تاریخ انتشار: دوشنبه 1394/08/04 - 15:10
کد خبر: 183191

آرزوی علی دایی برای تیمش

خبرنامه دانشجویان ایران: سرمربی تیم فوتبال صبا افزود: متاسفانه دهنوی را به خاطر رای کمیته انضباطی نداریم و فکر کنم در حق دهنوی و باشگاه صبا ظلم شده است. ما سه، چهار روز مانده به لیگ تیم‌مان را تشکیل دادیم و از نظر بدنی خیلی عقب بودیم

علی دایی در نشست خبری پیش از دیدار صبای قم مقابل سایپا، اظها‌ر کرد: در ادامه روند رو به رشدمان نیاز داریم که این دیدار را با این سه امتیاز تمام کنیم. سایپا تیم بزرگی است و سالیان است که در لیگ برتر حضور دارد. این تیم بازیکنان بزرگ و با تجربه‌ای دارد که کار را برای هر حریفی سخت می‌کند.

او ا‌ضافه‌ کرد‌: بازیکنان سایپا با تجربه هستند و می‌توانند بازی را برای ما سخت کنند. مربی این تیم یکی از بهترین‌های ایران است و استاد من بوده است، اما فقط با تفکر کسب سه امتیاز به میدان می رویم و می‌خواهیم این کار را عملی کنیم. بازیکنانم در این مدت به خوبی تمرینات را دنبال کرده‌اند و از باشگاه تشکر می‌کنم که تمام امکانات را فراهم و آرامش را در تیم ایجاد کرده است.

علی دایی در مورد محرومان و مصدومان گفت: متاسفانه ما دهنوی را به خاطر رای کمیته انضباطی نداریم و فکر کنم در حق دهنوی و باشگاه صبا ظلم شده است و این بازیکن را به خاطر کارت قرمز نداریم. همچنین بیک‌زاده و میلاد فراهانی مصدوم هستند. امید قربانی هم دیروز مصدوم شد اما ما از بازیکنان دیگرمان جای این افراد استفاده می‌کنیم.

وی افزود: ما سه، چهار روز مانده به لیگ تیم‌مان را تشکیل دادیم و از نظر بدنی خیلی عقب بودیم. 60 تا 70 درصد تیم را عوض کردیم و احتیاج به زمان داشتیم تا تیم شکل بگیرد. در حال حاضر بازیکنان از لحاظ بدنی و تاکتیکی خیلی خوب شده‌اند. تیم صبا خیلی نتوانسته بیرون از خانه برد داشته باشد. امیدوارم این بازی را ببریم تا طلسم نبردن بیرون از خانه شکسته شود. ما این توانایی را داریم که هم داخل خانه و هم بیرون از خانه مقابل حریفان‌مان به پیروزی برسیم. من امیدوارم سال دیگر سهمیه لیگ قهرمانان را کسب کنیم.

وی افزود: با هماهنگی‌هایی که با باشگاه صورت می‌گیرد سعی می‌کنیم یک اردوی خوب تشکیل دهیم و مطمئنا تمرین‌هایمان را ادامه خواهیم داد. البته این به معنای بدنسازی نیست. سعی می‌کنیم بازیکنان را در شرایط آرمانی نگه داریم و تا جایی که بتوانیم بازی دوستانه انجام دهیم.

منبع: ایسنا

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت زنی از پشت دیوارهای سفارت آمریکا
کنار گذاشتن حجاب تا عادی‌شدن بدن‌نمایی
بهترین کولر گازی ۲۴۰۰۰ خارجی
یک وب‌سایت زیبا کافی نیست؛ اهمیت سرعت در طراحی سایت‌های حرفه‌ای
بهترین ایده های پک هدیه برای روز کارمند و مناسبت های درون سازمانی
تورم چیست و چه اثری روی ارزش پول و نرخ ارز دارد؟
جعبه دمنوش کادویی و تبلیغاتی ؛ بهترین ایده برای هدیه های سازمانی
از تماشای ماه تا کشف منظومه شمسی؛ آموزش نجوم چگونه کودکان را به دنیای علم علاقه‌مند می‌کند؟
خودکار تبلیغاتی پرشیا؛ هدیه‌ای ساده که در کلاس، همایش و انجمن علمی دیده می‌شود
چرا بعضی دانشجویان برای مقاله‌هایشان از متخصص کمک می‌گیرند؟
سرویس دوره‌ای خودرو شامل چه مواردی است و چه زمانی باید انجام شود؟
پیام بسیج دانشگاه تهران مقابل چشم سفارت آلمان نصب شد
شبنم نعمت‌زاده به زندان بازگشت
انتخابات آمریکا ساعت ۱۳:۳۰ سه‌شنبه آغاز و تا چهارشنبه صبح ادامه دارد
دانشگاه باید به‌عنوان دیدبان اساسی کشور، تحولات را از دور و با نگاه جامع رصد کند
تشییع پیکر زنده‌یاد «حمید علیدوستی»
بسته شدن ورودی دانشگاه سوربن و مراکز آموزشی در فرانسه
الشیبانی از احتمال پیوستن سوریه به توافق مکه خبر داد
استقلال در اندیشه شکار سومین تیم قطری
عوامل مسلح اصلی درجنایت منجربه شهادت مأموران پلیس در اصفهان اعدام شدند
سازندگان مسکن بدون سپرده وام می‌گیرند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top