تاریخ انتشار: پنجشنبه 1394/04/04 - 10:20
کد خبر: 170798

احتمال رد توافق توسط کنگره قوت گرفت

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا با ارسال نامه ای سرگشاده به باراک اوباما نوشت بعید است نمایندگان توافق هسته ای احتمالی با ایران را بپذیرند.

به گزارش مهر به نقل از آسوشیتدپرس، «اد رویس» مدعی شد که شیوه مذاکرات هسته ای با ایران به گونه ای در حال جلو رفتن است که امکان رسیدن به توافقی پایدار و بامعنی را کاهش می دهد و این موضوع برای نمایندگان کنگره قابل پذیرش نیست.

وی در نامه خود بدون اشاره به زیاده خواهی های طرف غربی نوشته است که اعطای «امتیازات ادامه دار» به ایران باعث جسارت بیشتر مذاکره کنندگان ایران خواهد شد و از احتمال تایید توافق هسته ای با تهران از سوی کنگره خواهد کاست.

پیشتر کنگره آمریکا طرحی را تصویب کرده بود که هرگونه توافق احتمالی هسته ای با ایران باید ظرف ۳۰ روز در کنگره این کشور بررسی و تایید شود.

این نامه در حالی منتشر شده که خبرگزاری آسوشیتدپرس پیشتر گزارش داده بود آمریکا و کشورهای غربی طرحی جدید در مذاکرات هسته ای به ایران ارائه کرده اند که در ازای پذیرش برخی محدودیت ها در برنامه هسته ای ایران، آمادگی دارند تا جدیدترین رآکتورها و تجهیزات پیشرفته هسته ای را در اختیار تهران قرار دهند.

ایران و گروه ۱+۵ متشکل از آمریکا، روسیه، انگلیس، فرانسه، چین و آلمان در حال مذاکره درباره نگارش متن توافق جامع هسته ای بر اساس راه حل های بدست آمده در مذاکرات ۱۳ فروردین لوزان سوئیس هستند. هر چند مهلت این مذاکرات تا روز ۱۰ تیرماه به پایان می رسد، با این حال طرفین احتمال تمدید این ضرب الاجل را رد نکرده اند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عصائب اهل الحق: سلاح را تحویل نمی دهیم و از مقاومت عقب نشینی نمی کنیم
انفجار شدید در شرق سوریه؛ البوکمال لرزید
جنگ روانی اسرائیل، تجربه شکست خورده
سدهای کشور چقدر آب دارند؟
تلویزیون اینترنتی جهاد دانشگاهی برای دانشجویان کلید می‌خورد
۲ تا ۵ بار در هفته از ته دل بخندید
رویترز: الشرع زندان‌ها را نبست، پُر کرد!
رییس جمهوری آمریکا برای توجیه الحاق گرینلند به کشورش مدعی شد که آمریکا برای امنیت ملی کشورش به این منطقه نیاز دارد.
دندان‌ها باید حفظ و ترمیم شوند، نه کشیده!
رئیس مجلس ونزوئلا: با سناریوی دزدی دریاییِ دوران استعمار روبه رو هستیم
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top