تاریخ انتشار: 17 خرداد 1388 - 00:00:00
کد خبر: 175

علی پروین تهدید شد!

سعید فائقی شب گذشته در جمع حامیان میرحسین موسوی در سالن نور قم با اشاره به شرایط کشور در دوران انتخابات و برگزاری مناظره‌های انتخاباتی تصریح کرد: ما امروز شاهد هستیم که کسانی که در نظام مورد تأیید هستند، در صداوسیما مورد توهین قرار می‌گیرند

خبرنامه دانشجویان ایران:از در دوران اصلاحات با اشاره به خبر قبلی حمایت علی پروین از میرحسین موسوی و همچنین تکذیب شدن این حمایت گفت: آقای پروین در گذشته پرونده‌ای دارد که اگر پایش را از گلیمش دراز تر کند برای ایشان مشکل ساز می شود، ما همان صحبت های قبلی آقای پروین را قبول داریم.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل ازفارس از قم، سعید فائقی شب گذشته در جمع حامیان میرحسین موسوی در سالن نور قم با اشاره به شرایط کشور در دوران انتخابات و برگزاری مناظره‌های انتخاباتی تصریح کرد: ما امروز شاهد هستیم که کسانی که در نظام مورد تأیید هستند، در صداوسیما مورد توهین قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به تلاش‌های خود قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: من قبل از انقلاب در سال 55 در زندان ساواک بودم، ولی امروز احساس می‌کنم که در زندان بزرگتری محبوس شده‌ام.
وی بیان داشت: هدف ما از حضور در اینگونه صحنه‌ها انتخاب خوب است و به هیچ وجه دنبال مقام و قدرت نبوده و نخواهیم بود.

فائقی در ادامه با اشاره به معیارهای انتخاب اصلح گفت: در انتخاب معیار اصلح می‌توانیم شخصیت‌های برجسته تاریخ اسلام را الگویی برای خود قرار دهیم.

وی با اشاره به ویژگی‌های میرحسین موسوی تصریح کرد: باید در عرصه انتخابات ویژگی‌های خود را بتوانیم اثبات کنیم، نه اینکه از دوش دیگران بالا برویم.

معاون سازمان تربیت بدنی در دوران اصلاحات با بیان اینکه باید ارزش‌های اسلامی حفظ شده و بهای لازم به آنها داده شود، تصریح کرد: اگر اخلاق را ببازیم، همه چیز خود را باخته‌ایم.

وی با مقایسه وضعیت ورزش کشور در المپیک سیدنی و پکن گفت: ما در المپیک سیدنی به مقام هفدهم رسیدیم و این در حالی است که رتبه ما در المپیک پکن پنجاه و سوم بود.

فائقی با اشاره به سیاست‌های میرحسین موسوی در امر ورزش گفت: سیاست موسوی در ورزش سیاست «اعتبار جهانی ، امید ملی» است و به ورزش توجه ویژه‌ای خواهد داشت.

وی با مقایسه ورزش و سیاست تصریح کرد: در ورزش آموخته‌ایم که از حریف قدر هراسی نداشته باشیم و در صحنه سیاست نیز هرچه حریف قدرتر باشد به خود بیشتر می‌بالیم.

فائقی با تأکید بر پرهیز از بداخلاقی‌های انتخاباتی و جلوگیری از تخریب و تهمت زدن به دیگر کاندیداها گفت: ما امروز شاهد هستیم در شرایطی که زمینه خصوصی شدن باشگاه‌های استقلال و پیروزی مهیا نشده است، مسئله واگذاری این دو باشگاه اعلام می‌شود و به نظر می‌رسد که این کار یک کار تبلیغاتی باشد.

معاون سازمان تربیت بدنی در دوران اصلاحات با اشاره به حمایت علی پروین از میرحسین موسوی و همچنین تکذیب شدن این حمایت گفت: علی پروین از گذشته پرونده‌ای دارد که اگر پایش را از گلیمش درازتر کند، این مسئله گریبانگیرش می‌شود.

وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به نحوه سخنان و موضع‌گیری‌های مایلی کهن در مسائل مختلف ورزشی اظهار داشت: وقتی مسئولان رده بالای ما چنین گفتمانی در سازمان ملل داشته باشند، مشاهده چنین گفتمانی درون کشور اجتناب ناپذیر است. در دولت موسوی گفتمان مایلی‌کهنی به گفتمان مهر تبدیل می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهارت‌های زندگی دانشجویی؛ از خودشناسی تا ارتباط مؤثر و مدیریت چالش‌ها
سقف ۱۴ سکه مهریه؛ پایان زندانیان یا آغاز بی‌پناهی اقتصادی زنان؟
مهندسی کنترل سایش سوپاپ و پیش‌اشتعال (Pre-ignition) در ژنراتورهای گازسوز با تنظیم بهینه خاکستر سولفاته
هوش مصنوعی حقوقی وکیل دیجی ؛فناوری‌ای که تعریف «مشاورهٔ حقوقی» را دگرگون می‌کند.
آیا پرده زبرا را می‌توان در خشکشویی شست؟ راهنمای کامل شستشوی پرده زبرا
برای تمدید شرکت، برند و کارت بازرگانی از کجا شروع کنیم؟
چگونه چربی و روغن را از روی فرش پاک کنیم؟
چند ترفند هوشمندانه برای انتخاب قالیشویی مناسب
تحلیل استراتژیک نقش کالاهای کاربردی در تثبیت هویت برند برای نهادهای علمی و سازمانی
هوش مصنوعی و افت عملکرد دانش‌آموزان در امتحانات
ورود نسل جدید پردازشگرهای بی‌سیم کاشت حلزون به کشور
جدایی مسالمت‌آمیز؛ چگونه در پروسه طلاق، کمترین ضرر مالی را ببینیم؟
۶ فاکتور اصلی برای انتخاب یک قالیشویی حرفه‌ای
بذرپاش: دوباره دوگانه معیوب جنگ و صلح را شروع نکنید
بزرگ‌ترین تهاجم مالی تاریخ علیه ایران اعتراف به شکست است نه پیروزی
۵ خوراکی مفید برای پوست سالم و بدون جوش
مشکلات معیشتی علت کمبود پرستار در تهران
بقایی: اجازه نمی‌دهیم پایان جنگ براساس شروط طرف متجاوز باشد
همتی: برای تأمین ارز کالاهای اساسی و دارو مشکلی نداریم
واکنش چین به لفاظی‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران
آمادگی جهاد دانشگاهی برای پشتیبانی از برنامه‌های دولت
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
پذیرش پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه الزهرا(س) اعلام شد
برنامه ویژه وزارت علوم برای بهبود تغذیه دانشجویان در سال تحصیلی جدید
هوش مصنوعی و افت عملکرد دانش‌آموزان در امتحانات
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
تسهیلات ویژه برای قهرمانان ورزشی دانشگاهی/ آمادگی برای سال تحصیلی جدید
پذیرش بدون آزمون دانشجوی زن در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
آغاز کلاسهای نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد
کلید اولیه آزمون‌های سراسری و پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ منتشر شد
دانشگاه شریف زمان و مراحل پذیرش پذیرفته‌شدگان دکتری را اعلام کرد
بازنگری سرفصل دروس علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد کلید خورد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top