تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/09/29 - 17:50
کد خبر: 188001

نامه کمیسیون امنیت ملی به لاریجانی

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از نامه کمیسیون متبوعش به رئیس مجلس درباره بودجه دفاعی کشور خبر داد و گفت: مقرر شد نمایندگان مجلس، نیروهای مسلح و وزارت خارجه جلسه مشترکی برای ارتقای بودجه دفاعی تشکیل دهند.

خبرنامه دانشجویان ایران: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از نامه کمیسیون متبوعش به رئیس مجلس درباره بودجه دفاعی کشور خبر داد و گفت: مقرر شد نمایندگان مجلس، نیروهای مسلح و وزارت خارجه جلسه مشترکی برای ارتقای بودجه دفاعی تشکیل دهند.

نوذر شفیعی نماینده مردم ممسنی و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس به ارائه گزارشی از نشست عصر امروز کمیسیون متبوعش پرداخت و اظهار داشت: این جلسه با حضور علوی وزیر اطلاعات برای بررسی سؤال حسن کامران نماینده اصفهان تشکیل شد.

وی با بیان اینکه کامران پس از ارائه توضیحات وزیر اطلاعات از پاسخ‌های وی قانع نشد، افزود: در این جلسه، همچنین جایگاه بخش دفاع و نیروهای مسلح در لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه توسعه کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت، در این بررسی‌ها مشخص شد آنگونه که باید و شاید جایگاه بخش دفاع و تقویت بنیه دفاعی کشور مورد توجه قرار نگرفته است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه یادآور شد: در جلسه امروز، کمیسیون با اعتراض به این مسئله، از دولت درخواست کرد با توجه به تهدیدهای محیط اطراف جمهوری اسلامی ایران، نگاه واقع‌بینانه‌ای به امر امنیت و دفاع داشته باشد، همچنین کمیسیون امنیت ملی طی نامه‌ای به رئیس مجلس، از وی خواست توجه دولت را به ارتقای بودجه دفاعی با توجه به تهدیدات موجود جلب کند.

شفیعی در پایان خاطرنشان کرد: در این نشست همچنین مقرر شد کمیسیون امنیت ملی و نمایندگان سایر نیروهای مسلح و نیز وزارت امور خارجه، جلسه مشترکی تشکیل دهند تا پیشنهادهای جدیدی را درباره ارتقای بنیه دفاعی کشور ارائه کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top