تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/11/20 - 17:47
کد خبر: 192661

محمدسعید ابراهیمی؛

اگر مدافعان نبودند

اگر مدافعان نبودند

مقامات آمریکایی نیز مراتب ناخرسندی خود از اوضاع سوریه را اعلام کرده اند و چندان دور از ذهن نیست که ایالات متحده برای یکسره کردن کار دولت قانونی سوریه، تمام اشرار منطقه را علیه این کشور بسیج نماید.

خبرنامه دانشجویان ایران: محمدسعید ابراهیمی*//  چندی پیش، حصر چهارساله ی نبل و الزهرا، با همت حاج قاسم سلیمانی و یارانش شکسته شد و سنگین ترین شکست بر پیکره ی تروریست های تکفیری وارد آمد.

این خبر، همچنان که موجبات شور و شعف شیعیان جهان را فراهم آورد اما از دیگر سوی، کام دشمنان اسلام را تلخ نموده، آنان را به سخت تکاپو انداخته است.

خبرهای غیررسمی حاکی از آن است که ارتش ترکیه در حال تجدید قوا با هدف مداخله ی نظامی در سوریه به منظور تغییر موازنه ی قدرت به نفع تروریست هاست.

مقامات آمریکایی نیز مراتب ناخرسندی خود از اوضاع سوریه را اعلام کرده اند و چندان دور از ذهن نیست که ایالات متحده برای یکسره کردن کار دولت قانونی سوریه، تمام اشرار منطقه را علیه این کشور بسیج نماید.

بر کسی پوشیده نیست که هدف اصلی گروه های تروریستی و تکفیری، ایجاد هرج و مرج و ناامنی در ایران و تصرف اراضی کشورمان است و نبرد داعش با حکومت های سوریه و عراق یک جنگ نیابتی علیه ایران است که در آن، سوریه به نیابت از ایران و داعش به نمایندگی از آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، می جنگند. فلذا سرنوشت این نبرد، ارتباط تنگاتنگی با امنیت ملی کشورمان دارد و چنانچه تروریستهای مستقر در سوریه و عراق، هزیمت نشوند و موفق به شکست ارتش های این دو کشور گردند؛ بلادرنگ به مرزهای ایران یورش می برند.

رهبر معظم انقلاب، حضرت امام خامنه ای(حفظه الله) اخیرا در دیدار با جمعی از خانواده های شهدای مدافع حرم فرمود: «اگر اینها (شهدای مدافع حرم) مبارزه نمی کردند این دشمن می آمد داخل کشور...اگر جلویش گرفته نمی شد ما باید اینجا در کرمانشاه و همدان و بقیه استانها با اینها می جنگیدیم و جلوی اینها را می گرفتیم»   

به نظر می رسد این سخنان و آن هم در زمانی که برخی ارتش های کشورهای مزدور منطقه، در حال تدارک حمله به سوریه هستند پیام روشنی دارد و آن اینکه اگر غلطی از این کشورها سر بزند، جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از کیان و مرزهای خود، و کسب پیروزی در این جنگ نیابتی (پراکسی وار) با تمام قوا به یاری ارتش سوریه خواهد شتافت.

* دانشجوی حقوق دانشگاه فردوسی مشهد

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
طارمی: فهمیدیم بازی سختی با روسیه داریم
عبور ۱۹۸ کشتی از تنگه باب المندب طی ۵ روز
آغاز ثبت نام آزمون پروانه کارشناسی رسمی دادگستری مرکز وکلای قوه قضائیه
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
ساترا عضو رسمی اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا شد
خبرگزاری رسمی عراق: پروازها میان نجف و ایران ازسرگرفته شد
سایپا صدرنشین ماند
نامه رهبر شهید انقلاب به فرزندشان سیدمصطفی در هنگام حضور وی در جبهه‌ها
دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه مالی در نیویورک
ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد
دیدار رئیس گروه ریش‌سفیدان بین‌المللی با وزیر امور خارجه
آژیر هشدار در عربستان فعال شد
دیدار عراقچی با وزیر خارجه سریلانکا در نیویورک
امارات سفر نتانیاهو به ابوظبی را تایید کرد
پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا
ایران با تکیه بر مردمش به ایستادگی و دفاع از حقوق خود ادامه می‌دهد
فراخوان برای جذب سفارشی رشته مهندسی عمران در دانشگاه علوم پزشکی ایران؟!
گزارش تصویری | فضاسازی دانشگاه کوثر به مناسبت هفته دفاع مقدس و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای میناب
فیلم | فضاسازی دانشگاه شهید بهشتی در آغازین روز سال تحصیلی جدید به یاد شهدای میناب
فیلم | واکنش کمال شرف کارکاتوریست یمنی به شکار زیردریایی های آمریکا توسط نیروی دریایی سپاه
موارد «کرونا» در کشور ۲ برابر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top