تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/04/07 - 00:24
کد خبر: 171083

موبایل هم نبود سرطان وجود داشت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ارائه‌ی توضیحاتی درباره تاثیر موبایل و پارازیت بر سلامت افراد پرداخته و با ذکر مثالی خاطر نشان کرد: حتی زمانی که موبایل هم نبود سرطان وجود داشت.

خبرنامه دانشجویان ایران: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ارائه‌ی توضیحاتی درباره تاثیر موبایل و پارازیت بر سلامت افراد پرداخته و با ذکر مثالی خاطر نشان کرد: حتی زمانی که موبایل هم نبود سرطان وجود داشت.

به گزارش ایسنا، سیدحسن هاشمی امروز در حاشیه نخستین جلسه کارگروه توسعه خدمات الکترونیکی سلامت در جمع خبرنگاران حاضر شده و به ارائه‌ی توضیحاتی درباره جلسه مذکور پرداخت.

وی در عین حال از تصمیم بر حذف دفترچه‌های بیمه کاغذی خبر داد و گفت: در جلسات این کارگروه با بررسی‌های صورت گرفته قرار بر آن است که قطعا کاغذ از این روند حذف می‌شود.

فکر هم نمی‌کنم عملیاتی شدن این موضوع زمان زیادی طول بکشد، اما این‌که این روند با چه شکل و ساختاری صورت بگیرد قطعا توسط عزیزان کاردان مورد بررسی قرار خواهد گرفت و من فکر نمی‌کنم زمانی زیادی تا رسیدن به این نقطه فاصله داشته باشیم.

اما وزیر بهداشت در ادامه صحبت‌های خود در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر این‌که نگرانی‌های مردم درباره تاثیر پارازیت‌ها بر سلامت آنها تا چه اندازه درست است و در نهایت نتیجه گزارش‌هایی که در این زمینه برای رییس جمهوری ارسال شده به کجا رسید، توضیح داد: گزارش‌هایی که برای رییس جمهوری ارسال شد، موضوع تازه‌ای نیست و حدود پنج تا شش ماه پیش بود که این اتفاق افتاد.

وی ادامه داد: اکنون من نیز در این حوزه اطلاعات جدیدی ندارم و موضوع به بحث‌هایی که در همان زمان و در خصوص نبود استاندارد‌های تعریف شده در این بخش بود محدود می‌شود که در این زمینه به هرحال پارامترهای مختلفی برای بررسی وجود دارد تا به واسطه آنها مضر و مصون بودن در برابر این تشعشعات مشخص شود.

هاشمی همچنین عنوان کرد: این موضوع در دنیا مورد بحث و بررسی قرار گرفته و درباره آن حتی در مراکز علمی حرف و حدیث‌های متعددی وجود دارد. از سوی دیگر هر نوع گمانه‌زنی در این حوزه‌ها نیازمند سال‌ها مشاهده و مطالعه است.

وزیر بهداشت و درمان در ادامه در پاسخ به سوال دیگری ایسنا مبنی بر این‌که در نهایت حرف‌های مردم در زمینه‌ی تاثیر تشعشات موبایل و پارازیت‌ها در افزایش نرخ ابتلا به سرطان تا چه اندازه صحیح تلقی می‌شود، اظهار کرد: در این حوزه من تخصص ندارم و شاید مسوولان دیگر بهتر پاسخ بدهند، اما در هر صورت شایعه زیاد است.

وی ادامه داد: در کشور‌های مختلفی که در دوره‌ای خاص هم از موبایل استفاده نمی‌کردند سرطان وجود داشته و حتی در دوره‌ای که موبایل هم نبوده سرطان بوده است. از سوی دیگر بررسی آمار سرطان در برخی کشور‌ها گویای آن است که به عنوان مثال کشورهایی که مردم آنها بالاترین میزان عمر را دارند در درصد ابتلا به سرطان در جایگاه بالایی قرار دارند.

وزیر بهداشت و درمان در پایان متذکر شد: به هرحال شاید استفاده از انواع پارازیت‌هایی که برای مردم هم جای سوال است در این کشور‌ها وجود نداشته، اما آنچه در این حوزه مطرح می‌شود در موارد متعدد در حد گمانه‌زنی است و همانطور که اشاره شد اظهار نظر در این حوزه نیازمند سال‌ها مشاهده و مطالعه خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
اظهارات متناقض آمریکایی‌ها، تداوم بدگمانی ایرانیان را درپی دارد
هنوز از علت حادثه مدرسه میناب اطلاعی ندارم!
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
آژانس از مراکز هسته‌ای ایران بازدید خواهد کرد
«لوفت‌هانزا» به ایران بازمی‌گردد
عصبانیت ترامپ از عدم کاهش قیمت بنزین در آمریکا
تغییر در ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برابر مصر
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top