تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/07/12 - 09:46
کد خبر: 181006

نظر برزگر درباره تغییر کادر فنی کشتی آزاد

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو شورای فنی تیم‌های ملی کشتی آزاد گفت: در اوزان ۵۷ و ۶۵ کیلوگرم شانس کسب مدال طلا را در المپیک داریم و اگر خوب به آن رسیدگی شود و نقاط ضعف به خصوص رحیمی را برطرف کنیم باید در المپیک صاحب طلا شویم.

منصور برزگر در گفت‌وگو با فارس با بیان این مطلب افزود: از زمانی‌که رسول خادم به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی آزاد انتخاب شد، به دنبال فردی شاخص می‌گردیم، اما باید در این مورد به یک خاطره اشاره کنم؛ زمانی مسئولین کشتی برای انتخاب سرمربی برای تیم ملی به شوروی سابق سفر کردند و هر مربی که آنها معرفی می‌کردند، گفتند که خوب نیست و در نهایت مسئولین کشتی شوروی گفتند ما مربی زیاد داریم، اما آن مربی که شما دنبال آن می‌گردید ما هم به دنبالش هستیم.

دارنده مدال طلای جهان و نقره المپیک ادامه داد: ما مربیان، بسیار خوب و سازنده‌ای داریم، اما آن کسی که باید سرمربی تیم ملی باشد باید شاخص باشد و ما باید به آن برسیم. پس از بحث و بررسی‌های زیاد در شورای فنی تمام اعضاء به این نتیجه رسیدند که خادم فعلا تا المپیک برزیل، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد باشد به دلیل اینکه روی تمام نفرات شناخت کامل دارد و اگر در این زمان بخواهیم به ترکیب تیم دست بزنیم و تغییر ایجاد کنیم تیم حتما لطمه خواهد خورد.

برزگر در مورد انتخاب سرمربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: برای اینکه بتوانیم پس از المپیک نفر شاخصی را برای سرمربیگری تیم ملی پیدا کنیم و تیم و کادر را به دست آنها بسپاریم که بتوانند هم با فدراسیون و هم با کشتی‌گیران کار کند تصمیم گرفتیم که نفراتی را در مسابقات مختلف اصلی بعنوان سرمربی تیم آزمایش کنیم تا با بررسی تمامی شرایط و گزارش‌هایی که ارسال می‌شود بتوانیم شاخص‌ترین فرد را انتخاب کنیم.

وی در مورد اینکه آیا خارج از نفراتی که آنها برای سرمربیگری انتخاب کرده‌اند، افراد دیگری هم می‌توانند به جمع آنها بپیوندد پاسخ داد: 100 درصد همینطور است؛ اگر بتوانیم نه در کشتی بلکه در تمام زمینه‌ها اختلافات شخصی را کنار بگذاریم و ملی فکر کنیم و اگر وجود کسی به نفع تیم ملی باشد حتما این کار را خواهیم کرد.

سرمربی اسبق تیم ملی کشتی آزاد در مورد حضور خادم بعنوان سرمربی و کشتی‌گیران فعلی در المپیک 2016 و نتایج کسب شده احتمالی گفت: تیم موجود مطمئنا در سال آینده رشد خوبی خواهد کرد و احتمال اینکه نفراتی هم به آن اضافه شود زیاد است. ما در اوزان 57 و 65 کیلوگرم شانس کسب مدال طلا را داریم و اگر خوب به آن رسیدگی و بررسی کنیم و نقاط ضعف‌ها، مخصوصا حسن رحیمی را برطرف کنیم مطمئنا باید در المپیک صاحب مدال طلا شویم.

برزگر ادامه داد: تیم فعلی تیم خوبی است و مطمئنا چندین سال جواب خواهد داد. دنیا پس از ماندگاری کشتی در المپیک، در حال حاضر خیلی روی این رشته کار می‌کند و شاهد آن تیم آمریکا است که با ترکیبی نسبتا متفاوت ظاهر شد.

وی خاطرنشان کرد: مسئولین ما مخصوصا نمایندگان مجلس که از ما در مورد نتایج توضیح می‌خواهند باید ببینند که چه قانونی در مورد حمایت از قهرمانان ما تصویب کرده‌اند. کسی که قهرمان می‌شود باید بداند چه امتیازی دارد و در واقع همیشه قهرمانان ما از این موضوع گلایه دارند. اگر نمایندگان مجلس شورای اسلامی در کنار حق نظارت، مساعدت کنند و قانونی را در مورد حمایت از قهرمانان ما به تصویب برسانند دغدغه‌های آنها برطرف خواهد شد و بیشتر می‌توانند به روی کار خود تمرکز کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعطاء وام تسهیلات اشتغال زایی به سربازان ماهر منقضی خدمت
فرمانده پلیس راه: ترافیک در محورهای مازندران سنگین است
قالیباف: ثمره وحدت چشاندن طعم شکست به دشمن بود
وحدت بین مجلس و دولت، یک ضرورت راهبردی است/ رویای بازگشایی تنگه هرمز دشمن، محقق نخواهد شد
مجلس خبرگان: همه بخش‌های حاکمیت از رهنمودهای رهبری تبعیت محض داشته باشند
سرپرست وزارت دفاع: از ساختن قدرت دفاعی ایران دست نخواهیم کشید
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
طرح مخفی آمریکا برای لیبی؛ شکستی که در راه است
انتخاب اعضای هیات مدیره استقلال به تعویق افتاد
عرضه دلار در بانک‌ها ۲۵ برابر تقاضا/ بازار با کمبود عرضه مواجه نیست
سازمان بسیج مستضعفین: هم‌افزایی دولت، ملت و نهادها، کلید طلایی گشایش مشکلات کشور است
وزیر کشور: در تاریخ معاصر سندی مثل تفاهم‌ ایران و آمریکا به نفع مردم ما نیست
جدیدترین آمار گیشه ۳ میلیون نفری سینما در روزهای پایانی تابستان
مخبر: ملت استوار ایران، محاصره را به شکست محاصره‌گر بدل می‌کند
واکنش عراقچی به تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی
جهش ۱۳۰ هزار واحدی بورس در تعطیلات/ شاخص از ۶.۵ میلیون واحد گذشت
نیکزاد: مسئولیت ما، تقویت همدلی و اعتماد عمومی است
چاپ مقاله علمی پژوهشی؛ راهنمای کامل انتشار مقاله در مجلات معتبر داخلی
مدیریت هزینه‌های ساخت‌وساز با انتخاب هوشمندانه مقاطع فولادی
شاهنامه‌خوانی در خانواده؛ طرحی برای انتقال فرهنگ ایرانی
وال استریت ژورنال: روز دی اقتصادی آمریکا؛ بانک‌های ایران باز، تحریم‌ها بی‌اثر
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top