تاریخ انتشار: پنجشنبه 1394/10/24 - 14:16
کد خبر: 190265

ایران حمله تروریستی در جاکارتا را محکوم کرد

سخنگوی وزارت خارجه، اقدامات تروریستی امروز در شهر جاکارتا (پایتخت اندونزی) را که منجر به کشته و زخمی شدن جمعی از شهروندان بیگناه اندونزی شد، محکوم کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: سخنگوی وزارت خارجه، اقدامات تروریستی امروز در شهر جاکارتا (پایتخت اندونزی) را که منجر به کشته و زخمی شدن جمعی از شهروندان بیگناه اندونزی شد، محکوم کرد.

به گزارش مهر، حسین جابر انصاری سخنگوی وزارت امور خارجه اقدامات تروریستی امروز در شهر جاکارتا را که منجر به کشته و زخمی شدن جمعی از شهروندان بیگناه اندونزی شد، قویا محکوم کرده و ضمن ابراز همدردی با خانواده های قربانیان و ملت و دولت اندونزی، ابراز امیدواری کرد: این اقدامات غیرانسانی خللی در اراده ستودنی ملت بزرگ اندونزی برای ادامه ترویج چهره نورانی اسلام ایجاد نکند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: انجام اینگونه اقدامات تروریستی در کشوری که اعتدال و میانه روی از خصایص بارز مردم آن بوده و همواره یکی از پیشگامان ماموریت های صلح‌بانی سازمان ملل متحد در جهان بوده است، بار دیگر ثابت کرد که تروریسم و افراط گرایی حد و مرز نداشته و باید با عاملان و حامیان و ترویج دهندگان آن بصورت جدی برخورد شود.

جابری انصاری ضمن اعلام اینکه جمهوری اسلامی ایران با تجارب انبوه خود در زمینه مبارزه با تروریسم در کنار ملت و دولت اندونزی قرار دارد، بار دیگر بر ضرورت مبارزه یکپارچه و جهانی با پدیده شوم تروریسم و افراط گرایی خشونت بار و لزوم ایجاد عزم و اراده جدی بین المللی برای ریشه کنی آن در تمامی نقاط جهان تاکید کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top