تاریخ انتشار: دوشنبه 1394/03/18 - 11:43
کد خبر: 168966

فعالسازی سیم کارت آنلاین می شود

فعالسازی سیم کارت آنلاین می شود

به گفته‌ی معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اپراتورهای موبایل جهت ساماندهی ثبت مشخصات مشترکان سیم کارت و رفع معضل خرید سیم کارتهای غیرقانونی فعال به شکل آنلاین به سامانه ثبت احوال متصل می‌شوند.

خبرنامه دانشجویان ایران: به گفته‌ی معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اپراتورهای موبایل جهت ساماندهی ثبت مشخصات مشترکان سیم کارت و رفع معضل خرید سیم کارتهای غیرقانونی فعال به شکل آنلاین به سامانه ثبت احوال متصل می‌شوند.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ غلامرضا داداش زاده با بیان اینکه هم اکنون یکی از اپراتورهای تلفن همراه به صورت آزمایشی به سامانه ثبت احوال متصل شده است، گفت با اتصال اپراتورهای موبایل به سامانه ثبت احوال، امکان ثبت نام سیم کارت های تلفن همراه به صورت آنلاین فراهم می شود.

وی با بیان اینکه تا پیش از این زمانی که مشترک، سیم کارت خریداری می‌کرد پس از ثبت هویت در بانک اطلاعاتی اپراتور، سیم کارت به صورت آنلاین فعال نمی‌شد و حداقل ۲۴ ساعت زمان می‌برد، افزود: این موضوع یکی از دلایلی بود که بسیاری از مشترکان نسبت به خرید سیم کارت‌های فعال از بازار اقدام می‌کردند که این کار غیرقانونی است.

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید بر اینکه با تمهیدات صورت گرفته از سوی اپراتورها، فاصله زمانی ثبت و فعال سازی سیم کارت‌های موبایل به حداقل می‌رسد، تصریح کرد:بزودی احراز هویت و فعال سازی سیم کارت‌های موبایل آنلاین خواهد شد.

وی اتصال به سامانه‌ی ثبت احوال و ثبت آنلاین مالکیت سیم کارت را راهی برای جلوگیری از خرید سیم کارت‌های فعال در بازار عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح، حتی کسانی که قصد دارند فقط برای یک روز، سیم کارت داشته باشند یا توریست‌ها، می‌توانند سیم کارت خود را به نام بزنند و دیگر کسی به دنبال تهیه سیم کارت فعال از بازار نخواهد بود.

طرح ساماندهی بازار سیم کارت تلفن همراه حدود ۶ ماه است که در حال اجرا از سوی رگولاتوری است و این سازمان درصدد احراز هویت تمامی سیم کارت‌های فعال در شبکه تلفن همراه اپراتورهای موبایل است؛ براین اساس مطابقت کدملی دارندگان سیم کارت، شناسایی افرادی که بیش از ۱۰ سیم کارت دارند و نیز ثبت آنلاین مالکیت و فعال سازی سیم کارت از جمله اقداماتی است که رگولاتوری برای ساماندهی این بازار در دستور کار قرار داده است.

تا پیش از این به دلیل وجود سیم کارت‌های فعال که به صورت غیرقانونی در بازار خرید و فروش می‌شد و خریدار بدون ثبت مالکیت از آن استفاده می‌کرد سوء استفاده‌های بسیاری از این سیم کارت‌ها صورت گرفت که رگولاتوری درصدد رفع این معضل است.

منبع: زومیت
مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عقلانیت نظام مند و پاسخ صریح
تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران
اسرائیل در نتیجه موشک‌های ایران فلج شد
آغاز فرصت ثبت نام در دستیاری دندانپزشکی
چرا نقش استادان دانشگاه فراتر از کلاس درس است؟
زمان برگزاری مرحله دوم المپیادهای علمی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد
مهلت دفاع از پایان نامه دستیاران پزشکی تا پایان آذر ۱۴۰۵ تمدید شد
مهلت ثبت نام آزمون فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۵ تمدید شد
هشدار دادستانی کل کشور درباره انتشار تصاویر محل اصابت پرتابه‌های دشمن
واشنگتن را تنبیه کنید
حملات نظامی، امنیتی و سایبری به رژیم صهیونیستی موفقیت‌آمیز بود
تغییر مقصد پروازهای بازگشت حجاج
حمل و نقل عمومی فعلا رایگان می‌ماند
AFC مجوز حرفه‌ای ۶ تیم را تایید کرد
کشورهای منطقه مراقب باشند آب به آسیاب دشمن نریزند
پتروشیمی کارون ماهشهر هدف حمله هوایی قرار گرفت
هرگونه تجاوز با پاسخ متقابل زیرساختی روبه‌رو می‌شود / نوبت تغییر محاسبات دشمن است
اصابت موشک به شمال حیفا
اراضی اشغالی را هدف قرار دادیم
پروازهای فرودگاه مهرآباد لغو شد
در حمله اسرائیل به ایران مشارکت نداشتیم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top