تاریخ انتشار: شنبه 1394/09/14 - 15:56
کد خبر: 186764

قرائت بخش‌هایی از نامه رهبر انقلاب در سازمان ملل

نماینده کشورمان در سازمان ملل در نشست مجمع عمومی این سازمان با موضوع فرهنگ صلح، بخش‌هایی از نامه رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان غربی را قرائت کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: نماینده کشورمان در سازمان ملل در نشست مجمع عمومی این سازمان با موضوع فرهنگ صلح، بخش‌هایی از نامه رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان غربی را قرائت کرد.

غلامعلی خوشرو در نشست مجمع عمومی سازمان ملل با موضوع فرهنگ صلح، با تاکید بر اینکه نامه رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان غربی یادآوری تغییر ذهنیت‌هاست، گفت: هدف از این نامه، ارائه دیدگاهی اصیل از درون جهان اسلام درباره مبارزه با تروریسم برای مخاطبان جوان است.

خوشرو بعد از این جلسه در مصاحبه با خبرنگار صدا و سیما با اشاره به قرائت این نامه در نشست مجمع عمومی گفت: از آنجا که موضوع نشست مجمع، فرهنگ صلح بود و موضوع اصلی نامه مقام معظم رهبری نیز به همین فرهنگ صلح اشاره دارد، مناسب بود تا بخش هایی از آن در این جلسه طرح شود.

وی افزود: در این نامه ایشان خواستند تاکید کنند که مسلمان‌ها از ابتدا خواستار صلح و پیشبرد فرهنگ صلح بودند و اگر امروز تروریسم کور در کشور‌های اسلامی و ضد مسلمانان و غربی‌ها به کار می رود، دلیل دیگری دارد لذا از جوانان غربی خواستند که به آن دلیل واقعی‌ توجه کنند.

نماینده کشورمان در سازمان ملل تاکید کرد: من با نقل قول از این نامه خواستم نشان دهم که ذهنیت‌هایی که تروریسم را به خوب و بد تقسیم می‌کنند و از تروریست‌ها به عنوان وسیله‌ای برای پیشبرد اهداف سیاسی خود استفاده می‌کنند و همچنین ذهنیت هایی که به دنبال شبیه سازی فرهنگی‌ هستند و در مواجهه با فرهنگ‌های مختلف به خصوص فرهنگ غنی اسلامی، قصد دارند از تضادی که ایجاد می‌کنند، بهره‌های خشونت و تندروی ببرند، باید این قبیل رفتار‌ها را کنار گذارند.وی به موضوع تروریسم در نامه مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در این نامه آمده است که تروریسم درد مشترک بشر است و مسلمانان هم خود قربانیان تروریسم هستند، مضافاً اینکه ایشان فقط به این درد اشاره نکردند بلکه جوانان غربی را به این آگاهی‌ فراخواندند که دلیل این درد را ببینند و زمینه‌های زدودن را ایجاد کنند.

خوشرو به تعبیر رهبر معظم انقلاب از تروریست هایی مانند داعش به زباله های تاریخ اشاره کرد و گفت: این تعبیر زیبایی بود که به جوانان غربی گفتند که باید این تروریست‌ها را به عنوان زباله‌های تاریخی زدود.

وی افزود: برای زدودن این زباله‌ها نیاز است که ما از راه دموکراسی، مردم سالاری، ارزش واقعی دادن‌ به رای مردم و همچنین جبران عقب ماندگی ذهنی‌، دوری از جزم اندیشی‌ به همراه درمان مشکل اشغال سرزمین‌های اسلامی اقدام کنیم.نماینده کشورمان در سازمان ملل تروریسم را درد و اضطراب مشترک بشریت امروز خواند و گفت: راه رفع این درد مشترک نیز گفت‌وگو، تفاهم و همکاری‌های فرهنگی‌ و از بین بردن معیار‌های دوگانه در کنار کمک به فهم بهتر واقعیت اصیل اسلام است که درواقع دینی مبتنی‌ بر عدالت و اخلاق است که طبق آموزه های آن کشتن یک نفر بی گناه، مساوی با کشتن همه بشریت تلقی‌ شده است.

غلامعلی خوشرو در پاسخ به سئوالی درباره ضرورت پرهیز غربی ها از برخوردهای عجولانه با مسلمانانی که در این کشورها زندگی می کنند نیز گفت: مسلمانان اکنون اوضاع سختی را در کشورهای غربی می گذرانند و به صرف مسلمان بودن ممکن است مورد تبعیض و فشار قرار گیرند.

وی افزود: باید میان اسلام واقعی و ذهنیت‌های معیوبی که به تروریسم کمک می‌کنند و همواره تروریسم پرور بوده اند، به طور کامل تفکیک قائل شد.

نماینده کشورمان در سازمان ملل در عین حال خود غربی‌ها را در ایجاد فرایند خشونت در کشور‌های اسلامی مقصر دانست و گفت: اشغال و ایجاد بی‌ ثباتی، زمینه هایی است که به این خشونت کمک کرده و عقب ماندگی و استعمار نیز از دیگر ریشه های آن است.

وی‌ مسلمانان حاضر در کشورهای غربی را شهروندانی خواند که با کار و تلاش و حضور در مجامع اسلامی خود، نه تنها هیچ‌گاه با تروریسم هم نوا و همراه نبوده‌اند بلکه از تروریست‌ها ضربه هم خورده‌اند.

خوشرو در پایان گفت: متاسفانه عده‌ای که از ابتدا به دنبال اسلام ستیزی بودند، مسلمانان را هدف حملات خود قرار می‌دهند و رسانه‌هایی مانند لابی صهیونیست‌ها و دیگران در مشوه کردن چهره مسلمانان مداخلات خیلی‌ نابه جا و ممتدی داشته اند و دارند و ما باید جایگاه و واقعیت مسلمانان را از جایگاه تروریست ها تفکیک کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازبینی عضویت در NPT
نخستین گشت‌های دریایی مجاهدان انصارالله در باب‌المندب
عضویت ایران در بریکس و شانگهای یادگار شهید رئیسی
"عراقچی" دیپلماسی خودش را اصلاح نکند بازخواست خواهد شد!
تعداد جزایر آزادشده توسط انصارالله به ۴ رسید
فتح مبین انصارالله اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
به حوثیان یمن
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
تقاضای عجیب رئیس‌جمهور لبنان از صهیونیست‌ها
 ۴شهید تجمعات مشهد با دستور رهبر انقلاب، شهید محسوب شدند
کارزار محاکمه حسن روحانی به عدد بی‌سابقه ۷۰۰ هزار امضا رسید
بحران بیخ گوش آمریکاست!
بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل: مقاومت هزینه دارد اما نتیجه‌اش تاریخ را عوض می‌کند
عربستان در عملیات ساحل غربی یمن دخالت کند، راس التنوره هدف قرار خواهد گرفت
قیمت نفت ۵ دلار ریخت/ باز هم پای عراقچی در میان است
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top