تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/01/15 - 08:28
کد خبر: 196417

تلویزیون قرار است رهبری را هم سانسور کند؟

دور همی رنجبران و عراقچی!

دور همی رنجبران و عراقچی!

و می گذارد سفسطه ادامه پیدا کند و معاون وزیرخارجه در عین اینکه گفته است: "برجام از منظر رهبری نقض شده"، باز بگوید: "اما بر اساس متن برجام ، نقض نشده" و آخر این پارادوکس چقدر دیگر باید واضح باشد که صداوسیما با n هزار نفر کارمند و تشکیلات نتواند متوجه آن شود؟

خبرنامه دانشجویان ایران: فکر می کنم عراقچی دقیقا برای عید دیدنی به گفتگوی ویژه خبری آمده بود، چرا که زمان حال و احوالپرسی و نان قرض دادن رنجبران به حضرت ایشان، خیلی بیشتر از مدت زمان صحبت درباره تحریم های برنداشته شده و خسارت محض برجام بود. (متن کامل اظهارات شب گذشته عراقچی را از اینجــا بخوانید.)

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به واقع برنامه دیشب گفتگوی ویژه خبری به هرچیزی شبیه بود جز یک گفتگو که می بایست چالشی باشد و تکلیف ابهامات یک ملت درباره تحریم ها و غیره و ذلک را مشخص کند.

آنچه دیشب معلوم شد این بود که نه مجری توانمند! گفتگو و نه آنی که از پشت گوشی به او نکات را می گفت، هیچ کدام حتی به اندازه حداقلی ترین پیگیر اخبار روزمره و حتی به اندازه مردم عادی از اخبار تحریم ها خبر نداشتند که به راحتی آب خوردن قانع میشدند.

دور همی رنجبران و عراقچی!

عمق تعجب و البته تاسف آنجایی بود که جناب عراقچی، رئیس جمهور کشور اتریش و یک طرف مساله سوییفت را "ناآگاه" می داند و بسان آن دیگری_جناب بعیدی نژاد_ می گوید: رئیس جمهور اتریش از جزئیات سوئیفت بی خبر است و حتی استدلال "خاله بازی های کودکانه" را مستمسک قرار داده و پاسخ کامل رئیس جمهور اتریش را اینگونه زیر سوال می یزد که: "وقتی رئیس جمهور اتریش میبیند، خبرنگار خود ما می گوید سوئیفت حل نشده، می گوید (حالا که اینطور شد)، سوئیفت حل نشده.

و تاسف بارتر و تعجب بار تر که مجری ساکت است و از این استدلال انگشت حیرت بر دهان نمیبرد و نمیپرسد: حضرت استاد، بر فرض محال، رئیس جمهور اتریش را خبرنگار ما تحریک کرد، اوباما را چه کسی تحریک کرد که بامداد دیروز به صراحت داعیه تازهدای برای عدم لغو بخشی از تحریمها مطرح کرد و به بی منطق ترین شکل ممکن حضور شرکت های تجاری را منوط به حل مسأله موشکی کرد؟

دیگران و دیگران را چه کسی تحریک کرده که در بازار و تجارت هستند و لمس می کنند که گشایشی صورت نگرفته است؟

جملات جناب عراقچی درباره نقض برجام چرا از سوی رنجبران و آنی که پشت گوشی به او می گفت، بی پاسخ ماند؟

یعنی در کل ساختمان جام جم یک نفر نبود که در مقابل توجیهات سوال کند و درباره تایید مشروط رهبری اطلاعات داشته باشد؟

دور همی رنجبران و عراقچی!

قابل تامل آنجاست که عراقچی به صراحت میگوید که رفتار ایالات متحده در پسابرجام، بر اساس متن نامه رهبری نقض برجام است و باز جناب مجری تبسم و بده بستان "شبه جلسه خواستگاری" بر لب دارد و نمی پرسد : «بر اساس همان نامه رهبری چرا "نقض متعدد فرجام" توسط هیات نظارت بر برجام پیگیری نشد؟»

و می گذارد سفسطه ادامه پیدا کند و معاون وزیرخارجه در عین اینکه گفته است: "برجام از منظر رهبری نقض شده"، باز بگوید: "اما بر اساس متن برجام ، نقض نشده" و آخر این پارادوکس چقدر دیگر باید واضح باشد که صداوسیما با n هزار نفر کارمند و تشکیلات نتواند متوجه آن شود؟

خب، تیم محترم مذاکراتی محترم، اگر نقض برجام از منظر رهبری صورت گرفته و شما مدعی هستید که صبح و شام تایید از ایشان می گیرید، پس چرا این موضوع نقض برجام را پیگیری نمی کنید؟ و اگر نقض شده و در متن نیست، آخر این چه متن و چه دیپلماسی و چه مذاکره ای است که فقط "آفتابه لگن هفت دست دارد و شام و نهار هیچی!" و تحریم هنوز ادامه دارد؟

و هزار هزار تاسف از جهت صحبت پایانی جناب عراقچی که شاید بی سابقه است هم در تاریخ انقلاب و هم در تاریخ تلویزیون، که مقام عالی دیپلماسی بگوید: "تلویزیون چرا به مردم راستش را می گوید که مشکلات حل نشده و تحریم ها هنوز هست؟ چرا بی اعتمادی ایجاد می کند؟"

و گیرم صدا و سیما هیچ نگوید، با "زبان برّان نظام" چه می کنید که نقض عهدهای طرف مقابل و ماندن تحریمها را "خسارت محض" خواند؟

لابد تلویزیون قرار است رهبری را هم سانسور کند!

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سرلشکر رضایی: آمریکا راهی جز پذیرش شروط ایران ندارد
وعده وزیر ورزش برای طولانی‌تر شدن بازپرداخت وام ازدواج
حمله موشکی انصارالله به ریاض عربستان
بسیج: رزمایش «جانفدایان ایران» به‌زودی در دیگر شهرهای کشور برگزار می‌شود
سال تحصیلی جدید در مقاطع ارشد و دکتری کاملاً حضوری است
انصارالله: روزهای سخت‌تری در انتظار عربستان است
آخرین وضعیت امیر نوری در بیمارستان
سقف ارزی واردات غلات، روغن، گوشت و شکر خام اعلام شد
جنبلاط: اجرای توافق اسلام‌آباد و آتش‌بس با انصارالله راه خروج از وضعیت کنونی است
یمن: عربستان با عملیات رهگیری در مناطق پرجمعیت، غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد
راهنمای انتخاب تالار ختم؛ نکاتی که خانواده‌ها قبل از برگزاری مراسم باید بدانند
چرا رشته‌های کشاورزی در دانشگاه‌های ایران کاربردی نیست؟ راه‌حل کجاست؟ گزارش تخصصی هلدینگ کرانه نیلگون افق
از دانشگاه تا بازار کار؛ چه سروری برای یادگیری شبکه، مجازی‌سازی و هوش مصنوعی مناسب است؟
اولین تابلوی مغازه‌تان را چطور انتخاب کنید؟
اعطای ۵۰۰ میلیون تومان کمک هزینه مسکن به معلمان کیش
آتش‌سوزی در خیابان دولت
رویارویی و اختلاف در شورای امنیت بر سر ایران
افزایش ۳۰ درصدی ترافیک پایتخت در مهر ماه
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از یکشنبه آغاز می شود
اختلافات میان کنگره و هگست بر سر جنگ علیه ایران بالا گرفت
تداوم رشد نرخ ارز در مرکز مبادله؛ دلار به ۱۶۶ هزار تومان رسید
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top