تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/11/04 - 11:36
کد خبر: 191154

دبیر سیاسی اتحادیه مستقل: خانه ملت جای «کرسنت‌»سازان نیست

دبیر سیاسی اتحادیه مستقل: خانه ملت جای «کرسنت‌»سازان نیست

خبرنامه دانشجویان ایران: دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: ملت ما یک بار ضرر کرسنت را با عمق جان چشیده‌ دیگر تحمل کرسنت دیگری را ندارد به همین دلیل مجلس نباید اجازه بدهد کرسنت دیگری به کشور و ملت تحمیل شود.

رضا نجابت دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به ایرادهای زیاد قراردادهای جدید نفتی گفت: با بررسی این قراردادها متوجه می‌شویم که اجرای آن نه تنها امتیازات ویژه‌ای را به طرف مقابل می‌دهد بلکه مانند کرسنت ضررهای زیادی هم برای کشور دارد.

وی افزود: کشور با این قراردادها روی قیمت فرآورده‌های نفتی و تبادلاتی که انجام می‌شود ضرر جدی می‌کند و چون ملت ما یک بار ضرر کرسنت را با عمق جان چشیده‌ دیگر تحمل کرسنت دیگری را ندارد.

نجابت با بیان اینکه به نظر می‌رسد با تغییر وزیر نفت بسیاری از مسائل عوض می‌شود، تصریح کرد: متاسفانه آقای رئیس جمهور فردی را برای تصدی وزارت نفت معرفی می‌کند که کارنامه خوبی را نداشته است، فردی که یک بار باعث شده کشور زیر بار یک قرارداد ننگین برود. همانطور که می‌دانیم وزیر نفت فعلی یک طرف دعوای کرسنت بوده است و طبیعتا دادگاه‌های بین‌المللی هم این مسئله را می‌بیند بنابراین انتظار تغییر آقای زنگنه انتظار بی‌جایی نیست.

این فعال دانشجویی اظهار داشت: انتظار این است که نمایندگان مجلس در مقابل قراردادهای جدید نفتی بایستند و اجازه ندهند کرسنت دیگری به کشور و ملت تحمیل شود. مجلس حتی در صورت نیاز باید کار را به استیضاح وزیر نفت، تحقیق و تفحص و سوال از رئیس جمهور بکشاند تا جلوی ضرر گرفته شود.

دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل با اشاره به مذاکرات فشرده ایران با 1+5، تصریح کرد: این همه مذاکرات فشرده صورت گرفته تا به منافع ملی دست پیدا کنیم حال اگر قرار باشد چنین قراردادهایی اجرا شود این اقدامات چه فایده‌ای داشته است.

وی در خاتمه گفت: نکته آخر هم اینکه می‌بینیم تعدادی از متهمان کرسنت برای ورود به مجلس ثبت‌نام کرده و در هیات‌های اجرایی هم تائید شده‌اند که این باعث خجالت است. این افراد باید بدانند که مجلس جای کرسنت‌سازان نیست و شورای نگهبان هم در قبال این افراد خواهد ایستاد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top