تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/11/20 - 10:34
کد خبر: 192605

تشخیص سرطان پوست با موز

مطالعات جدید محققان نشان می دهد، لکه های قهوه ای رنگ موجود روی پوست موز، به تشخیص کشنده ترین نوع سرطان پوست کمک می کند.

خبرنامه دانشجویان ایران:  مطالعات جدید محققان نشان می دهد، لکه های قهوه ای رنگ موجود روی پوست موز، به تشخیص کشنده ترین نوع سرطان پوست کمک می کند.

به گزارش ایرنا، زمانی که موز به طور کامل می رسد، به دلیل وجود آنزیمی به نام تیروزیناز، لکه های قهوه ای رنگی روی پوست آن ظاهر می شود. تحقیقات جدید نشان می دهد همین آنزیم ولی به مقدار زیاد، در پوست بیماران مبتلا به ملانوم، بدخیم ترین نوع سرطان پوست، وجود دارد. محققان از این وجه اشتراک برای ساخت اسکنرهای تشخیص سرطان پوست استفاده کرده اند.

فاز اول تحقیقات پژوهشگران در سوئیس در این زمینه نشان می دهد که وجود این آنزیم، یک نشانگر مطمئن برای رشد ملانوم است. این آنزیم به مرور زمان و با پیشرفت بیماری در بدن آشکار می شود و زمانی که بیماری در مراحل ابتدایی قرار دارد، به وضوح قابل تشخیص نیست. با استفاده از نتایج این مطالعه، محققان قادر به تشخیص سرطان در مراحل ابتدایی هستند که این امر میزان موفقیت درمان را افزایش می دهد. در مرحله دوم تحقیق، محققان بر مبنای این آنزیم، اسکنری طراحی کرده اند که برای تشخیص سرطان استفاده می شود. کارایی این ابزار روی لکه های قهوه ای رنگ پوست موز، مورد ارزیابی قرار گرفته است.

با استفاده از این راهکار می توان تمام روش های تشخیص و درمان را قبل از آزمایش روی انسان، روی پوست موز ارزیابی کرد، بنابراین دیگر نیازی به نمونه برداری تهاجمی از پوست بیمار وجود ندارد.

محققان معتقدند که این اسکنر در صورت توسعه، بیمار را از نمونه برداری و شیمی درمانی های بی مورد بی نیاز می کند.

نتایج این تحقیقات در نشریه Angewandte Chemie منتشر شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هشدار نسبت به خطرات مرگبار ویروس ابولا
افشای جزئیات جدیدی از موج جاسوسی اسرائیل علیه مقامات آمریکایی
مقر فرماندهی ارتش اسرائیل هدف حزب الله قرار گرفت
تعلل مدیریتی در جنگ اقتصادی
هشدار صریح و جدی ایران در شورای حکام آژانس
رئیس دفتر رهبر شهید: رهبر شهید در دنیا بی‌نظیر و جامع فضایل بودند
شرکت‌های هواپیمایی جهان در آستانه افزایش قیمت بلیت
تحلیلگر هلندی: ترامپ به ایران باخت
توسعه کریدورهای تجاری گام مهم برای خنثی سازی محاصره
رسانه عبری: ترامپ به دنبال روزنه‌ای برای فرار از جنگ با ایران است
قدردانی وزیر کشور از نقش فعال پاکستان در میانجی‌گری
رضایی: ایران دیگر در برابر هیچ شرارت و بی‌نظمی خویشتن‌داری نمی‌کند
آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در سال تحصیلی جدید
اعلام آمادگی روسیه برای بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده ایران در جنگ
پزشکیان: امروز بیش از هر زمان به مدارا و همکاری نیاز داریم
پاسخ کوبنده حزب‌الله: ۲۵ عملیات نظامی در یک شبانه‌روز
برنامه توسعه گردشگری دریامحور در جنوب کشور
نسخه جدید دولت برای رونق گردشگری داخلی
مشاور ارشد سیاست‌گذاری هوش مصنوعی هم کابینه ترامپ را ترک می‌کند
ستارگان فوتسال ایران برای بزرگداشت شهید امیر موسوی به قم می‌آیند
صدای انفجار در خارک مربوط به خنثی سازی مهمات است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top