تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/06/22 - 20:20
کد خبر: 178813

نقشه دنیا به روایت جنگ مرورگرها

نقشه دنیا به روایت جنگ مرورگرها

این روزها اینترنت به عنصری کلیدی در زندگی هر یک از ما تبدیل شده است. دنیای بی کران مجازی آنقدر جاذبه دارد که اینترنت را برایمان بدل به عضوی جدا ناپذیر از زندگی کرده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: این روزها اینترنت به عنصری کلیدی در زندگی هر یک از ما تبدیل شده است. دنیای بی کران مجازی آنقدر جاذبه دارد که اینترنت را برایمان بدل به عضوی جدا ناپذیر از زندگی کرده است؛ عضوی که نبودش بسیاری از فعالیت ها را مختل می کند و می تواند تاثیری منفی بر روی راندمانمان بگذارد.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ همزمان با فراگیر شدن اینترنت، مرورگرها نیز به عنوان پنجره ارتباطی با دنیای مجازی، اهمیت بسیاری پیدا کردند. بازار مرورگر ها آنقدر برای شرکت های نرم افزاری جذاب بود که هر یک از آن ها تا به امروز تمام تلاش خود را به کار بسته اند تا سهم بازار بیشتری را به خود اختصاص دهند.

میدان نبردی که روزگاری اینترنت اکسپلورر شاخص ترین بازیگر آن به شمار می رفت، اکنون دستخوش تغییرات بسیاری شده و همچنان نیز در حال تغییر است.

در ادامه مطلب جدال مرورگرهای مختلف در سراسر دنیا را مرور می کنیم و تغییر سهم بازار هر یک از آن ها را از سال ۲۰۰۸ تا به امروز مورد بررسی قرار می دهیم.

در سال ۲۰۰۸ اینترنت اکسپلورر حکمران مطلق دنیای مرورگرها در سراسر جهان به شمار می رفت. در آن زمان فایرفاکس تنها در قسمتی از اروپا و چند کشور دیگر نامی شناخته شده به حساب می آمد.

در سال ۲۰۰۹ طوفان اپرا ناگهان شرق اروپا و روسیه را در نوردید و سهم بازار قابل توجهی را برای این مرورگر به همراه آورد.

در سال ۲۰۱۰ اما این فایرفاکس بود که خود را به عنوان جایگزینی مطمئن برای اپرا مطرح کرد و موفق شد قسمت اعظمی از سهم بازار این مرورگر را برای خود کند.

در سال ۲۰۱۱ فایرفاکس به گسترش نفوذ خود ادامه داد و به خصوص در آفریقا توانست کاربران بسیاری را به دست آورد. در این سال همچنین کروم نیز برای اولین بار نام خود را مطرح کرد؛ شاید در آن هنگام کمتر کسی انتظارش را داشت تا مرورگر گوگل بتواند در سال های بعد به ستاره ای درخشان تبدیل شود.

در ۲۰۱۲ سونامی کروم دنیا را فرا گرفت و این مرورگر به لطف قابلیت های متعددش توانست بازار را از چنگ گوگل کروم در بیاورد. نکته جالب اینکه در این سال جمعیت ایران سرانجام اینترنت اکسپلورر را کنار گذاشت و فایرفاکس را به عنوان مرورگر اول خود برگزید.

در سال ۲۰۱۳ کروم رسما اینترنت اکسپلورر را به نابودی کشاند و با قدرت در صدر جدول مرورگر ها قرار گرفت.

نکته جالبی که در سال ۲۰۱۴ جلب توجه می کند، محبوبیت ناگهانی سافاری در منطقه گرین لند است.

و در نهایت امروزه این گوگل کروم است که حرف اول را در زمینه مرورگرها می زند.

منبع: برترینها

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت رویترز از رایزنی رئیس جدید موساد و الشیبانی
پاکستان کاردار آمریکا را احضار کرد
گریز وزارت بهداشت از اجرای عادلانه قانون برنامه هفتم، کمبود پزشک متخصص آینده کشور را بحرانی می‌کند
محورهای رایزنی وزیران خارجه قطر و عربستان در ریاض
روسیه: امیدواریم وضعیت تنگه هرمز به ​​حالت عادی بازگردد
واکنش ترامپ به حمله هوایی اسرائیل به فرودگاه نظامی در شمال سوریه
دانشگاهیان، روایتگر دینِ عقلانی، علمی و روشمند باشند
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران
بدهی کل آمریکا رکورد زد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
زمان و میزبان دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
زاکانی: تاریخ اشتباهات آمریکا را پاک نمی‌کند
عید بیعت در میدان ولیعصر(عج) برگزار می‌شود
اردوغان: مذاکرات تنها راه برای حل اختلافات بین ایران و آمریکا است
قالیباف: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است
اعتراض کم‌سابقه ژاپن به آمریکا درباره دادگاه کیفری بین‌المللی
قالیباف: آمریکا عامل بروز ناامنی و اخلال در مسیر عادی تجارت است
سردار قاآنی: غاصبان فلسطین دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند
دلیل نارضایتی ترامپ از توافق‌ میان ایران و عمان فاش شد
تکرار موضع‌گیری ترامپ علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران
قالیباف با نخست وزیر عراق دیدار کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top