این خبر، همچنان که موجبات شور و شعف شیعیان جهان را فراهم آورد اما از دیگر سوی، کام دشمنان اسلام را تلخ نموده، آنان را به سخت تکاپو انداخته است.
خبرهای غیررسمی حاکی از آن است که ارتش ترکیه در حال تجدید قوا با هدف مداخله ی نظامی در سوریه به منظور تغییر موازنه ی قدرت به نفع تروریست هاست.
مقامات آمریکایی نیز مراتب ناخرسندی خود از اوضاع سوریه را اعلام کرده اند و چندان دور از ذهن نیست که ایالات متحده برای یکسره کردن کار دولت قانونی سوریه، تمام اشرار منطقه را علیه این کشور بسیج نماید.
بر کسی پوشیده نیست که هدف اصلی گروه های تروریستی و تکفیری، ایجاد هرج و مرج و ناامنی در ایران و تصرف اراضی کشورمان است و نبرد داعش با حکومت های سوریه و عراق یک جنگ نیابتی علیه ایران است که در آن، سوریه به نیابت از ایران و داعش به نمایندگی از آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، می جنگند. فلذا سرنوشت این نبرد، ارتباط تنگاتنگی با امنیت ملی کشورمان دارد و چنانچه تروریستهای مستقر در سوریه و عراق، هزیمت نشوند و موفق به شکست ارتش های این دو کشور گردند؛ بلادرنگ به مرزهای ایران یورش می برند.
رهبر معظم انقلاب، حضرت امام خامنه ای(حفظه الله) اخیرا در دیدار با جمعی از خانواده های شهدای مدافع حرم فرمود: «اگر اینها (شهدای مدافع حرم) مبارزه نمی کردند این دشمن می آمد داخل کشور...اگر جلویش گرفته نمی شد ما باید اینجا در کرمانشاه و همدان و بقیه استانها با اینها می جنگیدیم و جلوی اینها را می گرفتیم»
به نظر می رسد این سخنان و آن هم در زمانی که برخی ارتش های کشورهای مزدور منطقه، در حال تدارک حمله به سوریه هستند پیام روشنی دارد و آن اینکه اگر غلطی از این کشورها سر بزند، جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از کیان و مرزهای خود، و کسب پیروزی در این جنگ نیابتی (پراکسی وار) با تمام قوا به یاری ارتش سوریه خواهد شتافت.
* دانشجوی حقوق دانشگاه فردوسی مشهد



