تاریخ انتشار: 15 شهریور 1388 - 00:00:00
کد خبر: 1698

حاشیه های فضایی از افطار لاریجانی

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی روز گذشته در ضیافت افطار با ایتام تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام (ره) دیدار داشت که البته با حاشیه‌های همراه بود.

خبرنامه دانشجویان ایران:رئیس مجلس شورای اسلامی روز گذشته در ضیافت افطار با ایتام تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام (ره) دیدار داشت که البته با حاشیه‌های همراه بود.

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی روز گذشته در ضیافت افطار با ایتام تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام (ره) دیدار داشت که البته با حاشیه‌های همراه بود؛

* مکان برگزاری افطار و اقامه نماز روی زمین و پشت درب هیئت‌رئیسه بود که این سفره‌های روی زمین پهن شده باعث افزایش معنویت این مراسم شد.

*دانش‌آموزان پسر و دختر بر روی شانه‌های‌کوچک خود چفیه‌ انداخته بودند و با نظم خاصی صفوف نماز را مرتب می‌کردند تا خاطره اقامه نماز با رئیس‌ مجلس را در برگ ذهن خود ثبت کنند.

*رئیس مجلس شورای اسلامی با لبخند همیشگی خود بعد از اذان مغرب از دربی که روبروی هیئت‌رئیسه می‌باشد با همراهی ترقی، انوری و برخی از نزدیکان وارد نمازخانه شد.

* بعد از اقامه نماز که روزه‌داری 16 ساعته تاب بچه‌ها را گرفته بود، دانش‌آموزان لاریجانی را بر سر سفره‌ همراهی کردند.

* دانش‌آموزان به چهره و رفتار لاریجانی خیره شده و گویی افطار را فراموش کرده‌بودند.

* برسر سفره ترقی سمت راست و انوری سمت چپ لاریجانی، لاریجانی را از فیض افطار دور می‌کردند چرا که در حین افطار با سوال‌هایشان اجازه افطار به لاریجانی را نمی‌دادند.

* عکاسان که برای ثبت سوژه به جنگ لنزها رفته بودند بدون توجه به زمان افطار در پی عکاسی بودند البته محافظان لاریجانی را نباید از یاد برد که از قبل تا بعد از افطار پشت‌سر لاریجانی ایستاده بودند.

* صحن و راه‌‌های مجلس که با لوستر‌های زیبا تزیین شده بود از جمله سوژه‌هایی بود که نگاه دانش‌آموزان را به خود معطوف کرده بود.

* ایتامی که خواب حضور با سرپرست‌های خوابگاه کوچک خود را هم در این‌گونه مجالس نمی‌بینند تماشاگر یکی از سران سه قوه بودند.

* لاریجانی بعد از اتمام افطار با حضور در نمازخانه ، نگین حلقه‌ ایتام شد و با خوش‌وبش‌های صمیمی به نوازش دل‌های رنجیده آنان پرداخت که یکی از دانش‌آموزان با تیزهوشی خود نامه‌ای به لاریجانی ارائه کرد.

* بعد از پسرها نوبت دختر‌بچه‌ها بود تا بتوانند با رئیس‌‌مجلس گفتگو کنند که باز هم حافظان قرآن پیش‌دستی کردند و در حلقه اول در کنار لاریجانی نشستند تا بتوانند استعدادهای خود را به رخ لاریجانی کشند.

* بعد از پایان این خوش‌وبش‌ها مراسم اصلی شروع شد که البته اجرای برنامه و تمامی‌کارها توسط همین دانش‌آموزان ایتام برگزار شد.

* نغمه گروه سرود و محتوای اشعار دلها را طوفانی کرده‌ بود. شرکت‌کنندگان در سکوت با دلهای بچه‌‌ها همنوایی می‌کردند چشمان سرخ‌ لاریجانی حکایتی معنوی داشت که البته اشعار دل هر شنونده ولایت‌مدار را می‌سوزاند.

* در حین صحبت‌های انواری سرپرست کمیته امداد حضرت امام دانش‌آموزان به دنبال ورق و خودکار بودند تا بتوانند درد و دل خود را به رئیس‌ مجلس انعکاس دهند.

* در پایان مراسم لاریجانی با حرف‌های قلمبه و سلمبه خود به ایتام آرامش داد و بخشی از هدایای تدارک‌دیده شده به حافظان و ممتازان درسی اهداء شد که البته به دلیل ضیق وقت اهدای باقی جوایز به سرپرستان ایتام واگذار شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توقف بی‌سابقه صادرات نفت عربستان به آمریکا
سهم پنهان دولت و صنعت در ناترازی بنزین؛ چرا مردم مقصر اصلی نیستند؟
پیشنهاد ناصر هادیان در صداوسیما: تنگه هرمز را در ازای رفع تحریم معامله کنیم
آثار مخرب مصرف الکل و سیگار در بروز بیماری‌ها
پرداخت مطالبات بازنشستگان در اولویت تأمین اجتماعی؛ پیگیری برای تأمین منابع ادامه دارد
۳ سانحه مرگبار طی یک هفته در بزرگراه‌های تهران؛ هشدار دوباره به رانندگان و عابران
سانحه جاده‌ای در جنوب قاهره با ۱۴ کشته و زخمی
 دستیار قلعه‌نویی مربی تیم ملی ایتالیا شد
اقتصاددان معروف آمریکایی: خداحافظ پترودلار
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
هفته جاری فقط ۶ نفتکش از تنگه عبور کردند
علت انتخاب مجدد همتی برای بانک مرکزی مشخص شد: پزشکیان هنوز هم متوجه نشده است چرا همتی استیضاح شد!
«ایران امام رضا (ع)؛ خون‌خواه و جان‌فدا» شعار محوری دهه پایانی صفر شد
پیش‌بینی پاییز پر بارش در ایران؛ لطفا غافلگیر نشوید
رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد
اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
چرا حتی منتقدان هم زیر پرچم شهید عباس بابایی ایستادند؟
دستگیری عامل انتشار مطالب توهین‌آمیز علیه زائران اربعین در فضای مجازی
مواضع مزدوران سعودی را با موشک بالستیک و پهپاد در هم شکستیم
ضربه مغزی بیش از ۷۰۰ نظامی آمریکایی در حملات ایران
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top