تاریخ انتشار: 27 شهریور 1388 - 00:00:00
کد خبر: 1943

دیدار محرمانه علی لاریجانی با مراجع

علی لاریجانی، دیروز به صورت محرمانه با آیات عظام مکارم شیرازی ، نوری همدانی ، صافی گلپایگانی دیدار وگفت‌ وگو کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران:یک خبرگزاری حوزوی روز جمعه گزارش داد : رییس مجلس شورای اسلامی که در قم بسر می برد شب گذشته به صورت محرمانه با برخی مراجع دیدار داشته است.

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از رسا ، علی لاریجانی، دیروز به صورت محرمانه با آیات عظام مکارم شیرازی ، نوری همدانی ، صافی گلپایگانی دیدار وگفت‌ وگو کرد.

براساس این گزارش، علی لاریجانی با حضور در بیوت این مراجع تقلید با آنها در مورد برخی از مسائل مهم کشوری گفت و گو کرده است اما تاکنون خبری از جزئیات این دیدارها منتشر نشده است.

گفتنی است، دیدارهای محرمانه مراجع تقلید حضرات آیات ناصر مکارم شیرازی،‌ صافی گلپایگانی و حسین نوری همدانی در روزهای اخیر نیز شدت بیشتر به خود گرفته به گونه‌ای که مراجع تقلید در دو هفته اخیر چندین دیدار مختلف و محرمانه با دیگر علما وشخصیت‌های سیاسی کشور در قم داشته‌اند.

لازم به ذکر است که اخیرا دیدارمراجع عظام به سناریو جدید رسانه های معارض تبدیل شده و در این ایام این موضوع را دستاویز خود کرده اند تا رابطه دولت و مرجعیت را ضعیف جلوه دهند و با راه انداختن موجی از این دست شایعات به اهداف شوم خود دست یابند .

این رسانه های معارض چون می دانند معمولا این دیدارها خصوصی است ومراجع عالیقدر تمایلی به حضورخبرنگاران و انتشار اخبار آن ندارند لذا از این خلاء اطلاع رسانی سواستفاده کرده و با بکار گیری شگردهای ژورنالیستی بویژه واژه هایی تنش زا و منفی ، هسته شایعات ضد انقلابی خود را در میان جامعه می کارند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top