تاریخ انتشار: دوشنبه 1394/10/07 - 06:36
کد خبر: 188699

برگزاری اولین اجلاس دانشگاه‌های هنر عضو اکو

نخستین اجلاس روسای دانشگاه‌های هنر کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) صبح امروز در باغ موزه ملی با حضور جمعی از روسای دانشگاه‌های هنر ایران و مسئولین وزارت علوم و برخی از اعضای شورای شهر برگزار شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: نخستین اجلاس روسای دانشگاه‌های هنر کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) صبح امروز در باغ موزه ملی با حضور جمعی از روسای دانشگاه‌های هنر ایران و مسئولین وزارت علوم و برخی از اعضای شورای شهر برگزار شد.

به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا اکبری در نخستین اجلاس روسای دانشگاه‌های هنر کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) با تاکید بر اینکه کشورهای عضو اکو دارای وجوه فرهنگی مشترکی هستند گفت: اشتراک وجوه فرهنگی عامل مهمی است که روابط بین ملت‌ها را ضرورت می‌بخشد. ما کشورهای همسایه هستیم و این پیوند سرزمینی لزوم ارتباط را بیشتر می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه همسایگی امر قابل احترامی است اظهار کرد: همسایگی مبین روابط انسانی است و این همسایگی به هم افزایی فرهنگی بین کشورهای عضو اکو کمک می‌کند. و پندار، گفتار، کردار، شناخت هستی و طبیعت را به هم وابسته می‌کند.

رئیس دانشگاه هنر با بیان اینکه کشورهای عضو اکو در زمینه ادبیات و هنر وجوه مشترک فراوانی دارند گفت: روابط فرهنگی بین مردم این کشورها امری دیرینه بوده و دارای سابقه طولانی است. تاریخ نشان می‌دهداین کشورها در زمان گذشته یک کشور واحد بوده اند و دارای پیوند دیرینه هستند. البته تفاوت‌هایی در فرهنگ این کشورها وجود دارد که موجب افتراق نمی شود بلکه تنوعی شیرین است.

این کشورها برای حفظ فرهنگ غنی و اصیل خود به کمک و همکاری یکدیگر نیاز دارند. دکتر اکرمی در ادامه با بیان اینکه امروزه مبارزه نظامی به مبارزه فرهنگی تبدیل شده است اظهار کرد: کشوری در این مبارزه برنده است که فرهنگ غنی داشته باشد. به زعم کشورهای غربی ما از نظر اقتصادی در زمره کشورهای جهان سوم قرار داریم زیرا از نظر صنعتی عقب هستیم. متاسفانه ما نیز این امر را پذیرفته‌ایم اما اگر به تاریخ 100 ساله صنعتی جهان باز گردیم متوجه می‌شویم که دلیل جنگ‌های بزرگ اول و دوم صنعت بوده است.

وی با بیان اینکه در نیم قرن اخیر همه جنگ‌ها در شرق بوده است گفت: جنگ‌ها در خاورمیانه جنگ قدرت نیست بلکه جنگ فرهنگ است. امروز با سلاح فرهنگ باید به جنگ دشمنان برویم. امیدوارم این نشست موجب شکوفایی فرهنگ و سربلندی مردم ما از نظر انسان دوستی شود.

در ادامه مراسم رئیس موسسه فرهنگی اکو با بیان اینکه مردم منطقه اکو با وجود شرایط اقلیمی، تنوع قومی و زبانی جهت حفظ آداب و رسوم منطقه تلاش نمودند گفت: تفاوت‌ها در این کشورها به یک امتیاز و نقطه قوت تبدیل شده است. اکو مانند یک اثر زیبا بوده که از کنار هم قرار گرفتن طرح‌های فرهنگی متفاوت تشکیل شده است.

دکتر افتخار حسین عارف با بیان اینکه تمدن بشری در منهایی از عشق، صلح، عدالت و آزادی تبدیل شده است.

وی با تاکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به درستی تطقه اکو قدمتی هفت هزار ساله دارد افزود: رسانه‌های غربی سالها بر آن بودند که جمهوری اسلامی ایران را به گونه‌ای دیگر جلوه دهند و تصویری نادرست از آن ارائه دهند. اما شاهد هستیم که این کشور بعد از انقلاب اسلامی یک جامعه باز و بر پایه ارزش‌ میان فرهنگ و مذهب تعادل ایجاد کند افزود: هیچ کشوری مانند ایران نتوانسته میراث فرهنگی خود را به این صورت ارتقا دهد. ایران به داشتن چنین میراث فرهنگی می‌بالد و همواره در صدد ارتقای آن است.

موسسه فرهنگی اکو ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران بر اهمیت و مرکزیت فرهنگ در جهان و اقتصاد تاکید داشته و ایده ایشان که همکاری اقتصاد و فرهنگ بود قابل تامل است.

دکتر حسین عارف در پایان گفت:‌ موسسه فرهنگی اکو ارتقای سطح همکاری میان دانشگاه‌ها را در دستور کار قرار داده که این گردهمایی نمونه آن است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عباسی: هیات رئیسه طرح دو فوریتی خروج از ان پی تی را اعلام وصول کند!
فیلم |  آیت‌الله اراکی: مردم آذربایجان دیر یا زود علی اف را سرنگون خواهند کرد 
یکصدمین شماره نشریه دانشجویی فلق منتشر شد+دانلود
از اخراج استاد مدعو در دانشگاه تهران تا فوت مشکوک یک دانشجوی خوابگاهی
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top