تاریخ انتشار: پنجشنبه 1394/04/04 - 11:58
کد خبر: 170828

سه فوتی در کشور در اثر «تب کریمه کنگو»

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، از فوت بیمار مبتلا به «تب کریمه کنگو» در کشور خبر داد.

به گزارش مهر، دکتر محمود نبوی شب گذشته با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما که به موضوع بررسی وضعیت بیماری «تب کریمه کنگو» اختصاص داشت، تاکید کرد: هیچ نگرانی بابت شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور وجود ندارد.

وی با عنوان این مطلب که تب کریمه کنگو همواره در کشور وجود داشته است، از روند رو به کاهش این بیماری در سال های اخیر خبر داد و افزود: آمارهای وزارت بهداشت نشان می دهد در سال های گذشته  تعداد ۱۲۰ تا ۱۵۰ نفر به این بیماری مبتلا می شدند در حالی که این آمار در سال گذشته به ۳۹ مورد رسیده بود.

نبوی همچنین موارد فوتی ناشی از ابتلا به تب کریمه کنگو در کشور طی سال گذشته را ۶ مورد اعلام کرد و گفت: از ابتدای امسال نیز ۹ مورد تب کریمه کنگو در کشور گزارش شده که یک مورد در استان کرمان ، یک مورد یزد، یک مورد خراسان رضوی، یک مورد کرمانشاه، دو مورد در مازندران و سه مورد در استان سیستان و بلوچستان بوده است.

معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، از فوت سه بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو در استان های مازندران، کرمانشاه و خراسان رضوی در سال جاری خبر داد و تب، خونریزی زیر پوستی و خونریزی از بینی و دهان را از علائم این بیماری عنوان کرد و افزود: افرادی که با دام و ذبح آن تماس دارند اگر به تب دچار شدند به مراکزی درمانی مراجعه کنند.

نبوی با اعلام اینکه نگرانی از شیوع این بیماری در کشور وجود ندارد، عامل انتقال تب کریمه کنگو را کنه ها عنوان کرد و گفت: در فصل سرما به دلیل کاهش کنه ها از میزان بیماری کاسته می شود اما ریشه کن نمی شود.
 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
«طرح مقابله با اقدام انگلیس علیه سپاه» تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد
دست رد اروپایی‌ها به سینه آمریکا درباره تنگه هرمز
آمار ثبت نام زائران اربعین از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار نفر عبور کرد
تعیین تکلیف ۲۱ هزار نیروی حق‌التدریس در دستور کار آموزش و پرورش
اعتراض AFC به پروژه جدید فیفا
نیروی نیابتی آمریکا در منطقه
صحت سنجی عدم بازگشت ۹۴ میلیارد یورو ارز صادراتی
ایستگاه نهایی بنزین به کجا ختم خواهد شد؟
ثبت‌نام در سامانه سماح و پرداخت حق بیمه برای زائران اربعین الزامی است
مدودف: نیازی به بسیج نیرو در روسیه نیست
روایت عراقچی از گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه اوکراین
آلمان به‌دنبال میزبانی جام جهانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top