تاریخ انتشار: 00 00 0000 - 00:00:00
کد خبر: 1962

استقبال «ویژه » مردم از کروبی

دیروز مهدی کروبی در برای دقایقی در راه پیمایی روز قدس شرکت کرد اما این راهپیمایی آنچنان که کروبی پیشبینی کرده بود نبود و به همین دلیل باعث شد تا شیخ چندان از حضورش در آن احساس خوشحالی نکند.

خبرنامه دانشجویان ایران:ادعاهای کذب و اتهاماتی که کروبی در روزهای گذشته به نظام جمهوری اسلامی وارد کرده بود باعث شد تا دیروز مردمی که به راهپیمایی آمده بودند، با چوب‌های پرچم و هر آنچه در دست داشتند بر ماشین وی بکوبند و شیخ اصلاحات را مجبور به ترک محدوده تظاهرات کنند.

«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازشبکه ایران نوشت؛ دیروز مهدی کروبی در برای دقایقی در راه پیمایی روز قدس شرکت کرد اما این راهپیمایی آنچنان که کروبی پیشبینی کرده بود نبود و به همین دلیل باعث شد تا شیخ چندان از حضورش در آن احساس خوشحالی نکند.

وی روز گذشته همانطور که از مدت ها قبل وعده داده بود به راهپیمایی روز قدس آمد؛ در همین راستا او ابتدا از حوالی ساختمان متعلق به روزنامه اعتماد ملی در خیابان کریم‌خان‌زند به جمع راهپیمایان پیوست.

پس از اینکه چند دقیقه‌ای او توانست در میان اندک حامیانش حرکت کند، با ممانعت مردمی روبه رو شد که به او اجازه حضور در بین صف‌هایشان را ندادند.

در همین راستا کروبی با تصور اینکه حامیانش در خیابان انقلاب حضور دارند، با خودرو به سمت این خیابان حرکت کرد اما بر خلاف انتظارش حامیان وی در آنجا انگشت شمار بودند.

از سویی دیگر مردم با دیدن کروبی، شعارهای  "کروبی دروغگو - جزایری یادت نره "، "کروبی بازداشت باید گردد " او را مجبور کردند از خیابان انقلاب خارج شود.

وی که اینک نه از خیابان کریمخان و نه از خیابان انقلاب نتوانسته بود وارد صفوف راهپیمایان شود به سمت بلوار کشاورز آمد تا راهی برای فرار از جمعیت پیدا کند.

به همین خاطر ماشین شاسی بلندی که کروبی در آن نشسته بود بدون توجه به مردمی که بر روز زمین نشسته بودند تا به خطبه‌های پیش از نماز جمعه گوش فرا دهند، از میان آن‌ها به حرکت در آمد.

اما ناگوارترین اتفاق روز گذشته برای کروبی اتفاق افتاد و مردم متوجه شدند که این اتومبیل حامل مهدی کروبی است.

آن‌ها با هر آنچه داشتند به ماشین کروبی زدند؛ بیشتر مردم از چوب پرچم‌ها استفاده می‌کردند و بر خودرو حامل کروبی می‌کوبیدند تا اعتراض خود را به او نشان دهند، به طوری که صدایی همچون زدن مداوم چندین طبل به گوش می‌رسید.

در این اوضاع شیخ کروبی که در خودرو عمامه‌ای بر سر نداشت، مدام در حال جنب و جوش بود و از راننده می‌خواست تا هر چه زودتر او را از آن مخمصه رهایی بخشد.

اعتراضات مردم به شیخ اصلاحات اگرچه پس از طرح ادعای تقلب در انتخابات دهم مطرح شده بود، اما پس از آن شدت یافت که وی اخیرا ادعای کذب دیگری مبنی بر تجاوز جنسی به بازداشت شدگان حوادث اخیر را مطرح کرد؛ به خصوص هنگامی که نتوانست پس از چندین مدت جستجو و تفحص مدارکی برای اثبات این ادعا ارائه کند.

حتی پس از آنکه هیئت سه نفره قوه قضائیه پس از برگزاری چندین جلسه با مهدی کروبی و بررسی ادعاهای مطرح شده توسط شیخ اصلاحات ادعای او را رد کرد، وی همچنان بر ادعای کذب خود اصرار ورزید و گزارش هیئت ویژه قوه قضائیه را غیر واقعی دانست.

ناگفته نماند که کروبی چندی پیش با هدف اینکه مخالفان را به صفوف راهپیمایی روز قدس بکشاند، گفته بود: "در روز قدس نیز بار دیگر قدرت مردم را خواهید دید و متوجه می‏شوید که مردم از چه فکر و اندیشه‏ای حمایت می‏کنند، زیرا مردم خودشان می‏فهمند و درباره آنچه روی داده است داوری می‏کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هر اقدامی که موجب سرخوردگی مردم شود، کمک به دشمن است
اقتصادهایی که کوچک می‌شود؛ از رژیم صهیونیستی تا اروپا
مرغ و روغن،در صدر گرانی‌ها
آغاز آیین سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید
سخنگوی سپاه: خطای پاتریوت‌های آمریکا عامل تخریب ترمینال مسافربری فرودگاه کویت است
نیروی دریایی ارتش یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داد
توصیه گوترش به آمریکا و ایران به ادامه روند دیپلماسی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
امیر قطر و ترامپ تلفنی گفت‌وگو کردند
طارمی در گفت‌وگو با الجزیره: میزبان جام جهانی باید قوانین را رعایت کند
ادعای ترامپ: مذاکرات خیلی خوب پیش می‌رود!
تقابل تیم ملی با حریف ۱۰۰ هزار دلاری
ادامه توافقات بدون ضمانت و بی اثر در لبنان
ترامپ نتانیاهو را تهدید به زندان کرد
آمریکا از توافق اسرائیل و لبنان برای برقراری آتش‌بس خبر داد
اینفوگرافیک: آداب، اعمال و توصیه‌های مهم برای عید غدیر
چاوشی، تختی، چمران و دیگران روی دیوارنگاره میدان ولیعصر
ادعای رسانه‌های معاند علیه خضریان کذب محض است / دانشجویی که مطلب دروغ منتشر کرده اخراج آموزشی شده است
تجدید میثاق ملت با رهبر انقلاب
در تشخیص اولویت‌های مردم و انقلاب، در پی خشنودی نائب امام زمان(عج) هستیم
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top