تاریخ انتشار: چهارشنبه 1394/08/20 - 00:38
کد خبر: 184665

قدرت غافلگیر کننده منفی‌بافی

وسواس منفی‌بافی تمام اتفاقات و بازخوردهای مرتبط با اعمال شخص منفی‌باف را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

خبرنامه دانشجویان ایران: وسواس منفی‌بافی تمام اتفاقات و بازخوردهای مرتبط با اعمال شخص منفی‌باف را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

علی ناظری، روانپزشک و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به منفی‌بافی برخی افراد به امور زندگی گفت: منفی‌بافی در افراد از نظر علم روانپزشکی بیشتر محصول مشکلات اساسی همچون اضطراب، افسردگی و وسواس فکری است.

وی در ادامه افزود: افراد مبتلا به اضطراب، وسواس‌های فکری و افسردگی مدام به‌ دنبال اشکالها و کاستی‌های موجود در امور هستند و چون در دنیا هیچ چیزی قابل پیش‌بینی و کامل و بی‌عیب و نقص نیست، پس در نتیجه غالباً این افراد نسبت به تمام امور زندگی دچار دیدگاهی منفی هستند.

این روانپزشک در تشریح عواقب این منفی‌بافی‌ها در زندگی چنین اشخاصی گفت: از آنجایی که این افراد با توجه بیش از حد به نیمه خالی لیوان ذهن خود را خسته کرده و اجازه ورود افکار مثبت و امیدوارکننده را به مخیله خود نمی‌دهند غالباً در زندگی دچار بی‌انگیزگی و بی‌هدف بودن می‌شوند.

دکتر ناظری ادامه داد: همین امر موجب می‌شود تا عملکردشان در امور مختلف بازده خوبی نداشته و با توجه به بی‌انگیزگی، تلاش لازم برای موفقیت و پیشرفت را ندارند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، خاطرنشان کرد: بازخوردها و اتفاقات مرتبط با اعمال و گفتار این افراد غالباً منفی می‌باشد چراکه منفی‌بافی و عدم وجود انگیزه و هدف پایه و اساس اعمال این افراد را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
عراقچی: حتی اگر کار به جنگ آخرالزمانی کشیده شود، استوار خواهیم ایستاد
سفر نتانیاهو به امارات و دیدار با «بن زاید»
دیدار و گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حمله به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی یمن
امنیت پایدار کشتیرانی در هرمز خارج از چارچوب تهران ممکن نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top