تاریخ انتشار: دوشنبه 1394/06/30 - 12:47
کد خبر: 179710

رونمایی از شمشیر مختار در هفته دفاع مقدس

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش در نشست خبری گفت: شمشیر مختار ثقفی که یک زمانی به مقامات ایران هدیه شده بود را همراه با شش عنوان کتاب جدید دفاع مقدسی در موزه سعد آ‌باد رونمایی می‌کنیم.

به گزارش نسیم، امیر گلفام، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش ساعتی پیش در نشست خبری اعلام برنامه های هفته دفاع مقدس گفت:د برنامه های ارتش جمهوری اسلامی ایران در هفته دفاع مقدس از روز چهارشنبه اول مهر ماه آغاز می‌شود  که در این روز قرا است از شش عنوان کتاب جدید حوزه تاریخ دفاع مقدس و اسناد هشت سال جنگ تحمیلی رونمایی شود.

وی ادامه داد: این مراسم که ساعت 10 صبح در موزه نظامی مجموعه سعدآباد  تهران برپا خواهد شد قرار است از سه قیضه شمشیر تاریخی نیز برای نخستین بار رونمایی شود.

وی گفت: شمشیر مختار ثقفی که یک زمانی به ایران هدیه شده بود را همراه با  دو قبضه شمشیر تاریخی دیگر به همراه این شش عنوان کتاب تازه تالیف شده در  موزه سعد آ‌باد تهران  رونمایی خواهیم کرد.

وی در ادامه در خصوص برپایی همایش شب خاطره خلبانان هوانیروز در سومین روز هفته دفاع مقدس گفت و ادامه داد: این همایش قرار است پنجشنبه، دوم مهرماه همزمان با عید سعید قربان در سالن اندیشه حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شود.

گلفام گفت: همایش فرماندهان شهید لشکر 92 و همایش عملیات ثامن الائمه نیز به ترتیب در روزهای چهارم و پنجم مهرماه در فرهنگسرای اندیشه و باغ موزه دفاع مقدس تهران برگزار خواهد شد.

وی در ادامه به نصب تندیس شهید اشراف در روز ششم مهرماه در پارک کوهسار تپه نورالشهدای تهران اشاره کرد و خاظرنشان ساخت: همچنین قرار است در همین روز از نامگذاری پل صفوی سهی در دوربرگردان بزرگراه همت و آزادگان رونمایی شود.

گلفام در پایان گفت: در آخرین روز از هفته دفاع مقدس همایش فرماندهان شهید سانحه c130 در کهریزک برگزار خواهد شد، و همچنین تندیس شهید فلاحی در سه را زعفرانیه تهران نصب خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
صحنه سقوط بالگرد شهید رئیسی برایم عادی نبود/ لوکیشن‌های اشتباه به ما می‌دادند
ادعای ونس درباره اختلاف‌نظر با ترامپ و تلفات آمریکا در جنگ علیه ایران
حجاب ممنوع در جمهوری آذربایجان ِمسلمان!
شهادت ۳۴۰ کودک از زمان آتش بس در غزه
مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون آزمون دانشگاه آزاد تمدید شد
تکلیف رشته‌محل‌های یکبار پذیرش دانشگاه‌های غیرانتفاعی روشن شد
مهلت انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد
انفجار مهیب در ابرنفتکش بعد از برخورد با مین دریایی درتنگه هرمز
حمایت فوری برای بازسازی زیرساخت پردازشی AI
تکذیب مرگ دانشجوی دندانپزشکی بر اثر طاعون
جنگ محدود یا جنگ گسترده؟!
تجمع دانشجویان عضو دفتر تحکیم وحدت در اجتماع مردمی میدان فردوسی+عکس
عاقبت متخلفان، سوختن در آتش اعتماد به آمریکاست
حملات به ایران پیش از انتخابات آمریکا متوقف شد
سه ایرانی نامزد بهترین های آسیا شدند
کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد
وقتی آقای کارگردان، صدای کودکان میناب در جهان شد
گسترش حملات و بن‌بست راه‌حل نظامی در یمن
جریمه تراکتور، فولاد و خیبر از سوی کمیته انضباطی
کاروان پاراآسیایی ایران درمسیر ناگویا؛ مدال‌آوری درمیدان رقابتی متفاوت
بیش از ۹۰ درصد تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران با ورود دستگاه‌های نظارتی محرز شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top