تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/05/04 - 11:59
کد خبر: 173979

آخرین آمار مبتلایان به ایدز در کشور

خبرنامه دانشجویان ایران: رییس اداره کنترل ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت گزارش موارد ثبت شده HIV/AIDS در سه ماهه چهارم سال 93 کشور را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، دکترعباس صداقت گفت: براساس آمار جمع‌آوری شده از دانشگاه‌های علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی، تا تاریخ اول فروردین 94 مجموعاً 29 هزار و 414 نفر مبتلا به HIV/AIDS در کشور شناسایی شده‌اند که 88 درصد آنان را مردان و 12 درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه تاکنون 6990 نفر مبتلا به ایدز شناسایی شده و 6202 نفر از افراد مبتلا به اچ آی وی فوت کرده‌اند، افزود: 45.6 درصد از مبتلایان به HIV که سن زمان شناسایی آنان مشخص بوده در گروه سنی 34 – 25 سال قرار داشته‌اند که بالاترین نسبت در بین گروه‌های سنی را به خود اختصاص می‌دهند.

به گفته صداقت علل ابتلا به HIV در بین کل مواردی که از سال 1365 تاکنون در کشور به ثبت رسیده‌اند به ترتیب، تزریق با وسایل مشترک در مصرف‌کنندگان مواد (66.6 درصد)، رابطه جنسی (14.5 درصد) و انتقال از مادر به کودک (1.4 درصد) بوده است و راه انتقال در 16.7 درصد از این گروه نامشخص مانده است.

وی تاکید کرد: راه انتقال 0.8 درصد از این موارد مربوط به خون و فرآورده‌های خونی در سال‌های پیش از اجرای سیاست پالایش صددرصدی خون سالم توسط سازمان انتقال خون است.

رییس اداره کنترل ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت در ادامه گفت: در مقایسه این آمار با مواردی که ابتلا آنان در سال 1393 گزارش شده است، اعتیاد تزریقی 43.7 درصد، برقراری روابط جنسی 37.3 درصد و انتقال از مادر مبتلا به کودک 4 درصد را تشکیل داده است.

بر اساس گزارش سایت وب‌دا، وی افزود: در15 درصد از موارد شناسایی شده در این سال راه انتقال نامشخص بوده و هیچ مورد جدید ابتلا از راه خون و فرآورده‌های خونی گزارش نشده است. ضمناً 72.6 درصد موارد شناسایی شده در این سال را مردان و 27.4 درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گاهی برای باران ضجه لازم نیست / عدل دستگاه قضا کافی است
دو رتبه تک‌رقمی دیگر به کارنامه کنکوری مازندران اضافه شد
واکنش وزارت بهداشت به وقوع طاعون در روسیه
۳ گروه مسلح در عراق سلاح‌های خود را تحویل داده‌اند
مراقب کلاهبرداری‌های اینترنتی در انتخاب رشته باشید
«کامپیوتر شریف» انتخاب اول برترین رتبه های ریاضی کنکور ۱۴۰۵
از تقدیم موفقیت به رهبری تا تماس دفتر ایشان با رتبه هفتم کنکور انسانی
چه مشکلات و مسائلی بر سر راه تحقق سیاست‌های کلی جمعیت است؟
نشر دانشگاه صنعتی امیرکبیر صاحب دستورالعمل اخلاق حرفه‌ای نشر کتاب شد
امضای ترامپ، پای حکم تیرباران یک نظامی آمریکایی
بهینه‌سازی سنوات دوره‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم
دفترچه انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
وقوع رگبار و وزش باد شدید در راه تهران
سه‌قلوی صومعه‌سرایی در جمع رتبه‌های برتر کنکور تجربی
هدف قرار گرفتن یک نفتکش در تنگه هرمز
ادعای سنتکام در ارتباط با سقوط بالگرد آمریکایی در دریای سرخ
پاک‌نژاد مشاور رئیس جمهور شد
رایزنی وزیر کشور ایران با امیر قطر در دوحه
فروش نفت با جدیت در حال پیگیری است
۹۵ درصد حواشی تغییرات مدیریتی کذب است
بی‌توجهی به حجاب در دانشگاه‌ها زیبنده جامعه اسلامی نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top