفتار‌هایش در دهه دوم انقلاب باعث شد کمی از مردم و نظام فاصله بگیرد و خودش مسئول این کار است. با این حال راه بازگشت برای ورود ایشان باز است به شرطی که به چارچوب‌های نظام متعهد باشد. نمی‌شود فردی هم معترض و منتقد شدید باشد، ضوابط و معیارهای حاکم بر نظام را نپذیرد و هم بخواهد کار کند. شجریان باید رفتارهای گذشته خود را جبران کند و به موسیقی ایرانی و اسلامی برگردد.»

از طرفی روابط عمومی بنیاد رودکی در مورد اخبار منتشر شده در این خصوص مبنی بر همکاری اساتید و هنرمندان موسیقی ایرانی با ارکستر ملی سمفونیک ملی مطرح شده اعلام نظر کرد.

این بنیاد که تحت نظر معاونت هنری وزارت ارشاد اداره می‌شود، اعلام کرده است: برنامه‌ریزی برای آغاز اجراهای ارکستر موسیقی ملی در حال انجام می باشد وطبعا تا کنون دعوتی از هیچ  هنرمندی صورت نگرفته است و هیچ مقام رسمی نیز ابراز نظر نکرده است، اینگونه موارد تنها گمانه زنی رسانه ای می باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
ناشناس
1394/02/16 - 00:01

خانم گوگوش کی عضو این مجموعه دولتی می شوند؟
معرفی کسب و کارها
دولت پزشکیان هفت کارته شد
روایت زنی از پشت دیوارهای سفارت آمریکا
کنار گذاشتن حجاب تا عادی‌شدن بدن‌نمایی
بهترین کولر گازی ۲۴۰۰۰ خارجی
یک وب‌سایت زیبا کافی نیست؛ اهمیت سرعت در طراحی سایت‌های حرفه‌ای
بهترین ایده های پک هدیه برای روز کارمند و مناسبت های درون سازمانی
تورم چیست و چه اثری روی ارزش پول و نرخ ارز دارد؟
جعبه دمنوش کادویی و تبلیغاتی ؛ بهترین ایده برای هدیه های سازمانی
از تماشای ماه تا کشف منظومه شمسی؛ آموزش نجوم چگونه کودکان را به دنیای علم علاقه‌مند می‌کند؟
خودکار تبلیغاتی پرشیا؛ هدیه‌ای ساده که در کلاس، همایش و انجمن علمی دیده می‌شود
چرا بعضی دانشجویان برای مقاله‌هایشان از متخصص کمک می‌گیرند؟
سرویس دوره‌ای خودرو شامل چه مواردی است و چه زمانی باید انجام شود؟
پیام بسیج دانشگاه تهران مقابل چشم سفارت آلمان نصب شد
شبنم نعمت‌زاده به زندان بازگشت
انتخابات آمریکا ساعت ۱۳:۳۰ سه‌شنبه آغاز و تا چهارشنبه صبح ادامه دارد
دانشگاه باید به‌عنوان دیدبان اساسی کشور، تحولات را از دور و با نگاه جامع رصد کند
تشییع پیکر زنده‌یاد «حمید علیدوستی»
بسته شدن ورودی دانشگاه سوربن و مراکز آموزشی در فرانسه
الشیبانی از احتمال پیوستن سوریه به توافق مکه خبر داد
استقلال در اندیشه شکار سومین تیم قطری
عوامل مسلح اصلی درجنایت منجربه شهادت مأموران پلیس در اصفهان اعدام شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top