تاریخ انتشار: 14 شهریور 1388 - 00:00:00
کد خبر: 1674

ویزای شینگن برای اصلاح طلبان

اخیرا برخی فعالان یک حزب اصلاح‌طلب اعلام کردند که از سوی مسئولان دفتر مرکزی این حزب، به آن‌ها پیشنهاد اعطای ویزای شینگن سفر به اروپا شده است.

خبرنامه دانشجویان ایران:جذب فعالان سیاسی و فرهنگی کشورمان از سوی کشورهای بیگانه که اخیراً و با اتخاذ شیوه‌های مختلفی رونق پیدا کرده، با هدف حمایت از مخالفان دولت و تشکیل یک اپوزیسیون گسترده و یک‌پارچه در خارج از کشور صورت می‌گیرد.

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از فارس، اخیرا برخی فعالان یک حزب اصلاح‌طلب اعلام کردند که از سوی مسئولان دفتر مرکزی این حزب، به آن‌ها پیشنهاد اعطای ویزای شینگن سفر به اروپا شده است.

به گزارش منابع آگاه این پیشنهاد را سفارت فرانسه در ایران به مسئولان حزب مذکور داده است.

هنوز از پاسخ فعالان این حزب به پیشنهاد سفارت فرانسه خبری منتشر نشده اما با توجه به رویکرد مشکوک دبیرکل و دیگر اعضای حزب مورد اشاره در هفته‌های اخیر، باید منتظر خبرهای جالب‌تری در این باره بود.

 همسر "مصطفی تاج‌زاده " عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و جبهه مشارکت انقلاب اسلامی، اعلام کرد که برخی کشورها به بازداشت‌شدگان در حوادث اخیر پیشنهاد پناهندگی داده‌اند.

این خبر -پیشنهاد اعطای ویزای شینگن به اعضای یک حزب اصلاح‌طلب- پس از آن در صحنه سیاسی کشور رخ داده که دبیر کل این حزب شکست فاحشی را در انتخابات ریاست جمهوری دهم متحمل شد و دست به رفتارهای غیر معقول زد.

این دبیر کل و یارانش که با پشتوانه چهار سال کار حزبی و رسانه‌ای به مبارزه انتخاباتی آمده بودند از پذیرش شکست سر باز زدند که به دنبال آن اختلافات درونی و ابهامات متعدد گریبان حزب متبوع آنان را گرفت به گونه‌ای که حتی برخی منابع از فروپاشی آن خبر دادند.

دبیر کل این حزب هر چند نتوانست از رسانه‌ای شدن اختلافات آن جلوگیری کند اما بعد از برگزاری جلساتی با هم‌حزبی‌هایش از ادامه فعالیت حزب متبوعش خبر داد.

*هدف سران بیگانه، تشکیل یک اپوزیسیون گسترده در خارج از کشور
نکته قابل تامل دیگری که درباره پیشنهاد مذکور وجود دارد، این است که پیشنهاد اعطای ویزای شینگن به اعضای این حزب نوپای اصلاح‌طلب از سوی سفارت کشوری صورت گرفته که نقش آشکاری در آشوب‌های پس از انتخابات و حمایت از اغتشاشگران داشته است.

سفارت فرانسه در جریان ناآرامی‌های تهران اعلام کرد که در ساختمان آن به روی آشوبگران باز است. فرانسوی‌ها حتی از اتباع خود در ایران هم، برای روشن نگه‌داشتن آتش ناآرامی‌ها استفاده کردند.

در جریان اغتشاشات پس از انتخابات خانم "کلوتید ریس " شهروند فرانسوی ساکن ایران به جرم اقدام علیه امنیت ملی از طریق حضور در تجمعات و اغتشاشات مورخه 25 و 27 خرداد ماه و همچنین جمع‌آوری اخبار، اطلاعات و تهیه تصاویر از این اغتشاشات و ارائه آن به وابسته علمی سفارت فرانسه دستگیر شد.

کلوتید ریس در دادگاه رسیدگی به پرونده کودتای مخملی گفت: نباید در تظاهرات‌ غیرقانونی حضور پیدا کرده و نباید عکس‌ها را ارسال می‌کردم. لذا از مردم و دادگاه ایران عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم مردم و دادگاه مرا ببخشند.

