تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/12/04 - 13:01
کد خبر: 193689

علی لهراسبی: مدیون شهدا هستیم

علی لهراسبی خواننده پاپ کشور در خصوص اجرای ترانه «بانوی بارانی» ویژه بزرگداشت شهیده طیبه واعظی خواندن اینگونه کار ها را افتخار و وظیفه همه هنرمندان عرصه موسیقی کشور عنوان کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: علی لهراسبی خواننده پاپ کشور در خصوص اجرای ترانه «بانوی بارانی» ویژه بزرگداشت شهیده طیبه واعظی خواندن اینگونه کار ها را افتخار و وظیفه همه هنرمندان عرصه موسیقی کشور عنوان کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، علی لهراسبی در گفتگو با فارس در خصوص ترانه «بانوی بارانی» گفت: کار هایی که در ارتباط با حماسه های ملی و میهنی است وظیفه هر هنرمندی است که همکاری کند. این کار برای کسانی ساخته شده که ما امروزمان را به آن ها مدیونیم. تمام بچه های هنرمند علاقه مند به انجام این مدل از کارها هستند.

وی درباره ابعاد فنی این ترانه افزود: من تمام تلاشم را کردم تا با انتخاب افراد حرفه‌ای کاری ساخته شود که مخاطب فراوانی را همراه کند. تلاش کردم شبیه کارهای مناسبتی نشود. ما باید امروز با زبان و حالی که مردم می پذیرند کار تولید کنیم و باید تلاش کنیم که مردم احساس نکنند که ما در حال شعار دادن هستیم.

لهراسبی ادامه داد: من سعی کردم اثری بسازم که مردم آن را درک کنند و هم در ملودی و هم موزیک و تنظیم به گونه‌ای باشد که مردم با آن ارتباط برقرار کند. بنا داشتم این اثر تبدیل به کاری شود که مردم بارها با علاقه آن را گوش دهند.

این خواننده پاپ در خصوص چرایی پذیرفتن این کار گفت: به نظر من اگر به هر کدام از خواننده‌ها و همکاران من پیشنهاد خواندن این کارها را بدهید به راحتی قبول می کنند من فکر نمی‌کنم خواننده‌ای وجود داشته باشد که بگوید من برای وطنم کار نمی‌خوانم یا برای رزمنده‌ها کار نمی خوانم هم وظیفه ماست و هم این کار را انجام می‌دهیم.

وی افزود: اگر مسئولین ما هوشیار باشند به راحتی می توانند از توانایی های این هنرمندان استفاده کنند. به شرطی که به آن‌ها اعتماد کنند و اجازه بدهند به زبانی که فکر می کنند درست است با مردم حرف بزنند. وقتی یک اثر موسیقی از ما منتشر می شود ما باید عواقب انتشار آن را خوب یا بد در نظر بگیریم و بابت بودن این موسیقی در کارمان پاسخگو باشیم به همین دلیل مسئولین مطمئن باشند که وقتی اعتمادی به هنرمند می شود وی از این اعتماد سؤ استفاده نمی کند زیرا به ضرر خودش و سابقه هنری اش تمام می شود.

وی در خاتمه در خصوص اینکه اگر از جانب برخی برای خواندن این ترانه بازخورد منفی بگیرد گفت: بازخورد منفی ای که مغرضانه باشد و خواندن برای وطن و میهن را رد کند برای من اهمیتی ندارد.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
حذف ۱۹۰ شغل دیگر در دانشگاه معتبر اسکاتلند
دیدار با خانواده شهید جنگ تحمیلی سوم
یارزاده: آموزش‌های مهارتی و هنرهای سنتی نقش مؤثری در صیانت از فرهنگ و تمدن ایرانی ـ اسلامی دارند
رئیس دانشگاه شریف: صرفه‌جویی ۴۰درصدی انرژی در دانشگاه‌ها گاز پتروشیمی‌ها را برای ۳۰ روز تأمین می‌کند
فیلم | بهاره حیدری: باید به سمتی حرکت کنیم که نه‌تنها گذرگاه انرژی را کنترل کنیم، بلکه ایران به هاب انرژی تبدیل شود
تشخیص سریع غذای فاسد با کمک بینی الکترونیکی
دارو‌های لاغری و کاهش رفتار‌های خشونت‌آمیز؛ یافته جدید دانشمندان
حضور قدرتمند دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه صنایع غذایی و کشاورزی
رویکرد متفاوت ایتالیا در قبال محدودیت شبکه‌های اجتماعی
کتاب «همرزمان حسین (ع)»؛ روایت مبارزه ائمه رهبر شهید
تولید سالانه ۹۳ میلیون مترمکعب گاز با فناوری بومی دانش‌بنیان‌ها
جلسه کارگروه همکاری دولت و دانشگاه برای آلودگی هوا برگزار شد
با محتوای سئوالان آزمون سمپاد بیشتر آشنا شویم
ترسیم نقشه راه پدافند غیرعامل در وزارت بهداشت
پزشکیان: توسعه کشور با نخبگان خلاق و ریسک‌پذیر محقق می‌شود، نه با روزمرگی اداری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top