تاریخ انتشار: پنجشنبه 1394/08/14 - 13:16
کد خبر: 184216

طبیب زاده: پدیده «نفوذ» در روزنامه‌های زنجیره‌ای موضوع جدیدی نیست

خبرنامه دانشجویان ایران: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش‌های عده‌ای برای برقراری رابطه با آمریکا گفت: متأسفانه برخی راه پیشرفت کشور را در زمینه اقتصادی در همراهی با کدخدا می‌دانند.

زهره طبیب‌زاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به تذکرات رهبر معظم انقلاب در زمینه بحث نفوذ غرب در ایران گفت: متأسفانه تمایل به رابطه با آمریکا در عده‌ای از سیاست‌مداران به صورت مبنایی و فکری وجود دارد و با تذکرهای رهبر معظم انقلاب نیز این بیماری فکری برخی روشنفکران درمان نمی‌شود.

وی ادامه داد: البته گاهی با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری افرادی که این تفکر را در دولت و مجلس دارند از روی محافظه‌کاری سکوت می‌کنند و حتی همراهی موقتی نیز نشان می‌دهد اما در عمل کار خود را دنبال می‌کنند.

نماینده مردم تهران با اشاره به برخی مشکلات اقتصادی جاری در کشور و عدم توجه به لزوم نگاه درون زا به ظرفیت‌های کشور اظهار داشت: ما هم‌اکنون چالش‌هایی داریم که هیچکدام با اقتصاد مقاومتی سازگاری ندارد؛ بالا رفتن نقدینگی، افزایش واردات از کشورهای اروپایی در دو سال اخیر و افزایش معوقات بانکی به دلیل اعطای تسهیلات به رانت خواران از جمله این مشکلات است.

طبیب زاده عدم توجه به بحث اقتصاد مقاومتی را یکی دیگر از زمینه های بحث نفوذ دانست و افزود: دلیل عدم توجه به این شعار این است که برخی روشنفکران و تکنوکرات‌هایی که دولت را در دست دارند معتقدند که اسلام کارآمدی لازم در عرصه اقتصاد را نداشته و ما باید متکی به غرب و آمریکا باشیم تا مشکلات اقتصادی خود را حل کنیم.

وی ادامه داد: چنین افرادی با این تفکر هیچ گاه درصدد مقابله با سمبل‌های نفوذ نبوده زیرا قائل به نفوذ غرب و ضررهای آن نیستند؛ البته در این میان تکلیف افرادی که سرسپرده رابطه با غرب هستند معلوم است ولی کسانی که سرسپردگی نیز ندارند و بر اساس اعتقادات خود طرفدار همراهی با غرب هستند نیز اعتقادی به مقابله با نفوذ فرهنگی و اقتصادی غرب ندارند.

نماینده مردم تهران تذکر رهبری در جلوگیری از ورود کالاهای آمریکایی را یادآور شد و تصریح کرد: آیا مسئولان باید منتظر تذکر رهبر معظم انقلاب در این زمینه باشند؛ متأسفانه برخی در زبان مرگ بر آمریکا می‌گویند ولی در عمل کالاهای آمریکایی را وارد کشور می‌کنند.

طبیب‌زاده افزود: این سیاست مداران اصلا قائل به نفوذ غرب نیستند و در جهت عکس راه بالندگی اقتصاد ایران را ورود و نفوذ غرب به بازار اقتصادی کشور می‌دانند.

وی بازداشت تعدادی از فعالان رسانه‌ای را توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از نشانه‌های نفوذ رسانه‌ای و فرهنگی دانست و ادامه داد: البته پدیده نفوذ غرب در روزنامه‌های زنجیره‌ای موضوع جدیدی نبوده و از دهه 70 و در دوران دوم خرداد آغاز شده است.

نماینده مردم تهران با تأکید بر اینکه متأسفانه تفکر عدم مقابله با نفوذ دشمن در برخی دولتی‌ها نیز مشاهده می‌شود، خاطرنشان کرد: ممکن است این افراد آمریکا را در پس ذهن خود دشمن بدانند اما معتقدند که مجبوریم برای رشد و پیشرفت اقتصادی کشور با کدخدا همراهی کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دستور پزشکیان درباره طلب ۴ میلیارد یورویی تامین‌کنندگان کالاهای اساسی
رویترز: فوتبال ایران با قلعه نویی به جام ملت‌های آسیا می‌رود
نیکزاد: خونخواهی رهبر شهید انقلاب در دستورکار ماست
اژه‌ای: هیچ‌کس بخشیده نمی‌شود
شنیده شدن صدای انفجارهایی در حوالی بندرعباس و قشم
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام ملت‌ها
مراکز رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ اعلام شد
تجاوز به ایران، بزرگترین فاجعه‌ اقتصاد بین الملل از زمان جنگ جهانی دوم
تمهیدات ترافیکی مراسم گرامیداشت رهبر شهید ایران در مصلی
گفتگوها با عمان در سطوح فنی ادامه خواهد یافت
پزشک خانواده بدون مشارکت بخش خصوصی موفق نخواهد شد
بررسی تمدید رایگان بودن خدمات مترو و اتوبوس در جلسه فردای شورا
برگزاری آیین بزرگداشت هفته عفاف و حجاب در بنیاد شهید و امور ایثارگران
شهریاری: حوزه سلامت بزرگ‌ترین حامی خود را از دست داد
رقابت دانشجویان و دانش آموزان در ۲۱ لیگ رباتیک و هوش مصنوعی در فیراکاپ
حملات جدید رژیم صهیونیستی به لبنان
ظرفیت‌های عملی زیادی برای انتقام از عاملان شهادت رهبر شهید وجود دارد
قیمت نفت ۴ درصد افزایش یافت
بررسی احتمالات بقا و صعود والیبال ایران در هفته سرنوشت‌ساز
فرارهای بی‌صدا، گل‌های پرسروصدا
داور السالوادوری قاضی بازی اسپانیا و فرانسه شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
ضرورت کاهش ضوابط دست‌وپاگیر و تقویت آزادی عمل پژوهشگران
آغاز ثبت نام دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی
امتحانات دانشجویان طبق برنامه قبلی برگزار می‌شود؛ کنکور اواخر مرداد
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top