رفتار مداخله جویانه مقامات فرانسوی این روزها نیز ادامه دارد چنانچه نیکولا سارکوزی رئیس جمهور فرانسه اخیرا در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در برلین، ضمن دخالت آشکار در امور داخلی ایران و توهین به منتخب ملت، تلویحا از کروبی تمجید کرد.

سارکوزی گفت: رهبران کشورهای غربی نیز برای محکوم کردن رفتار مقامات ایران با مخالفان بازداشت شده نمی‌توانند چیزی کمتر از آنچه برخی روحانیون معترض ایرانی گفته‌اند، بر زبان آورند.

بر این مبنا گفته می شود که جذب فعالان سیاسی و فرهنگی کشورمان از سوی کشورهای بیگانه که اخیرا و با اتخاذ از شیوه‌های مختلفی رونق پیدا کرده، با هدف حمایت از مخالفان دولت و تشکیل یک اپوزیسیون گسترده و یک‌پارچه در خارج از کشور صورت می‌گیرد.

در این راستا سعی بر این است که دیوار بین اپوزیسیون داخل و خارج کشور را که اخیرا بسیار کوتاه شده است، کاملا از میان برداشته و یک جبهه گسترده و یک‌دست تشکیل شود.

بر همین اساس چندی پیش روزنامه "الجزیره " عربستان در گزارشی نوشت، اعترافات اخیر "محمد علی ابطحی " سید محمد خاتمی را به فکر پناهنده شدن به یک کشور اروپایی انداخته است.

به نوشته الجزیره، خاتمی قصد دارد با هدف تشکیل جبهه‌ای متشکل از جریان های سیاسی مخالف دولت و حکومت ایران به زودی راهی یکی از کشورهای اروپایی شود.

علاوه بر این نیز برخی منابع خبر دادند که سفارت کشور کانادا در ایران، اخیرا با دو تن از چهره‌های مشهور سینمایی، رایزنی و با صدور فوری ویزا برای آنان، تلاش کرده تا مقدمات سفرشان را به این کشور و حضورشان در یک اجلاس سیاسی و البته با پوشش فرهنگی فراهم کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازسازی ۹۵ درصدی خوابگاههای آسیب‌دیده از جنگ دانشگاه شهید بهشتی
ضرورت تبیین منظومه فکری رهبر شهید برای تقویت ظرفیت‌های نسل جوان
ترامپ به رسانه‌ی حامی خود هم حمله کرد
اردوغان: اسرائیل محرک اصلی جنگ در منطقه است
ترامپ کره جنوبی را بابت عدم مشارکت در جنگ علیه ایران تنبیه کرد
واکنش ترامپ به توافق مکه: خاورمیانه در حال اتحاد است
سردار جوانی: رژیم صهیونیستی در حد و اندازه جنگ با ایران نیست
حماس: با نقشه راه مرحله دوم طرح ترامپ در غزه موافقت کردیم
پاسخ منفی رئیس‌جمهور کره جنوبی به درخواست ترامپ درباره ایران
تعویض پرچم حرم امام رضا(ع) همزمان با سوم ربیع الاول +عکس
مراسم بزرگداشت روز جهانی جمعیت +عکس
بازدید وزیر علوم از روند بازسازی خوابگاه دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی
پالایشگاه‌ها تاوان خودروهای فرسوده را پس می‌دهند
توکلی: درمان هیچ بیماری نباید به‌ دلیل مشکلات مالی متوقف شود
لزوم حمایت از تولد فرزند اول و دوم برای حفظ پایداری جمعیت کشور
آیین بزرگداشت زنده‌ یاد علی حاتمی +عکس
زن بلاگری که به مقدسات توهین کرده بود، دستگیر شد
درخواست پاپ برای پایان دادن به خشونت علیه فلسطینیان
عارف: دشمن را در جبهه جنگ اقتصادی هم شکست می‌دهیم
فاطمه منصوری سرپرست سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور شد
داماد ترامپ با سران حماس دیدار می‌کند
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top