تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/05/18 - 16:49
کد خبر: 175472

توصیه آیت الله وحید درباره حفظ شعائر

خبرنامه دانشجویان ایران: آیت‌الله وحیدخراسانی، قم را مرکز علمی و روحانی شیعه دانست و گفت: شعائر مذهبی در شهر مقدس قم حفظ و احیاء شود.

به گزارش (ایسنا)، منطقه قم، این مرجع تقلید در دیدار سید مهدی صادقی استاندار قم طی سخنانی خواستار حفظ شئون ام القرای جهان تشیع شد.

وی قم را مرکز علمی و روحانی شیعه عنوان کرد و با بیان این‌که «بزرگترین حوزه مذهبی جهان در این شهر است» افزود: خدمت به قم خدمت به تشیع است.

آیت‌الله وحید خراسانی ضمن تسلیت ایام شهادت امام صادق (ع) بر ضرورت احیای چنین مراسماتی در کشور تاکید کرد و گفت: قم باید شهر نمونه در برگزاری مراسمات مذهبی در همه ایران باشد.

این مرجع تقلید رسیدگی به قم در مباحث معنوی و مادی را مورد توجه قرار داد و افزود: در بحث مادی بایستی به وضعیت شهروندان خصوصا ضعفا رسیدگی شود و در بحث معنوی احیای شعائر مذهبی از جمله وظایف مسئولین است.

سیدمهدی صادقی استاندار قم نیز در این جلسه خدمت در قم را توفیق الهی دانست و گفت: امیدوارم با استفاده از تجربیات خود منشا خدمات برای قم باشم.

استاندار قم با اشاره به جامعیت مراجع عظام تقلید در مباحث مختلف افزود: به رهنمودها و توصیه‌های این بزرگواران در راستای اعتلای قم نیازمندیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top